Merhabalar, bir kız ile 3 aydır ilişki içindeyim. 3 aydır sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuş gibi davranıyoruz. Beraber tatile gidip, beraber el ele gezip her günü farklı bir şekilde yaşıyoruz. 2 gün ayrı kalsak kız da beni özlüyor bende onu özlüyorum. Fakat gel gelelim konuya.
kız durup dururken bana diyor ki ; “belki anlık bir heves olabilir, ne zaman biter bilmiyorum”. “Seninle bir sonumuz yok, geleceğimiz olamaz” tarzı şeyler diyor. Ben darılıp konuşmadığım da gelip kendisi konuşmak istiyor. Beni hep merak ediyor. Kıskanıyor. Tam her şey iyi gidiyor dediğimde tekrar birden diyor ki ; “belki de sen ilgili olduğun için egomu tatmin ediyorum”.
Çok belirsizliğin içerisindeyim ne yapmam lazım? Kafayı yiyeceğim sonunda…. Kızı ne maddi ne manevi hiç bir konuda yalnız bırakmadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En sevmediğim insan tipi,, belirsiz, ne istediğini bilmeyen, sürekli bahaneler uyduran... yorar, üzer, sinirleri bozar
Ne istediğini bilmiyor bu kiz
Hani belli kızda seviyor , kıskanıyor , bana yemek yapıp getiriyor, hediye alıyor, her boş vaktini benimle geçiriyor. Ama seviyor musun deyince cevap yok…. Şöyle bir konu da var. Bu kızın 2-3 sene önceden sevdiği bir çocuk varmış ve bir kaç defa onunla konuşurken gördüm. Anlattı bana eskiden seviyordum filan diye. Acaba aklı o çocukta mı bilmiyorum. Kız ile ben istanbuldayız çocuk mersinde. Aralarında mesafe var
Aranızda cinsellik var mı
Evet, neredeyse 2 ya da 3 günde bir var hocam. Kız 25 ben 29 yaşındayım. Ama cidden kafayı yemek üzereyim.
Kız kendini tatmin ediyor kesin hayatında başkası var bir süre senle takılıyor
Para yedirme kendini kaptırma derim
Nerden tanıştınız
Hani belli kızda seviyor , kıskanıyor , bana yemek yapıp getiriyor, hediye alıyor, her boş vaktini benimle geçiriyor. Ama seviyor musun deyince cevap yok…. Şöyle bir konu da var. Bu kızın 2-3 sene önceden sevdiği bir çocuk varmış ve bir kaç defa onunla konuşurken gördüm. Anlattı bana eskiden seviyordum filan diye. Acaba aklı o çocukta mı bilmiyorum. Kız ile ben istanbuldayız çocuk mersinde. Aralarında mesafe var
Kardeş bak kız seni kullanıyor demedi deme benzer ilişkim oldu çok pişmanım dikkatli ol. Kızın ilki değilsin dimi
Benim hemen yan ofisimde çalışıyor. Bilmiyorum belkide param var diye takılıyor. Kafam çok karıştı ve sanırım aşık oldum
Aman dikkat et kendini aşktan soğutur böyle ilişki. Kız çok mu güzel bu arada den ve o ne iş yapıyorsunuz
Hocam ben ekonomi üzerine okudum, ufak bir şirketim var. Kız ise başka bir ofiste emlak satış danışmanlığı yapıyor. Ama öyle kendini beğenmiş ya da çok güzel bir kız değil. Hatta bazen hesabı kız ödüyor bana ödetmiyor. Hatta bana dedi ki , mersindeki eski sevgilimin yanına gidecektim ama seninle tatile gitmek istiyorum dedi. Mesela işe bırakmak için alıyorum biraz soğuk davranıyorm hemen boynuma atlıyor ne oldu diye, yolda giderken başını dizime koyup uyuyor. Sanarsınız ki evli çift gibiyiz ama her an kız gidebilir gibi hareket ediyor. Aşık oldum olacağım birde işin en kötü kısmı bu
Aman dikkat et böyle ilişki seni çok yorar ve 10-0 geri atar seni önüne çıkacak ilişkileri de etkiler. Olmuyorsa sen bitir hiç uzatma net ol aynı haltı ben yedim pişmanım. Böyle konuşması kolay tabi senin ne yaşadığını ben çok iyi biliyorum
Hocam allah sizden razı olsun. 29 yaşıma geldim soracak eşim dostum da yok. Bu yaşta bu duruma düşmek istemiyorum. Ben bu kızla konuşurken kız bir anda çeker gider başkası ile beraber olursa psikolojim iyice bozulacak. Uğrunda harcadığım para zaman önemli değil. Maddi olarak allaha şükür iyi durumdayım. Ama cidden kız çok tatlı samimi geliyor ve beni kendine bağlıyor. En basiti karnım aç diyorum bir bakıyorum yemek almış getirmiş. Başım ağrıyor mesela, bir yere gideceğim deyip ağrı kesici alıp geliyor. Beni de çok düşünüyor. Ama gel gelelim bazen dediği cümleler resmen bıçak gibi saplanıyor. Mesela bugün dedi ki , ofisler yan yana olmasa biz kesinlikle konuşmazdık. Bugün varım yarın yokum. Dedi. Kafamı allak bullak etti.
En iyisi ben konuşmayı keseyim yoksa devam edersem beni çok etkileyecek…..
Vur tekmeyi seni kullaniyor.