eski sevgilim beni aldattı yetmiyomuş gibi bide ikimizle aynı anda beraber olmak istedi istemeyince zorladı beni bende ayrıldım o hem hayatımı hem kızlığımı herşeyimi aldı elimden etrafımda kimsem kalmadı aşırrı bi kin besledim ona hakettide intikam almak istedim ne yapmam gerektiğini bilmiyodum bi google sitesinden büyü fal olan sayfayı görüp ulaştım ordan bağlama büyüsü aşık etme büyüsü falan yaptırdım aradan 1 ay geçtikten sonra bu çocuk peşime takıldı kapımda yatıyodu içip içip adımı haykırıyordu sokakta bense onun yaptığının aynısını yaptım ona aldattım oda hep konuşmak istedi bende reddettim dün gece bi mektup yazıp intihar etti mektupta beni çok sevdiğini sebebi olduğumu falan yazmış ailesi herkes üstüme geldi pişmanım ama hakketti çok canımı yaktı hayatım bitti şimdide onunki sonsuza kadar bitti kafam karışık ama rahatım bilmiyorum değilimde
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vermeseydin kardeşim ben 16 yaşında verdim alan da hiç hesap vermedi sorumluluk bile kabul etmediler reşit bile değildim üstelik sizdeki neyin kafası anlamadım. Olan kadına kıza olur erkeğe hiçbir şey olmaz bunu hala anlamadınız mı
peki sonra nasıl yaşamaya devam ettiniz 19 yaşındayım korkuyorum neden yaptım bilmiyorum
Acı ızdırap içinde yaşadım nasıl olacak? Tek bir kişiden ibaret değil ki. Bir çok kişiyle yattım yani hata yaparsan sen çekersin erkek çekmez toplum da insanlar da seni suçlar maalesef olan sana oluyor
Sen yine şükret sadece 1 kişi olmuş yalnız keşke büyü yapmasaydın o çok günah. Çocuk hayatta mı
nasıl kandım inandım bilmiyorum gözüm bişey görmüyordu buralara geldik şimdide dışarı çıkamıyorum
hayır 2 hafta yoğun bakımda kaldı öldü sonra herkes çok üzerime geldi hala bile geliyolar 1 ay geçti olayın üzerinden
Sen ciddi misin? Bu olay gerçek mi cidden? Troll ise söyle
Yemin ederim ki gerçek
kimsem kalmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum
Onlar neden senin üstüne geliyor ki? Büyü yaptığını mı öğrendiler
Ailem arkadaşlarım hiçkimsem kalmadı
hayır ölmeden önce mektup yazmış sebebim o kız diye bana böyle böyle yaptı onu affetmiycem kendime yediremiyorum falan
büyüyü bilmiyorlar bilseler herlade hiç iyi şeyler olmaz
Bunu ispat edemez misin? Hiç kötü hissetmiyorsun o yüzden inandırıcı gelmedi 😕
Çünkü hakketiğini düşünüyorum hayatımı çaldı benden kullanıp attı adım çıktı ailem sildi arkadaşlarım sildi herkes beni bacım biliyo üstüne bi kız getirip ikimizle beraber ilişkiye girmek istedi ben neden üzüleyim arkasından
kanıt istiyorus an foto atabilirim öğretirsen nasıl atacağımı
Valla ben fazla enayiyim galiba bana tecavüz eden kişi için bile vicdan yapıyorum halbuki o pislik evlenip yuva bile kurmuş
Hizliresim den atabilirsin hizliresim e at sonra linkini buraya yapıştır. Merak ettim
Kimseye anlattın mı peki sen kaçyaşındasın
deniycem atmayı
Ben büyüğüm şimdi 26 yım. Ailem biliyor şikayet etmek zorunda kaldım o zaman
Çok kötü bir durum his allah hepsinin belasını versin inşallah
Evet o yüzden dedim haline şükret diye kardeşim. Ben yıllarca acı çektim bu insanlar yüzünden. Beterin beteri var içlerinden bir tanesi bana arkadan tecavüz etmişti onu bile söyleyemedim utandım zaten doğru dürüst ceza da almadılar mahkeme tüm ilişkiler rızaya dayalı demiş hepsi yırtmış sonradan bir baktım o bana arkadan tecavüz eden şahıs evlenmiş çocuğu olmuş düşün hayat bu kadar adaletsiz. O yüzden sen uyanık olup kendini koruyacaksın korumazsanız böyle oluyor zaten evlenmeden yatınca ciddi bakmıyorlar oroospu olarak görüyorlar
çok haklısın şimdi onların çocuklarından çıkacak tek tek acısı hiç. merak etme ama onlar yine arlanmazlar bunlar olurken ben niye kalkıp itin biri için üzüleyim ben sadece nasıl ona kanıp yaptım inandım ona yanıyorum 19 yaşındayım ya önümde daha ne günlerim vardı mahvetti beni de hayatımı da elimden gelse gidip mezardan çıkartıp tekrar öldürcem onu bak ne kadar zaman oldu hala içim gram soğumadı
Seni üzdüyse bence de acıma. Sana sahip çıkması gerekiyordu ne olursa olsun. Biz insanız duygularımız hislerimiz var. Peçete gibi kullanıp atmaya hakları yok. Sen de gençmişsin toymuşsun hislerine yenilmişsin bunu kullanmaya hakkı yoktu. Kötü niyetliymiş basbaya
Belki de o da yaptıklarının cezasını canıyla ödemiş
iğrenç niyetli yazarken bile yaşadıklarım aklıma geliyo o kadar güzel inandırmış ki kanmışım gözüm kör olmuş foto atıyodum ona tatmin etmeye çalışıyodum sen varken neden başkasına bakayım diyodu bende seviniyodum buna ilgilenmiş gibi yapıp takmıyodu bile
Hepsi aynı. Bütün erkeklerin amacı gerçekte seks emin ol. Kimisi bunu incitmeyerek gönül rızasıyla yapmaya çalışır kimisi de hoyratça kırıp inciterek zora başvurur ya da hilelerle yapmaya çalışır. O da senin huyuna giderek amacına ortak etmiş
Allah belasını verdi zaten
Aynen sen anlatınca anladım ne halt olduğunu.
ya bide karşıma o kızla geçip ikinizide seviyorum ikinizlede birlikte olurum üzülme deyişi kanım çekildi resmen
Hayal dünyanız bile kan dondurucu
Oha yani