Türk kızları ve kadınlarının standardının yüksekliği?

Selam 23 yaşındayım hayatı okul ev iş ailevi sorunlar derken oyun oynayarak ve hayatımda bir yere geldim şuanda güvenlik görevlisiyim

Açıkçası biraz çaresiz bir haldeyim diyebilirim. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim ya da samimi kız arkadaşım olmadı. Sebebi ise deneme fırsatı bile verilmemesi anlamıyorum ben çirkin biri değilim tamam etkileyici biri olduğumda söylenemez ama benden kat kat çirkin tipi iğrenç olan insanların sevgilisi olup benim hiç olmaması çok tuhaf geliyor. Son 5 aydır kız arkadaşım olmasi için özel bir çaba harcamaya başladım. Ama bu seferde HAHA KIZ PESİNDE KOŞUYOR EZİK damgası yedim. Eee * koyim ugrassam " Sen hep kızlarla konuşmaya çalışıyorsun aldatirsin sen " gibi bir algı ile karşılaşıyorum. Aramayincada "çabalamazsan olmaz" diyenlere karşılaşıyorum e kuzum evlatlari ne yapmamı istiyorsunuz flört uygulamalari indirdim 1 haftadır. Kimse yazmıyor etmiyor. Ben gelecekte evlenmek isteyen bir insanım. Eee * koyim tecrübe etmezsem hiç date e bile çıkmazsam bu kadar mükemmeliyetçi bir milletin içinde benim nasıl kız arkadaşım olucak ( ha olursada benimi sevicek yoksa kullanacakmi oda var) kendimde bulduğum - boyumun 167 olması gerçekten bakımlı olduğum zaman gayet normalim ayrıca aşırı detaylı düşünen ve genel anlamda analitik anlamda düşünebilen biriyim yani canım biride değilim peki bu alternatif toplumda

Napmaliyim? Kendimi boşlukta gibi hissediyorum kendime olan öz saygimi yitirmek üzereyim. Yardım edin

Türk kızları ve kadınlarının standardının yüksekliği?