Dipnot
Aşkı nasıl tanımlarsınız?
Dipnot
Aşk, yüzyıllardır filozoflar, şairler ve bilim adamları tarafından sorgulanan karmaşık bir duygudur. Herkesin katılacağı tek bir tanım olmasa da, aşk genellikle derin bir sevgi, şefkat ve ilgi duygusu olarak tanımlanır. Aynı zamanda yoğun bir neşe, heyecan ve tatmin duygusu da olabilir. Aşk birçok farklı şekilde ifade edilebilir. Bazı insanlar onu fiziksel dokunuş veya onay sözleri yoluyla ifade etmeyi tercih ederken, diğerleri hizmet eylemleri, hediyeler veya kaliteli zaman yoluyla ifade etmeyi tercih eder. Aşkın doğru ya da yanlış bir yolu yoktur ve en önemli şey, sizin ve partnerinizin rahat hissettiğiniz bir şekilde ifade edilmesidir. Aşk güçlü bir duygu olabilir ve hayatımıza büyük bir neşe ve mutluluk getirebilir. Aynı zamanda zor olabilir ve kalp kırıklığı, kıskançlık ve öfke gibi zor duygulara yol açabilir. Ancak aşk, tüm zorluklarına rağmen hayatımızı zenginleştirebilecek en ödüllendirici deneyimlerden biridir.
Teşekkürler
Aşkı tanımlamak zor, çünkü herkes için farklı anlamlar taşıyabilir. Benim için aşk, kalbinizin hızlı atmasına, heyecan ve mutluluk hissetmenize sebep olan bir duygu. Aşk, birine derin bir bağ hissetmek, onunla anlamlı bir ilişki kurmak demektir. Aşk, sevgi, tutku ve sadakatle dolu bir hissidir. 🌸
Cevap
65Cevap
Aşk sigara gibidir.. Zararlı olduğunu bilirsin ama yine de başlamak istersin.. Büyük bir keyifle yakarsın.. İçerken yalancı bir mutluluk hissi verir.. Bittiğinde ise geriye sadece külü kalır..
Bir buçuk paket çikolata yemek ile bir insana aşık olmak arasında pek bir fark yoktur..
Aşk mı?
Kimini çocuk gibi mutlu eder güldürür hayatı yaşatır
Kimine ise hayatı cehennem eder hayat ışığını söndürür bir kere güvenini kirarsa işte o an insanlığa karşı bı önyargı oluşuyor
Aşk çok tehlikeli bir duygudur kimine dost kimine düşman...
Kişiden kişiye değişir.
Kimine göre;
Acıdır aşk acıdır
Ruhundaki sancıdır aşk
Geçesi yok, reçetesi yok
Kimine göre;
İyidir aşk iyidir
Eski bayram yeridir aşk
İçindeki sönük hisler umutlanır...
İki farklı cinsin birbiri ile anlaşmaya başlamasından itibaren saygılı davranarak birbirine karşı ilgi duymaya başlaması sonra ise ilgi ile birlikte aralarında sevginin oluşması
Embesillerin inandığı sonrada ebesininkini gördüğü bı saçma akım
Kahve içersin de yanında sigara olmaz. O kahveye ne eklesen tad gelmez ☺️
☺️
Aşk, manyak bir şey ya. Seni sen olmaktan çıkarıp bambaşka bir şeye dönüştüren bir şey.
Virüs gibi yakalandığın zaman kurtulamazsın. Kurtulabilmek için büyük savaş vermen gerek ya o seni yenecek ya da sen onu.
Aşk, ağacın en ince dalında beraberce üzerinde durarak kırmamaktır.
Bir kişinin her zaman daha çok sevdiği daha sonra tek bir kişinin sevgisine dönüşen daha sonra tek başıma acısını çektiğin kendini parçaladın bir duygu durumu anlamsız bir şey
Kim neye ilgi duyuyorsa, o alanda ki duygu dünyasını ifade eder bence. Tarifi yoktur. Yani herkes kendine göre bir yol çizer, o alanda ki hedefine ulaşmak için.
Acının nazik ikizidir, geçici körlüktür. Karşımızdakinin 5 para etmediğini anlayana kadar ki geçen zaman dilimidir.
Yüzme bilenin kurtulduğu, bilmeyenin boğulduğu bir kuyu
Yaşamış olanların boğazı düğünlerinir...
Yaşadığını zannedenler ancak tarifini yapar.
Her kalıba sokabilir.
Boş iler başkasının ki sana geliyor seninki ona gidiyor herkes bir birininkini görmüş sonra evlenende oluyor bekar kalanda
Hani böyle sifonu çekersin ya 😳🤦🏻♂️ neyse neyse aşk tuzlu balık gibidir.. ne alaka deme bende bişmp
Bilmiyorum
Aşk Enerjidir o Asla tükenmez güneşe dünya'da insanlar bir birini yerken o gülümseyerek bakıyor aşk affetmektir iyi kötü demeden aşk Allahtır her şey o dur o yoksa aşk yoktur
Ayakları yere bastırmayan ve akılları birer karış havaya kaldırtan tarifsiz duygu kargaşası
Bir bakıma yanılsama başka bir bakıma da mükemmellik. Ancak aşklar kişiseldir.
Tüm insanlar içinde sevdiğine tanıdığın ayrıcalıktır
Hayatımda olmayan bir şeyi nasıl tanımlayabilirim, bu mümkün değil.
Aşk yok olmak diyor biri 👀
Çok anlam yüklemiyorum aşka. Sağlıklı bir duygu değil bence.
Denk gelmedim daha anlatılmaya kelime yetmezdi herhalde çünkü içine sığmayan bir duygu olur
Çok kısa süren sadece insanları yoldan çıkaran bir duygu
Aşk bir çok kişi tarafından yaşanır ama maalesef çok az kişi tarafından keyifle sürdürülür.
Bir nevi kimya ki alımı yoktur tecrübe ettikçe biriken cahilliktir aşk
Ne cekilir ne vazgecilir kimine izdirap kimine ise mutluluktur ve herkes tadar aski birgun..
Ciddi anlamda aşık olmasığım için tanımlayamam herhalde
Mutluluktur. Rahatlıktır, kendin olmaktır.
Bu 3 ünden 1 i yoksa ķölesiniz
Hormonlara bağlı bir durumdur insanları bağlayan sevgidir.
Göz kırpıntısı, kalp çarpıntısı, dudak şıkırtısı, yatak çatırtısı, çocuk zırıltısı
Tatmadiginiz guzel birçok duygular gurubudur
Ask onu görunce kalp atışın hızlanması heyecan yapmak gözlerin onu arıyor saçınin tek teline yakarsin dünyalari
ask diye birsey yok o cok eskiden vardi bizim zamanimizda simdi oyle birsey yok simdiki adam dedigimiz 0rspu cocuklarina bak cnsellikten baska bir b*k dusundukleri yok bunun gibiler bu nesilde varsa askta yoktur kardesim hade eyvallah
Karşındakinin gerçek yüzünü görmeni engelleyen bir çeşit hastalık
kışın bile aşıki yaşayan kişinin dünyasında meşim yazdir. Bazi duygular kelimelerle tam anlatılıyor hiç bir kelime onu anlatacak duyguyu barındırmaz yaşan bilir.
Tanıdıkça boğulur kaybolursun farkına varamazsın boğulduğunun benim için böyle bir şey
Tanımlanacak tarafı yok uzak olsun yeter
Hmmm 🤔 En zeki insanı bile m*la bağlayan şey işte
Tam olarak ulaşamadığın
O yorumu neden silmiyorsun? Öyle saçma sapan konuşmasina musade ediyorsun?
Anladım
Aa seni simdi hatirladım biri sana sacma sapan seyler yazmisti bende tepki vermiştim adama sil falan demistim yorumunu
Evet bu yorumdan bahsediyordum 😂
Aşk dunyadaki en büyük tiyatro sahnesi
Aşk yok libido var edebiyattaki Tasvir-i olarak aşk çıkıyor
Aşk yok söylemiyorum. Ticari olarak aşk heryerde var. Ama saf ve temiz duygu olarak, karşılığı yok. Nietzsche ne diyor kadın, aşkın her şeye kadir olduğunu zanneder aslında bu sadece batıl inançtır.
Fazladan bilgi göz çıkarmaz 😅
İstek attım görmedin galiba
Aşk hayatım ama duygusalsan anlatmayayım ağlarsın büyük ihtimal bende anlatmaya başladığım da ağlarım
Huzunsokak
Anlamadım
Benim için uzun zaman önce kapanmış bir duygu
Aslında okumadan kapattığım bir kitap diyelim
Ondan sonra hiçbir yazar ve kitap ilgimi çekmedi ve çekmiyor 😬
Aşk bir boktur yemeyen yoktur diye tanımlarım cksnslmelel
"Bemim güzel hatalarım var" diyor ya şarkıda öyle bir şey işte :)
Aşk varmak değil yolda olmaktır.
Kanıtlayamam ama kanıtlasam Nobel alırım zaten
Aşk bir ruh hastalığıdır
Tamamlayan o yoksa bir şeyler eksik gibi
Aşk, yürekten gelen yoğun sevgi demektir.
Aşk bir yalaktir içine düşen canım
İçine düşen slktir
Görüş bozukluğu, duyma kaybı😅
Yenecek bir şey mi nedir o
Sonu olmayan dipsiz bir kuyu
Kendinden çok Onu sevmek
Hayatta ki en ayrıcalıklı duygu...
Ölümsüzlüğe açılan kapı
Amansız bi hastalıktır jssj
Tanımlayamıyorum.