Hiç erkek tavlamaya çalışmadım. Böyle gereksiz çabalara gerek duymadım "tavlamak" genel olarak çapkın insanların kullandığı bi eylem bence. Ben aşk insanıyım sevildiğimi hissedince karşılık verip vermemek diye yorumlarım. Mesela birinin bana aşık olduğunu duyunca bende zamanla onu tanıdıkça aşık oldum hemde deliler gibi hala seviyorum onu ben sizin değiminizle onu ne sürede tavladım (gönlünde taht kurdum) bilemem ama o benim gönlümde kurduğu tahtta 2 yıldır hala oturuyor her ne kadar beni kırsa da..
Genelleme yapmıyorum fakat Türk erkekleri zaten tav. Bunun için bir şey yapmaya ya da zamana ihtiyaç yoktur. Ama kendini bilen ve kaliteli Türk erkekleri de var, oldukça zor olabiliyorlar. Çevremden gözlemlediğim bu. Benim çok o taraklarda gözüm yok.
Türk kızlarındaki ego ve vizyonsuzluk kimsede yok diyince de kızıyorsunuz ama bu soru bunun tam bir kanıtı olmuş. Buradaki kızların neredeyse hepsi erkeklerin kendilerine yazan abaza topluluğundan oluştuğunu sanacak kadar vizyonsuz. Düzgün bir erkeği eğer o erkeğin size karşı ilgisi yoksa asla tavlayamazsınız. Ancak sizinle birkaç dakikalık zevkini alır ve peçete gibi köşeye fırlatır. Siz de tavladım diye avutursunuz kendinizi artık. 😂
@Guseeee Evet öyleleri çok fazla ama tüm erkekleri aynı kefeye koymak nereden baksan kızın çevresinin ve dolayısıyla kendisinin varoşluğunun göstergesi.
Bu süre benim için 3 gün olarak geçerli, çünkü kızların bütün taktiklerini ve yöntemlerini biliyorum.
En derin düşüncelerini, yüzlerinde ki mimiklerden ve sergiledikleri tavırlardan çok rahat bir şekilde okuyabiliyorum ve eğer beni tavlamaya çalışan kızdan ben de hoşlandıysam onu 3 gün boyunca bir dizi sınava tabii tutarım.
Beni tavlamayı başardığı takdirde, onu dünyanın en mutlu insanı yaparım.
Hiç işim olmaz. Kaç yılda, kaç ayda, kaç dakikada, kaç saniyede tavlanır hiç bir fikrim yok. Ama gerçekçi olacak dersek ve ben her zaman olaylara gerçekçi bakmayı seviyorum bana göre şu dakikalık tavlanan erkekler aslında hiç öyle olmuyor dakikada tavladığın erkek sanki nikaha kadar mı gidecek kesinlikle hayır o erkek sadece gönül eğlendirmek için senin öyle düşünmeni sağlar canı sıkıldı mı terk eder sen kimsin der aşkımı, cicimi, bir tanem mi onları ben mi söyledim yanlışlıkla oldu der işi biter. Hiç kimse gerçek anlamda dakikada tavlanamaz.
Bu söylediklerim belki bana çok düşman kazandırır ama gerçek bundan ibaret zaten nefret edenim çok biraz daha olsa zararı çıkmaz.
Aslında artık böyle durumlar erkek için de kadın içinde artık klâsik bir şey haline geldi, doğrusu kimse hiç kimseye istemediği hiç bir şeyi zorla yaptırması mümkün değil. Bunun yanında bir insan severse sevdiği insanın yanında olur, yok tavlama kandırma bu kelimeleri kullanarak kadın ve erkeği basit bir konuma düşürmek kadar kötü bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum.
Erkekler kadınlara düşkündür evet bir kadın ilgi gösterdiği zaman bu ilgisi erkeğin hoşuna gider ama bazı zamanlarda da mantık ve düşünceler devreye girdiği zaman beklendiği ya da söylendiği gibi bir dur durum olmayabilir.
Kızların bir çoğu 10 saniye, 1 dakika, max. 10 dakika gibi şeyler yazmış ve çok da haklılar. Tavlarsınız lakin yatağa kadar. Yataktan çıktıktan sonra basit bir kadın olarak kalırsınız.
Önemli olan şey o adamı nikah masasına oturturmak, sanırım hiç biriniz de bunu 10 dakika da yapamazsınız. Hadi şimdi 10 dakika da tavlamaya devam edin 😏
Türk erkeği madem 10 dakikada veya yorumlarda belirttiğiniz gibi kısa sürelerde tavlanıyorsa eğer kızlar neden erkeklerin tek derdi cinsellik diye laf etmeyin. Basit etkileyen kızlarla basit düşünüyoruz sadece o kadar :) Gerçi benim için hava hoş bir kız etkilesin ertesi gün başka etkileyen kıza giderim :) siz etkilemekten ziyade erkeğinizi nasıl elde tutabileceğinizi öğrenin bence :) Neyse havalar güzelleşince Antalya da Ruslar devamkeeee 🤗
1 saniyede tavlarım diyenler o 1 saniyede tavladiginiz adam nikah masasına falan mı oturacak sanıyorsunuz. 1 saniyede sen onu tavlarsin 5 saniyede de o senden alacağı zevki alır sonra herkes kendi yoluna. Kendinizi hayat kadını seviyesine düşünüyorsunuz haberiniz yok.
Tavlamak mı önemli yoksa nikah masasına oturtmak mı? 😎
Her canlının erkeği spermini oraya buraya saçmaya uğraşır ;) önemli olan evlilik yapıp o şekilde genleri gelecek nesilllere aktarmaktır. Yani uzun lafın kısası tavlamak 1 saniye ama nikah masasına oturtmak yıllar sürer.
Seven erkek sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz. Bir erkeği tavlamak onun cinsel isteklerini harekete geçirmek değildir. Bir erkeğin kalbine girmek yaklaşık bir ay kadar sürer. Erkeği tavlamak terimi bir erkeğin sadakatini sevgisini saygısını güvenini kazanmak için belki 1 ay bile yetmeyebilir. Çoğu bayan yazmış 1 dakika diye ama 1 dakikada tavladigin erkeği 2. nci dakikada başkası tavlayabilir. Buna tavlamak denmez. Erkeğin kaybedecek birşeyi yoksa senle beraber olur. Sonra ertesi gün yüzüstü bıraktı beni diye ağlarsıniz.
tavlanmıyorum hele ki karşı tarafta buna ait bir çaba görürsem direk hem bütün libidom ölüyor hemde çok kötü soğuyorum isterse tutsun öpsün direkt uzaklaştırırım kendimden kumanda edebileceği bir şey olduğumu düşünecek her insana karşı son derece acımasız olmamla biliniyorum.
Sebebi ise hayatımda birinin olmasını kesinlikle istemiyor olmam.
Ayrıca Türkiye’de yaşayan bazı kadınlar aşırı derecede kendini beğenmiş ve üstün varlık olarak görebilecek düzeyde kendinden geçmiş durumda Bu sebeplede kesinlikle buz gibi oluyorum.
Benim eski halim olsa dakikaya gerek yok benj yüzüme bir gülse saniyesinde yavlaywbilirdi ancak şu an çok değiştim kolay kolay tavlaywmaz ben sadece eşim olacak adayı arıyorum yani sevgililik dostluk arkadaşlık kankalik değil evlenecek eşimi atıyorum 🤣🤣
Tav olmaktan kasıt aşık etmek olmalı. Güzel değilseniz konuşarak zekanızla hanımefendiliğinizle belki tavlarsınız. Kadınlarda bu özgüven çok maalesef. Reddedilince kaldıramıyorlar sonra. Ayrıca cinselliğe doymuş bir erkeği meme açarak değil önünde domalsanız yine tavlayamazsınız. Basit olmayın bu kadar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yolda ki iti köpeği erkek sanıyor bizimkiler de... Yazık erkek görmemişler ki 🤣😆 Ülke ekonomisi gibi cinsiyetlerin kalitesi de berbat. Hem kızı hem erkeği... 45 milyon erkek varsa zaten bunun 40 milyonu zaten siperm üretebilen testislere sahip yanlızca erkek değil. Labaratuarda depolanacak sperm testislerinde duruyor. Aynı şekilde kadınlarımız da bakımsız özensiz toxic çoğunluğu. Al birini vur ötekine...
Herkes 5-10 saniye demiş de 5-10 saniye de anca hayatında kız eli tutmamış kişileri , abaza dayıları ve ağır abi takılan kertenkeleleri ayarlarsınız ki bunun ırkla ilgisi Yok normal sağlıklı düşünen bir türk erkeğinden bahsediyoruz kızlarrrr.
Ben hiçbirini tavlayamadım Ya başka kadına aşık, aşk acısı çekiyor Ya exiyle yatıyor veya takıldığı kadın var Ya da beni yedek yapiyor 5. kadin olarak kalıyorum
Tavlamak farkli bisey iki anlam barindiriyor. Evet goze iyi hitab eden bi kiz beni 10 dk da yataga atar. Libidom yuksek tutkum yuksek. Kendimi frenlemem. Ama duygusallik olarak diyosan 5 yildir kimse feth edemedi gonlumu...
Klasik abazan birisi ise çok kısa sürer görmeden bile tavlanır ama kaliteli biriyse uzun sürer ve bence bir kız o basit erkekleri tavladı diye övünmemeli. Kalitesizleri herkes tavlar. Sen tavlamazsın o sana tav olur zaten.
kicini basini acarsan bebegim hayatim dersen hemen tavlarsin erkek guruluysa skleler tavlayamazsin :) kardeşim ama turk erkeginin genelligi aç bogazili azginlardir
Yatağa kolay girdiğimiz doğrudur ama konu evlilik olunca da burada artistlik yapan kezo sürüsü neden evlenmekten. Kaçıyor bu erkekler diye tonla soru sorarlar :)
yorumlar ergen Egoist Kızlardan geçirmiyor Kardeşim Her erkek hemen hemen farklıdır oturup ben Kendimi geliştirmiş bir insanım ben erkeğim beni tavlamak için en az 1-3 arası ay gerekir üstüne yorumlara saçma sapan egoist yorum yazanlar için asla tavlayamaz.
Valla hoslandigim birisiyse dakika makika fark etmez, hoslanmadigim birisiyse feristahi gelse tavlayamaz beni Yorumlarda yok 5 dk yok 2 dk demisler de erkek var erkek var😉
Ne 10 dk si. İki göğüs dekoltesi, diz kapak üstü etek, yüze biraz allık biraz far. Renkli egzotik çoraplar. Ağzında bir lolipop 🍭 ile 1 dk sürmez a m canım düşürmek
genelleme yapamam normal olanları hani tavlamak kolay değildir ama abaza olan kısmı 1 dakikadan daha az bir kısa sürede tavlanır konuşmaya bile gerek yok 2 cilveli bakış yeter onlara klmdf :D
Keşke anket yapsaydiniz türk erkeği kişiye göre deyisir bence 🤣kardeşim 10 dakikada tavlandı arkadaşımla tuzak kurdum 😂abimede aynısını yaptık abimi 15 günde tavladi,😂
Bakıyorumda çoğu kızlar 2 dk vs demiş yav arkadaşım bu söyledikleriniz amsalak diye tabir ettiğimiz abaza ve sadece * uğruna yapmayacağı şebeklik olmayan kör topal demeden amacına ulaşmak için gözü hiç bir şey görmeyenler içindir !!! Kaliteli erkeği tavlamak kolay değil tam tersi zordur zor
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı. Bundan önce olmadı bundan sonra da olmayacak o yüzden tavlamak isterse diye bir cümle kuramam. Hiç bir kadın beni tavlamak istemez.
Şahsen bu tür kalitesiz kaşarlara asla düşmem ve ne kadar zaman geçerse geçsin bir taraflarını da yırtsalar, önümde çırıl çıplak soyunsalar da gözümde çöpten, cinsel objeden farkları olmaz.
Lan bu kızlarda ki gereksiz özgüven ne böyle Türk erkeği derken o yolda gördüğünüz itlerden bahsetmemiş o asalaklardan her ülkede var. Türk erkekleride Türk kızları gibi egoludur.(çoğu)
Burdaki abazanlardan baska erkek yok saniyorlar sanirim helal kız sana ben de senin gibi düşünüyorum kaliteli bir erkegi tavlamak 3 4 ay bile surer hatta daha fazla belki hic tavlayamazsın kalite meselesi 10 yillik abazana goz kirp düşer tabi