Dost dediğim ve arkadaşım dediğim herşeyimizi paylaştığımı işyerinde bir kız vardı. Onu la çok sert bir tartışma yaşadık işyerinin ortasında. Daha sonra da bana kırıldı ve şu an kin güdüyor. Eviyle ilgili hayatıyla ilgili herşeyini anlatır paylaşırdı benimle. Ailesi, abisiyle dahi çok yakınız. O şimdi burada yalnız kalıyor. Bugün işyerinde ev ile ilgili ev arkadaşı aradığını biriyle konuşurken duydum. Normalde bana söyler hemen birlikte bir ev arkadaşı vs bakardık. Ama bunu ben başkasıyla konuşurken duyunca dışlanmış hissettim kendimi. Doktora gitti ve ona nasıl geçtiğini sordum geldiğinde soğuk bir şekilde karşıladı, daha sonra müşterinin birinden olması gerekenden daha düşük bir rakam almıştım o yokken. Onu mesaj olarak yazdı bana, bende yanına gittim açıklama yaptım dedim en son bu firmadan bu alınmış dedim. O da alınması gereken rakamın bilgisayarda yazdığını üşenmeyip baksaydın dedi. Ben onun bilgisayarını kurcalamıyorum ve bunun orada yazdığını da bilmiyordum. Tartışmamak için uzaklaştım oradan. Bana karşı kin güttüğüni hissediyorum sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dahi demiyor bana. Bu zoruma gidiyor benim. Bu ne kadar sürer? Ona yazmayı düşünüyorum bugün, dicem ihtiyacın olduğunda bana yaz, sen benim dostumsun. Başkasından duyunca zoruma gidiyor demeyi düşünüyorum ama bilemiyorum. Sizce bu kin ne kadar sürer? Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar