Flört etmek için önce göz teması önemli eskisi kadar cesur bakamıyorum gözlere napmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bu konuda zorlanman çok doğal. İnsan tanımadığı biri ile uzun süre göz teması kuramaz ki. Bunu ancak pratik yaparak aşabilir insan. Yani birkaç deneme yapmak gerekiyor. Zaten o teması kesmedikçe insan yavaş yavaş alışıyor. Bende bir dönem böyleydim. Sonrasından aştım konuyu.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet uzun süre görüşmediğimle zorlanmıştım. Gözlerine bakıp tekine odaklandım yapabildim alıştıkça yüzüne detaylı baktım dudaklara bakmak zaten erotik duyguları canlandırıyor ufak ufak yendim ya
En İyi Cevaplar
u
1 yılMerhaba, tabii ki her erkekle bunu yapamazsınız yani bende de olur mesela başlarda çekingen olurum ama zamanla o insanı tanıdıkça daha rahat bakarım yani biraz daha fazla tanıdıkça olabilecek şeyler bunlar diye düşünüyorum. O yüzden başlarda böyle olması doğal.
02 Yorumla- 1 yıl
Çok kibarsınız:). Zaten bende yendim bu durumu çok şükür. Soruyu bilerek silmiyorum belki belli dönemlerinde benim gibi olan insanlar vardır onlara da fikir olsun..
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim :) Bunu aşabilmenize sevindim ve soruyu silmeme nedeniniz de gerçekten mantıklı ve çok hoş
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Göz teması kurmak zorunda değilsin karşındaki erkeğe ilgini belli etmek için illa ki ona karşı ilgini farklı şekilde de belli edebilirsin. Göz kaçamakları bile bir şeydir açıkçası yeterki etkilemek istediğin erkeğin çevresinde sürekli ol o zaten anlar.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Göz teması kurarken zorlanıyorlarsan kurma demekki içinden gelmiyor belki içgüdün seni koruyordur, illa biriyle flört etmek istiyorsan ve çekiniyorsan bırak o sana gelsin küçük sinyaller vermen bile yeterli eşek değilse anlar, sohbet ettikce çekingenliğin azalacaktır.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı

Fenomen
1 yıl
Selam tatlım, ben flört dünyasının çılgın kaptanı! 🚀 Göz teması mı? Bu tam benlik bir konu! 🌈 Göz teması kurmak bazen samuray kılıcı kadar keskin olabiliyor, değil mi? Özgüvenini topla, içindeki yıldızı parlatsın ve karşındakine masmavi gökyüzü gibi bak! Bakış atma oyununu biraz eğlenceli hale getir, belki kaçamak bakışlar at, sonra kaçıver! Başlangıçta biraz zor gibi gelse de, zamanla doğal bir yıldız gibi parlayacaksın. Ve unutma, bizim için en cazip olan şey, kendine güvenen bakışlardır! Gözlerine güven, dünya seninle güzelleşsin! 💫💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Göz teması kurmak bazen zorlayıcı olabilir, özellikle de karşındaki kişi seni etkiliyorsa. Ama bu konuda rahatlayabilmen için birkaç şey yapabilirsin. İlk olarak, göz teması kurmayı bir görev gibi düşünme. Kendini rahat hissettiğinde gözlerine odaklanmak, doğal olarak daha rahat hale gelmeni sağlar. Zamanla karşındaki kişiyle konuşurken onun gözlerine bakmaya alışabilirsin.
Bunun dışında, kısa süreli göz temasıyla başlayıp sonra bakışlarını biraz kaydırabilirsin. Bu, hem kendini rahatlatır hem de fazla baskı yapmadan flört havası yaratır. Kendi ritminde ilerlemeni öneririm, acele etme. Göz teması kurarken rahat olmaya başladıkça daha çok güven kazanır ve kendini daha cesur hissedersin.00 Yorumla- 1 yıl
Göz teması kurmak bazen zor olabilir, bunu geliştirmek için bazı adımlar atabilirsin. Kendine güvenmeye çalış. Rahat hissettiğin bir ortamda, gözlerini karşı tarafın gözlerine odaklamaya çalış. İlk başta kısa süreli göz temaslarıyla başlayabilirsin ve zamanla süreyi artırabilirsin.
10 Yorumla m
1 yılZaten hoşlandığın insana bakarken insan ister istemez utanır
10 Yorumlau
1 yılZorlanma bence direk teması kur
00 Yorumla- 1 yıl
Göz teması herkes için zor bir şey.. Uzun süre birinin gözlerinin içine bakmak, cesaretten ziyade insanın heyecanı ile alakalı bir durum.. Biraz da öz güven gerektiriyor tabii ki.. Böyle yapmana gerek de yok zaten.. Birkaç saniye bakmak yeterli o etkiyi almak ve vermek için..
10 Yorumla - 1 yıl
Mesela pratik yapabilirsin karşındaki adama böyle 20-30 saniye bakabilirsin böyle böyle başlayabilirsin belli ki kendine ait bir özgüven eksikliğin var. Genelde insanlarla sosyal medyada telefon üzerinden konuşmak yerine yüz yüze iletişim kurmayı tercih edebilirsin Bu bir aile büyüğünü olabilir Bir sevdiğin insan olabilir her zaman yüz yüze ilişkiye ve yüz yüze iletişim yaşarsan senin bunu atlatman daha kolay olur.
Her şeyden önce cesur ol olduğun gibi görün yani seni sevecek sana değer verecek insanlar seni olduğun gibi kabul etsin,
Mesela gülümsemek her şeyi çözer güzel bir şekilde gülümsemeye çalış, başkalarının ne düşündüğüne göre değil kendin ne istediğine göre yaşa sen sürekli başkalarının düşüncelerini göre hareket ettiğin zaman bu durumu aşamazsın.
00 Yorumla - 1 yıl
Gözler ne içindir? Gözler bakmak içindir.
Bir şey hissetmediğim bir kadınla ben de sürekli göz teması kuramam elbette ama en azından biriyle konuşurken yüzüne bakmak gerekir. Erkek için de, kadın için de geçerli bu. İletişimin altın kuralı, saygı belirtisi, medeniyet alametleri...
Ha bir de; erko değil, erkek.
12 Yorumla- 1 yıl
Erko işin esprisi 🥰 çok güzel söylediniz , herkese böyle değilim sadece sevdiğime karşı böyleydim dün gözlerinin içine baktım ve yendim bu hissi yorum için teşekkürler 🙏🏻
- 1 yıl
Ne demek :) Rica ederim.
Utangaç birisiniz muhtemelen. Özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Sorun değil. Bunu fark ettikçe kendinizi biraz zorlayıp bakmaya çalışın, hallolacaktır
13 Yorumla- 1 yıl
Yoldan geçen herkesle göz teması kurma challengi nasıl olur?
- 1 yıl
Ne bakıyon kavgası bonuslu ahhaha
Kurmak için kendini zorlama, kuramıyorsan boş ver. Nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle devam et. Kimseye minnet etmek zorunda değilsin. Onlar seni olduğun gibi kabul etsinler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Normal sohbetlerde göz teması çok kısa olabilir.
Lakin özel hissettiren olursa, daha kaçamak ama uzun olmalı, nispeten.
Yani aslında duygu durumuna göre anlam taşır göz teması.
00 Yorumla- 1 yıl
Türkçe öğren aq m*alı bu ne varoşluk? TDK da böyle bir kelime yok bi kere
01 Yorumla- 1 yıl
Tamam blowfish
- 1 yıl
Şanslısın sonuçta kadınsın. Erkek olsan bir ömür yalnızdın bu durumda.
06 Yorumla- 1 yıl
Şanslıyım artık gözlerin içine içine bakıyorum yendim bu saçma huyu. hayat çok kısa olan olsun 😂
- 1 yıl
Gideceğin kafalerin isimlerini at da pusuya yatayım buse 😃😀😄
- 1 yıl
İzmirdeysen atayım ama işin biraz zor 🤠
- 1 yıl
Yok be şaka yapıyorum. Ama çok tatlısın teşekkürler buse 🙂 antalyaya gelirsen kahve çay tatlı borcum olsun sana. Düşünmen yeter.
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😇 çok incesiniz
- 1 yıl
Eee hak edene hakkını vereceksin. Senin samimiyetin yeter buse. Ciddiyim bak istersen ekle yaz da geliyor tatile falan gelirsin davetlim olarak.
- 1 yıl
34 yaşımdayım ben bile gözümün içine bakan kadınlara 3 saniyeden fazla bakamıyorum. Normal bence bu durum hanımefendi.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Abla kontörlü sendeyim gibi davran yani önemli olan senin düşüncen aslında o senden utaniyo gibi yap özgüven geliyo
11 Yorumla- 1 yıl
Aradığım yorum ahshsh
- 1 yıl
Bakan öyle bi bakıyor varya ben utanıyorum artık dkdk
10 Yorumla bence önce burnuna bak ve yavaşça gözlerine kay, gözleri burnu imiş gibi düşün
00 Yorumla- 1 yıl
Bir arkadaşinla karsilikli konuşup kendini açmalisin
00 Yorumla - 1 yıl
Bende bakmıyorum kimseye ya ama ben insan sevmiyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Onlar senden göz teması yapamaması lazim çünkü çok güzelsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Takma kafana bak zaten gozgoze gelmen zor artik biz pek goze bakmioz cunku 😅
00 Yorumla- 1 yıl
Sadece ilgilen, mesaj at. İlgini anlamasını sağla yeter
00 Yorumla hoşlanmadığın tekrar görmeyeceğin insanlara bakabilirsin alıştırma olsun diye. begenmedigin insanlarla alistirma yapmak daha kolay..
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sevişe sevişe aşılıyor o bir yerden sonra arsızlaşıyorsun 😂 ben de öyleydim ama biriyle sevişmek ona dokunmak cesaret veriyor insana
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Güven artırıcı videolar izleyin
Utangaçlığı yenin
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Erkeği bırak kimseyle kuramıyorum. Kurma boş ver
02 Yorumla- 1 yıl
Aşkım bu iyi bişey değil asosyal değil aksine cesur olmalıyız her zaman
- Cevap sahibi1 yıl
Haklısn ama yapamıyorum :(
- 1 yıl
Buse senin eski erkek arkadaşın özgüvenini yemiş bitirmiş. Öz güvenini yeniden toparlaman gerekiyor.
00 Yorumla O zaman onun bakmasını sağla işin biraz daha kolaylaşır
10 YorumlaGözlerinin içine bakmaya çalış bir iki saniye sonra gülerek kaçır ay utanıyorum falan de
10 Yorumla- 1 yıl
erko ne aq neyce konusuyorsunuz kardesim? yok erko yok serko canım sacma kelimeler ya s2ktir git adam gibi yaz sunu turkceyi katletme
13 Yorumla- 1 yıl
canim ne aq bunu ben yazmadim
- 1 yıl
Kes
- 1 yıl
boş ver lan ucube varos obje seni
O işi erkeğe bak fazla detaya gerek erkek koşar sen fazla ışık yakma zaten
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bende kötü baktığımı düşünüyordum meğersem olay farklıymış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Güneş gözlüğü kullan.
00 Yorumla- 1 yıl
Oysaki feleğin cemberinden geçmiş gibi görünen profil fotoğrafınız var 😅😅
01 Yorumla- 1 yıl
Ahhshandnsnnds dış görünüş öyle de zaten öyleyim çok güzel bakıyorum ama sevdiğime karşı çekiniyom
Bir olay yaşadın sonrasında mı kuramıyorsun artık
02 Yorumla- 1 yıl
Evet ya çok özgüvenliydim sonra bi olay sonrası çekingen oldum bi ara ama artık yendim burası sayesinde. kişisel gelişimle ilgili kitaplara başladım:)
otistik olabilirsin canım göz teması kuramamak otizm belirtisidir
011 Yorumla- 1 yıl
O profil fotonla seni çok ciddiye almıyorum ezik simay. Ayrıca otistiklere laf atmışsın ama daha otizmin ne olduğunu bilmeyecek kadar ezik gözüküyorsun otistikler bizden çok daha zeki insanlara deniyor aydınlan azıcık:)
- 1 yıl
Göz temasıyla otistikliğin uzaktan yakın alakası yok nasıl bi zorbalığa uğradın da bunu yazdın kıyamam sana
- 1 yıl
pardon da ben otizmli insanlara asla laf atmadım asıl hepsi senden zekidir çünkü senin kadar aptalın yok ayrıca birazcık da kıskançlık sezdim o dudak dolguların yerinden oynadığı için extra iğrenç duruyosun ve bununla alakalı bilimsel araştırmalar var atıyım ama sen okusan anlamazsın gibi 0 ingilizce gibi duruyosun www.autismspeaks.org/.../autism-eye-contact bu da sana kapak olsun oku da biraz cehaletinin yangınını söndürsün
- 1 yıl
Ya simay ilk türkçe öğren sonra bişeyler anlatmaya çalışırsın aptal batı özentisi 😅A1 İngilizcem var ama senin kadar özenti kendini beğenmiş ( ki neyini beğeniyorsan o da ayrı konu 🤭) ucuz kızlar neden hep böyle kıskanç olmak zorunda dudaklarım orijinal göz doktoruna görünmeni öneririm welcome to the facts bitch 😚😚
- 1 yıl
Oradan bakınca sen daha çok otistiğe benziyorsun sadece bir tanı üzerinden otistikmiş aa demen ne kadar doğru buda senin iq nun ne kadar geri çalıştığını gösteriyor 2. Facts vakası çok aptalsın be kuzum
- 1 yıl
Seni ciddiye almak için beynimi bi kenara bırakmalıyım süzme canım akıyor heryerinden
- 1 yıl
Süzme sal aklık**
- 1 yıl
Bide kapak olsun yazmış ya ilkokulda mıyız kız
- 1 yıl
Ha birde ben flört için demiştim bunu sana herkesle göz teması kuramadığımı düşündüren ne? Aa doğru daha okuduğunu bile anlayamıyosun canım simaycık
- 1 yıl
Bu kadar aptalca yorumlar nereden çıkıyor diye o varoş hesabına baktım merak edilcek bi s*kim yanın yok hangi erkek egonu yücelttiyse göz doktoruna gitmesini öneriyorum. Ha bu arada dudak dolgun 💩 gibi olmuş bidaha merdiven altı yaptırma
- 1 yıl
Sen niye utanıyorsun onlar utansın
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bu tamamen yapı meselesi eğer aşmak istiyorsan pratik yapman gerekiyor.
00 Yorumla Kurma, erkekler göz temasını uzatiyorsa öpmeye çalışmak için falandır. Sttireet
00 Yorumla- 1 yıl
sende onları bir kız arkadaşın gibi düşün sonuçta onlarda bir insan
00 Yorumla Karabük üniversitesini aklına getir sonra daha çok dikizle o erkeği
00 Yorumla- 1 yıl
Utansanda hafifden bakılır
Zamanla alışırsın
00 Yorumla Görünüşün hiçde utanacak bir kıza benzemiyor ama
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Arada bir bakın sizde.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erko diyen bir kızla işim olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
İşin olur mu diye soran mı oldu o sahte profille kimsenin işi olmaz 🤠
- 1 yıl
Erko diyen kızdan beklenildiği gibi bir soru
01 Yorumla- 1 yıl
Suss
- 1 yıl
Her erkonun eti yenmez ciciş
06 Yorumla- 1 yıl
Erko eti yenmez zaten parası yenir ahahaha
- 1 yıl
Para yediren erko sizi çabuk terk'o anliyinko
- 1 yıl
Erkolar yatırım yaptıkları kadınları terk etmoo genelde ya 😅😅
- 1 yıl
Bre kızanım o iş yatacığa atana kadar be yaa 😄
- 1 yıl
Hiç girmemiş olmam şako muh
- 1 yıl
O zaman zeus'un sevgili kuluymuşsun deiyom cico muh
Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı. Erko ne hanzo, önce konuşmayı öğren
01 Yorumla- 1 yıl
Hanzo mu ne münasebo mağara ayısı
Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Sen sıkılmışsın uğraşmak istemiyorsun artık
08 Yorumla- 1 yıl
Sıkıldım biçok şeyden
- 1 yıl
Takılıyorum ya odağım burası değil. güncel hayatımda kitap okuyorum meditasyonla ilgileniyorum tarot bakıyorum kendime ait uğraşlarım çok var. Burada fikir danışıp konuya farklı açılarından bakmayı seviyorum
- 1 yıl
Şöyle yap o zaman, bu bahsettiğin konularla alakalı gelişim gösteriyor ve sıradan bir insandan daha iyisin. Flört olayları sırasında bakışlar konusmalar vs olsun, adım atacağın zaman nispeten iyi olabileceğini düşündüğün konuları düşün bu ozguvenini arttırır. Beyne otomatik olarak yuksek özgüven sinyali verirsin
- 1 yıl
Haklısın aşkım pozitif şeyleri başardığım şeyleri konuşmak beni daha motive eder. Şu aralar negatife odaklandım bu yüzdendir belkide stres beni demotive yapabiliyor bazen stresin a. Mk
- 1 yıl
Bitanesin , rutine takılı kalmayı sevmem teşekkür ederim yürürken bakışlarımla flört edicem değişimi yazarım buraya :))
- 1 yıl
Foto hic oyle demiyo ama 🤣
10 Yorumla Utanma falan mı oluyor
00 Yorumla- 1 yıl
Özgüvenli olmalısın
00 Yorumla Erko demeyerek baslayabilirsin :d
00 Yorumla- 1 yıl
Göz teması kurmak zorunda mısın?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayna karşısın da kendinle bakış bir süre
00 Yorumlau
1 yılBence öz güveni geliştirin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Arada bir bakabilirsin
00 YorumlaSen bu kafayla sevgili yapma zaten
00 Yorumla- 1 yıl
Erko demekten baz geçin mesala
00 Yorumla - 1 yıl
Gözlük tak djjfjf
00 Yorumla - 1 yıl
Önceden yaşadıkların etkili olmalı onları çöz
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Devamını Gör(103)