AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Tavlamaya çalışan kim?
Rus kızıysa 5 dk
Türk kızıysa 5 saat 😁
tek memede 10 sanıye 2 memede sadece 5 sanıye benım tav olmam ıcın yeterli inanmıyorsanız deneyelim
Herkes öyle kolay değil, baxıları çok zor dostum 😉
Reelde böylelermi bilmiyorum ama sanalda amaç tanışmak değil başka şeyler
Kadın güzelse 5 dk değilse tavlaması zor sekse ikna edebilir
Kadınlar 1 - 2 dakika diyerek hemen cinsiyetçilik yapmış. Bir kere özgüvenli biri herhangi bir ülkedeki bir cinsiyetin tamamını bu şekilde aşağılamaz. Hedef almaz...
Turk erkeği çalışkandır. İyidir, abaza dır fkkckckc
Doğuştan tavlanmış halde geliyoruz dünyaya.
Tav gerektirmez.
Beni 2 saniyede değil 2 yılda zor tavlarsınız ben hoşlanmadığım sürece.
Bi insanı kandırmanın adı tavlamak olmuş. Bi skt1rin gidin.
Karakteri olmayan erkeği 1 dk bile sürmez
Karakterli adam olanı 👊 zor be 😅
Vay arkadaş bu nedir ya bir erken boşalmamız vardı bir de erken tavlanmamız girdi olayın içine
O kadar kolay değiliz kızlar bu özgüven nerden geliyor size neyinize bu kadar güveniyorsunuz 🙄
Çoğu belki yatak olur der
Buna tavlamak denmez
Mesele elinde tutmakta
Ilk soklarini atlatmasi 5 dk tavlanmasi 5 sn.. ezikler
Tavlasanıza merak ettim acıkcası 🤨
Benim hoşlandığım kişi dışında kimse beni tavlayamaz, tavlıyamadı da. :)
Karakter meselesi. Herkes karakteri oranında tavlanir.
Memesi olan saniyesinde tavlar, olmayan da bi 3-5 saniye falan. Nefes alması yetiyor
Bence 10 dakika çok fazla en az 2 dakika diyorum 😇
Tav olmak isteyen bunca hafifmeşrep hemcinsim varken 3 saniye bile yeterli olacaktır zannımca
Konuya direk girersem 60 saniye lafı dolandırırsam 5 dakikada tavlamış oluyorum
Tavlanacak biri olsaydım, bazı konuları şu anda yaşıyor olurdum.
Ben kolay tavlanmam da ortalama onlarlar 2 dk abaza zaten çoğu
2 saniye baksan direkt tav oluyorlar zaten lütfen biraz ağır olun arkadaşlar olmuyor böyle biraz uğraşalım ahahahs
Ne giydiğimize bağlı. Hemen soyunacak bir kıyafet giymişsem mememi açmam 2 saniye sürer. Bu yüzden 2 saniye
Abazanlar kullan at peşinde olduğu için 2 dk bile sürmez
Yatağa atmak için 5 saniye ama aşk gibi duygularda kadınları etkilemek daha kolay tr'de.
Doğru taktikle olması önemli evet. Bu şekilde 10 dk çok. 2 dkda tavlanır ama doğru taktik de Türk kızlarında yok işte naparsın
Erkeğe ve kıza göre çok değişir. Ben şu an yalnızım. Bana pas atan kadınlar hep istemediğim kişilerdi. Böyle bir şansızlığım var.
Bu bence kişiden kişiye değişir, bazı erkekler 5 dakikada tavlanır. Fakat adam olan öyle hemen tavlanmaz. Kişinin kalitesine göre değişir yani bu. 👍
Buradan tavlamak zor olmaz ama gerçekte bu kadar kolay olmamalı
Beni tavlayamazlar onu biliyorum.. Türk kızlarına takılmıyorum.. bir kız vardı sadece Türk 5 yıl sevgili olmuştuk yıllar önce.. ondan sonra hep İskandinav ve Rus kız arkadaşlarım oldu..
Seçilmem seçerim boş yapmayın 10 DK 5 DK falan onların niyeti tavlanmak değil faydalanmak
Yvsak olan saniye de ayarlanır adam olan aylarca sürer
Psikolojik danışman olarak Türk erkekleri cinselliğe aç oldukları için hemen tav oluyorlar yok diyenlere bakmayın türk erkeklerinin %95'i ilgiye sevgiye aç
Kadınlara inanan güvenen kim varsa enayidir. Kadınlar zalimdir, yalnızlık cennettir.
Çogu basit. Nadir kaliteliso var. O kadar. Benim sevdigim adamin bile gozun disaridaymiş artik guvencimi kaybettim. Bekar yaşayip bekar ölücem.
Haklısın.
2 dakikada falan
Tek bakışta yani ortalama 1 saniye civarı bir süre millet olarak ( erkekler ) yalnız ve aceleciyiz
Abaza türk erkeklerini kadinlarin tavlamasi 1 saniye felan
burada türk erkeğinden bahsediyoruz abazalikta sınırları yok KS deki tayfadan belli
Erkek vardır erkek vardır ben benimkini 4 ayda zor tavladim
4 ay birini tavlamak için gerçekten uzun bir zaman, tebrik ederim. Bir de tabii mutluluklar. 🥲🙌🏼
İnşallah mutluluklar
Erkeği tavlamak kolay olabilir ama asıl mesela adamı tavlamak o kolay değildir her erkek de adam değildir 😀
Bak bak ukalalara bak 2 dakka 5 dakka,1 saniyede de tavlasanız elinizde tutma kabiliyeti olmadıktan sonra ne işe yarar tavlamanız.
5 dk
Ben hic bi şey yapmadan 1 dkkda bana tav olan adam biliyorum...
Farkettim de kadınlar baya boş yapıyor burada kendilerini ne zannettiler çözemedim
Bunu hiç denemedim ama böyle süre belirlemek falan pek etik değil bence 🙃
20 saniyede felan önünde eğil göğüslerin görünsün akşama yataginda
eşleşmeye göre değişir tabi ki ama kadın güzelse ve güzel olduğunun farkındaysa çok sürmez :)
Türk erkeğini tavlamak için dakikaya gerek mi var hahaha
Kişiye göre degisir vurucu tim ise 5 dk normal tim ise günler aylar yıllar alabilir
Kültürlü ve kendini geliştirmiş birini tavlamak yıllar bile alabilir geri kalanı ise 2 dakikada
Kişiden kişiye göre değişir de dakikada tavlancak erkekler herkese aynı oldugu için çok da kasmayın
kişisine göre değişen bir durum madem genel olarak betimliyoruz 5 dk 😂🤭
O tipine ve isteklerine göre değişir vizyonlu bir adamı tavlamak kolay değil
Herkes düşüyor diye genelleme yapanlar var çıtayı nerde tutuyorlar belli oluyor
5 saniye sürmez beni tavlamak
Not:abazayım nefes almasa da olur
Dakikalara sığdıracak kadar basit misiniz? 😅
Beş dakikada.
Abazaları saymazsak dakika değil aylar alabilir
Ben tam iyi abazayım. karşı cinsden çok fazla isteyen oldu tavlayamadılar. böyle söylüyorum diye bana haksız yere tepki vermeyin kadın düşmanı değilim. kadınları çok seviyorum fiziksel...
yakışıklı olanları mı yoksa abaza olanları mı
Zaten erkekler ikiye ayrılır yakışıklı olanlar abaza olanlar ayrımcılık yapmamak için türk erkekleri diye soruyu kısa tutmak için yazılmış. Senin içinde kolaylastiralim hem abaza hemde yakışıklı olsun. İddiaya bile girerim aklınca siniflandirdiklarini bile söylediğin sürede tavlayamazsin