Türk erkeklerinde uzun boylu neslin artarken Türk kızlarında 1.62 altının daha da çoğalması. Yabancı ülkedeki kızlar avrupa oturum izni verirken türk kızının hiçbir şey verememesi v. s. ile şekillenme sonucu ederimiz rus kizlaridir.
Katiliyorum. Ederimiz Rus ve Avusturyali kizlar
Katilmiyorum ederimiz Turk kizlari
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yav he he, 2010 2020 arasında Ukrayna'da yaşadım, sana şöyle söyleyeyim, 2010 civarındaki Türk erkeklerinin dışarıda gördüğü prestij ile, şu ankinin arasında dağlar kadar fark var.
Fakirliğiyle nam salmış bir ülkenin, dışarıya kapalı, kötü yetişmiş, cahil cühela neferlerinden birisin en fazla. Nereye senin Rus falan?
Ayrıca mk ülkesinin boy ortalaması hala 175'i aşmıyor erkeklerde
Farketmez gerikafali comar kardeşim. Bende avusturyada vakit geçirdim. Viyana/Stephanplatzta direk sokaktan gecenlerle tanisip sevgili oldugumuz olmadan bir seyler yasadiklarimiz oldu olurda. Ha sen prestijine inem veriyorsan guzel elbise + üslup yeterlidir
Yalancıyı zikmiyorlar ya, salla gitsin. Ey yurttaşlarım, bu işlerin menbağından geçme biri olarak söyleyeyim, ''Şunla şöyle sevgili oldum, şöyle karı memesi gördüm'' edebiyatı yapanlar, genelde en fazla gece kulübünde casual seks kovalayan vasat sarhoş tiplerden öteye gidemiyorlar
Bakmayın bu kendini ciks caks satmalarına, bu şekil şemalcı tipler çoğu zaman alay konusu oluyorlar
Her tarafı şekil şemal olur, iki kelime derinlikli sohbet bile edemez herhangi bir yabancı dilde, ondan sonra kalkar ona buna casanovalık pazarlar
Abisi viyana stephanplatzsa cik herhangi bos gordugun 3 kiza yuru biriyle yatarsin. Tabi benim gibi uzun boylu giderin v. s. olacak
Ukraynali kizlari rus kizlari iendi yasimiza uygun olanlardan alanyada bile dusuruoz sen neyin kafasini yasion bizede ver de icelim
Bak işte bu tür ya... ak kafalı köylü argümanlarına sığınıyorlar.
He mk, boş gördüğün kıza yürüyorsun, mutlaka biriyle yatıyorsun, Ukraynalılar falan hemen sizinle yatıyor vesaire
Avrupalılar da davşan gibi zikişiyo di mi? Onlar için seks yeme içme gibi ihtiyaç falan, anlat anlat. 1000 kere duydum bunları
Bizim Stephanplatzta videolarimiz var. YouTube Mesut TV yaz gir. O kanalin %70 inde kameraman benim. Oradan anlarsin kizlar avrupada kolay mi zor mu aslan parcasi. Yapamadiysan o senin izguzarligin
Ha giderde 45 yasinfa sevgilisi olan ukraynali alina zinchyuka sarkarsan pas vermezsen. Cunku artik o genclik ve zevk alma kafasindan cikmis oara kafadindadir
Ha sen o i. ne misin? Sen bir ara sapıklığın yüzünden başını derde sokmadın mıydı la? Sınırdışı edileceğim diye başına iş almadın mı?
Sen hakikaten oysan, seni doğurup insan diye bu dünyaya salan ananın babanın allah belasını versin mk tescilli kıro sapığı seni!
Senin hayatında kadın kafalama şansın yok bu arada
Ben onun kameramaniyim videolarin %70 ini ben cektim
Hah işte, o ayrı, ona arkadaşım diyen, yaptığı terbiyesizliklerin, arsızlıkların ve insanların sırf alışık olmadıkları ve çoğu zaman ne döndüğünü anlamadıkları için gösterdiği şaşkolozluğu bir bokmuş gibi çeken embesillerin anasını babasını... neyse
Siz terbiyesiz itlersiniz, üç beş videonuza denk geldim, Ukraynalılar hakkında konuşuyorsun ama o o yaptığınız sapıklıkları Ukrayna'da yapmanız halinde dayaktan öldürülme riskiniz yüksek mesela.
Ayrıca Avusturya'da da o Mesut puştu kaçmıştı şu Jahrein şişkosunun olayı polise falan taşıması üzerine bir de utanmadan kendini savunuyordu ''Ben işte kızlarla röpörtaj yapıyordum'' diye
Ulan hıyar. Sen çok terbiyelisinde millete anasina babasina kufur edip jahreine sisko deyip dis gorunusuyle alay edip
Jahrein'e şişko dediğimde görtse ''Evet şişkoyum'' der
Senin de anana babana sövülür, o Mesut hıyarına da ayrıca sövülür
Çünkü siz değilsiniz tek suçlu, sizi yetiştirenler
Karinin aq viyanaya getirde
Herhangi bir kadının da orada özentiliğini yaptığın Mesut sapığıyla ilgilenme ihtimali dahi yok
15 yaşında kızlara ''İlk kaç yaşında vurdurdun'' türü aptal saptal sorular sorarak, sırf oranın insanının bu tip şeyleri konuşmaktan çekinmemesinden güç alarak abaza Türk ergenlerine video içeriği üretmeyi iş addeden adama ayrı var olmasına katkısı olanlara ayrı sövülür
Olm enayi misin. Az akilli ol. Bizim o sokaktan numarasini aldigimiz kizlarda oluyor. Bunlarla eve gittigimizde oluyir videolarida var
Bak işte cümle uzayınca ne söylendiğini de anlamıyor.
He mk he, herkesi hayatında çıplak kadın görmemiş, casual seks ortamı görmemiş abazan ergen sanarak bir yere varamazsın
Yaptığınız şey de terbiyesizlik, arsızlıktan başka hiçbir şey değil. Ülkedeki mal 15 yaşında nüfusu da düşününce, en fazla Youtube'dan kazandığınız parayı kimi hatunlara verip staged video çekiyorsunuzdur.
Malum, low iq ergenlere içerik lazım
Cok konusma alirim pacani
Ya biziktir git.
Mesut'a da söyle bir yerde birisi duyar falan, bir anda üç beş tipin arasında kalır belli olmaz.
Dünyanın neresine gidilse, sizin tanımınız terbiyesiz lümpenler
Avrupada türk ekibi saldirdi ztn bi kere kactik mi kacmadik gelen varsa gelsin
Tam dövememişler sizi demek ki
Hala konuşuyorsunuz, bu da insanlık ayıbıdır
Mesut tv video ları gerçek mi
Erkeklerin %80 i de benim koşulsuz sevgimi ve hatta iyi niyetimi hak etmiyor
Koşulsuz seven kadin yoktur
Yarin okuyup doktor olsan kcin bes karis havada gezer ve kimseye bakmaz bide asagilarsin. Şu an kendini o seviyede gordugun icin boyle diyorsun
Koşulsuz sevgin mi var 🧛♂️
Soran kardeşim beni tanıyor musun benim hakkımda en ufak bir fikre dahi sahip değilken benim hakkımda böyle konuşman çok saçma doktor olsam neden bununla hava atayım koca ülkede bir ben mi doktor olacağım ya da Türkiye'nin en iyi doktoru falan mıyım ben neden birini ezme ihtiyacı duyayım 21 yaşındayım ne sahip olduğum şeylerden kibir duydum ne de birini ezdim benim karakterim bu ister inan ister inanma beni tanıyan insnalarin beni bilmesi bana yetiyor zaten
Guzel guzel umarim haketmeyen biriylede olmazsin
Ve evet koşulsuz sevgim var herkes karşılıksız bir şey yapmıyor bu dünyada çıkarcı insnalar var size böylesi denk gelmediği için imkansız geliyor ama var ama siz insanlar özellikle de bazı erkekler o kadar kötüsünüz ki bu koşulsuz saf sevgiyi bile kullanıyorsunuz çokça defa yaşadım o yüzden Türkiye'deki erkeklerin %80 de benim iyi niyetimi bile hak etmiyor.
Sevdiginde o kizin hakkinda cinsellik bile dusunmeden seven erkeklerde var ama azdir
Biliyorum var onlar da bana denk gelmiyor hayırlısı olsun her şey bir şekilde güzel olur
Engelleyin beni IQ. Nasıl bir tarikata düştük
Rus kızlarıyla mutluluklar o zaman ne diyeyim