Yapılan araştırma bunları gösteriyor: Bir Türk kadınına göre ideal bir Türk erkeği, cesur ve güçlü olmalıdır. Türkiye'de, yakışıklı olarak düşünülmesi gereken bir kişi, bakımlı olmalı ve saç stiline çok dikkat etmelidir.
Aynı zamanda, acımasız olabilir ancak göğüslerindeki tüyerden kurtulmaları da kriterler arasında. Son olarak Türk kadınları açık renkli gözleri olan erkekleri yakışıklı buluyor.
Türk kadınlarının Türk erkeklerinde aradığı dış görünüş özellikleri nelerdir? Dış görünüşüyle karşı cinsi etkilemeye çalışan daha çok kadınlar mı, erkekler mi?
Türk kadınlarına göre "yakışıklılık kriterleri" nelerdir?
Dis gorunusu ile karsidakini etkilemeye calisan zavlli kadinlar. Yakisiklilik gorecelidir ancak, kadinlar ask, sevgi degilde begenmeyi ve begenilmeyi kafalarina koyduklari icin. Kaliplasmis guzel gelen seyler onlara gore yakisikli geliyor. Sozde yakisikli kriterlerine uyan kisileri de sevdiklerini idda eduyorlar. Mesela hic kisa boylu erkek yakisikli diyen goremezsin. Ama uzun boyu herkes istiyor.. Halbu ki askin, sevginin tarifi yoktur. Birisini sevmenin tarifi olamaz, onu o oldugu icin seversin..
Yaw hee hee benim güzel kardeşim dediğim erkeği buraya hayallerinin erkeği olarak yazmışsın :-D Türk kadını deme bence kendi adına konuş. Neymiş göğsündeki kıllar olmayacakmış göğsü kılsız adam benimm gözümde ibnedir
Yakisikli ama karizmasi yok tarzda degil parasida yoksa bakmazlar ama yakisikli ve kusursuz goruyorlarsa her turlu yururler yakisiklilik esas olan ama arasina koyabilecegin ekmek yoksa neye yarar kofte😉ekmeksiz kabulse acil ihtiyactir ya da baska seyler dolayisiyla istenir ama tam yanimda dursun selfimiz olsun hayatimin surasina otursun dedigin sadece yakisiklilikla tutunamaz senin dunyanda
Dış görünüş giyim titizlik temizlik bunlar karşı tarafa kendini beğendirmek için olmamalı. Tarz giyinmenize modayı takip etmenize gerek yok temiz giyinin bakımlı olun yeter geri kalan zaten kalpte bitiyor karşı tarafı etkilemek ya da etkilenmek eliniz de olan birşey değil gözler görür kalp heyecanlanır bize söz düşmez :)
Özgüvenli olmalı kesinlikle. Kendisini sevsin ve hayat dolu olsun. Diğerleri sadece ufak detaylar. Kara gözler çok güzeli bence. Kıllı olsun olmasın, erkek sonuçta. Kadın dikkat etmeli öyle şeylere. Ve bakımlı olsun evet.
Giyimi ve hareketleri önemli. Yani giyinmesini bilsin, nerde nasıl davranılması gerektiğini bilsin kendine de biraz bakıyosa çekicidir zaten. bir de 180den uzun olursa mükemmel olur 😂
3 numara saç üstlerinde biraz fazla bırakılmış, saat, tesbih, dar ve kısa pantolon vb. tabiki bunları tercih etmeyen de vardır. Fakat genelde böyle. Istiklal caddesine çıkıp bakabilirsiniz.
Yüzüne bakılacak şekilde olsun ve öncelik para dan gelir sonra sempatiklik ve diğer faktörler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha belindeki, ayak ve parmak ustundeki killari bile almayan kadinlara bu kadar bakim fazla degil mi? Daha dogru duzgun puruzsuz bel boslugu olan kadin gormedim.
bana göre bayanların çoğu yakışıklı erkekleri tercih etmiyor sıradan olması yani Avmde çalışıyorum gelen çiftlerin çoğu çirkin ve uyumsuz kız güzel oluyor genelde erkek yakışmıyor
En İyi Cevaplar