Erkeği kadınsı bir varlık yapmaya mı çalışıyorlar?
Ev işleri yapsın istiyorlar.
Öpüşmesin istiyorlar,
Emir talimat vermesin istiyorlar,
Hesap sormasın, karışmasın istiyorlar...
Erkeği kadınsı bir varlık yapmaya mı çalışıyorlar?
Ev işleri yapsın istiyorlar.
Öpüşmesin istiyorlar,
Emir talimat vermesin istiyorlar,
Hesap sormasın, karışmasın istiyorlar...
Son yıllarda feminizmi en fazla yanlış uygulayan ülkelerdeniz. Kadın erkek eşitliğini destekliyorum. Ama erkeklerin 2. sınıf insan muamelesi görmesi. Bizi belirledikleri çizgilerin içinde (senin yazdıkların) kalmamızı istemeleri saçma.
Bu arada mantıklı akıllı kızlarımızda var onlar bu dediklerimin dışında. Onlar bizim canımız ciğerimiz
Tabii ki sevdiğim adam bana ev işlerinde yardım edecek. Ben yük eşeği miyim de tüm evin yükünü sırtıma yükleneyim? Yıllardır annemden babamdan gördüğüm de bu. Küçüklüğümden beridir ev işlerini bütün aile beraber yaparız. Abim erkek diye onun sorumluluktan kaçmasına izin vermedi annemle babam ve şu an abim tek başına bir şehirde üniversite okumasına rağmen zorlanmıyor. Kendi evine çıktı. Olması gereken bu. Babam keza güçlü kuvvetli adamdır. Yeri gelince kollarını sıvar yemek de yapar, bulaşık da yıkar. Bunları yaptığı için kadınsı olmuyor. Çıkın şu dar kafadan.
Sizin yetiştirilme tarzınızda sorun var. Erkek olmayı emir/ talimat vermek, kısıtlamak vs. saıyorsunuz. Kusura bakmayın da bu "hanzoluğun" tanımı. O zaman sizin güç gösterinizi de kadınlara karşı değil, öküzlere karşı yapmanızı tavsiye ederim. :)))
Yeri gelince senede üç beş gün 😂
Hanzoyu sana iade ediyorum.
Ayrı eve çıkınca yapacak tabi yemeğini.
Hayatta kalacak kadar iş bilmek ayrı, evin hanımı varken halı, bulaşık vs yıkamak ayrı.
Hakaret varsa ben yokum.
Annem 2016 senesinde belinden ameliyat oldu. Ağır yük kaldırmaması gerekti. Fasla ayakta durmaması gerekti. Siz böyle bir durumda napardınız merak ediyorum?
Artık siyaset tartışmalarında bile kolay kolay sinirlenmiyorum ama senin bu soruna sinirlendim. Ayrıca site hakaretleri sansürlüyor. Demek ki hanzo bir hakaret değil. En kibar ifadeyle sorunuzun özeti. :))
Annenin durumu özel bir durum, geçmiş olsun. Ben de aynısını yapardım.
Israrla hakaret etmeniz hiç hoş değil.
Hakaret değilse siz ve babanız da hanzosuzunuz.
Alınmayın, hakaret değil.
Asıl ben özür dilerim. Soru için değil. Size uyup o kelimeleri kullandığım için.
Bu konu tartışmaya değer bir konu bence. Farklı fikirler elbette olacak.
Ben de normalde kolay kolay argo laf etmem de son günlerde sinrim biraz bozuk. Patlayacak yer arıyorum. Konu tartışmaya değer fakat Türk kızları diyince büyük bir genellemeye giriyor. Soruyu şu şekilde sorsanız bu kadar büyük tepki vermezdim:
"Erkeklerin ev işi yapması feminenliğin bir göstergesi midir?" vs. tarzında kimseyi hedef almadan.
O şekilde sorunca ilgi görmüyor. Malum pembe hesap değilim.
Umarım bir an önce sinirli halinizden eser kalmaz.
Rica ederim. En sonunda tatlıya bağladık giye hatırlıyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilediğiniz şeylerin daha iyisi sizinle olsun.
Erkek erkk olarak kalsın ama arada ev işlerine yardım etmesinde de bir sakınca görmüyorum 😅
Arada sırada ya ben de bir şey demiyorum 😂
Cevap
3Cevap
Hayır değil.
Ne demek öpüşmesin aaa kocam beni öpebilir tabii sıkxkwlxlskslls
İki sene sonra 🤣😅😂
Belki seneye ahahahjajaja
Nişanlandın o zaman 😂
Yok daha eniştenizi bulmadım ama nişan yapacak kadar enayi değilim jajzkskzkkskskks
İki sene işte 😂
Gelini öpebilirsiniz 😂
Hayır olması gereken bu. Bu saydiklariniz erkeği feminen yapmaz.
Fazlasıyla feminen yapıyor. Neden hiç bir kadın ağır işlerde çalışmak, tamirat tadilat yapmak, askerlik yapmak, vs erkeksel işler yapmak zorunda olmuyor da erkekler bir şeyler yapmak zorunda oluyor?
Annelerine hizmet ettikleri yeter birazda hayatındaki kadına hizmet etsinler ne var. Hayat müşterek artık😂
Ilımlıyım biraz bu konuya karşılıklı saygı anlayışla yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum tabi ama dağılımı şaşırmadan
Doğru bazı kadınlar erkeği parmağında oynatiyo cidden. Anasinin babasının yanından alıp kendi memleketine götürüyorlar. Sen de o kafadasin size her şey müstehak😂
10 dönüm tarlan olsa herkes Ankara 'ya gelir 😂
Boş yapma 😂
Sanki gittikleri yerde köşk veriyorlar asgari ücretli işi bile zor buluyolar.
Bak işine 😂
Karadeniz candır, Ankara 'da düz ovada siyaset mi yapalım 🤣
Baş naş 🤣
Anasının ocağından gidip karı eteğine sığınan erkeğe ne derler ben mi söyliyim sen mi söylemek istersin Fuat abi😂
Konuyu saptırma. Orası farklı bir durum.
Soğan erkeği denir 🤣
Pardon da hayat müşterek evlenince tabiki ev işlerine destek olsun ee ben işten eve gelicem o koltukta yatacak ben yemek yapicam elini sürmeyecek kavga sebebi
Hayat nasıl müşterek oluyor?
Savaşa giden askere giden erkek.
Ağır işte çalışıp ölen erkek.
Evde tamirat tadilat gerektiğinde boya badana yapması gereken erkek.
İşinize geldiği gibi anlamayın
İş yerinde çalışan biz
Eve gelip ev işi yapan biz
Hamile kalıp bir sürü ağrı acı çeken biz eee siz napiyorsunuz eve gelince sanki dünyayı kurtarmış gibi hareketler
Hiç de işime geldiği gibi anlamadım.
Zaten istediğiniz gibi erkek bulsanız, çocuğu ona doğurtturacaksınız da henüz tıp imkan sağlamıyor.
Yok artık daha neler ben taşırım bebeğimi yeterki babası olacak kişi destek olsun bize ukalaca yorumunuzu kendinize saklayın
Niye saldırgan oluyorsunuz hemen?
Siz bir savaş başlatırsanız bende kendi cephemde seyretmem ne yaptığınızı gözden geçirirseniz cvp orada gizli
Ben size karşı savaş başlatmadım.
Yazdıklarınıza bakın o halde
Bakıyorum.
Zahmet olmazsa
Olmadı zaten.
Yok size olurdu aslında
Kavgaya gerek yok 🤣
Komşu tabağı boş gönderilmez bizde.
Tamam. Sakin ol. Tabak sende kalsın.
Sakinim merak etme
O zaman ben gidiyorum 😅
Çıkışlar ilerden solda
Tövbe estağfurullah.
Evine kadar bırakalım istersen gidemiyorsun çünkü
Soru benim soru, ben evdeyim.
Giden sizdiniz b12 kullan hafızaya iyi gelir
Evden gidiyorum dedim ki, belki misafir de anlar diye.
Eyvallah.
Hele şükür.
Allah seni alacak kıza sabır versin fazlasıyla ukalasın..
Amin.
Benim tek Arzum: Kadınların erkeklere nafaka ödemesi gelecekte.
Yese
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?