Konuşmayalım dedi engelledik birbirimizi buluşma sevgili olma gibi bir şansımız yok zaten ama ben seviyorum ve özlüyorum o sadece arzuluyordu
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç görmediğin biri için üzülmeye değer mi bunu düşün
Üzülmüyorum da seviyorum özlüyorum rüyamda bile görüyorum
Zamanla silinip gidecek
Ama ben yalnızım
Herkes yalnızdır biraz korkuyor musun yalnızlıktan
Korkmuyorum da birine alışıp gidince yalnız hissetmeye başlıyorsun buda zor oluyor
İnan her şey geçiyor bu ne ki millet neler yaşıyor
Orası öyle tabi ama içimde sevgi var ne biliyim rüyamda bile görüyorum onu
Dediğim gibi geçecek zamana bırak
Kızım boş işlerle uğraşma önüne bak
Seviyodum ama 😪
Bi baksana
Ne var
Ne kadar kibarsın ya
Evet
Adın ne
O çocuk değilim merak etme tanimiyom seni
Olsun
Olmasın
Özelden konuşalım mı
abaza sevdanız bitmiyor
Bağlanmışım ama napıyım
o zaman gelip burada abaza erkek diye ağlamayın burdan ne baplanması beyinmi yok?
Niye hakaret ediyorsun ne zararım oldu benim sana
hem şikayet ediyorsunuz hem abazalara aşık oluyorsunuz bu ne iki yüzlülük :D
Ben bişeyden şikayet etmedim ki beni tanımıyorsun bile
iyi o zaman git abazalara aşık ol onu tatmin et ne diyim
Çok kırıcısın
gerçekler bunlar kırılsanda. kızlar heryerde abaza erkek diye şikayet eder ama abazalara aşık olur. hemde burdan profil resmine aşık oldun galiba. hepsini geçtim adamın derdi zaten belli ne umut ediyorsun ne bekliyorsun?
Hayır sesine kendisine emin ol tipi yakışıklı da değildi haklısın zaten ama insan kime ne duygu besleyeceğini seçemiyor ki gönül bu kondumu kalıyosun öyle
bu lafları cok dinledim ne mal oldugu belli oldugu halde aşıksınız. sesine kendisine? kendisinden kastın ne? abazalığı mı?
Hayır tabiki neyse anlamazsın ya umarım kınadığın şey başına gelmez bir gün
mantığıma uymayan kimseye aşık olmam kendisinin neyine aşıksın dedim cevap vermedin. aşka falanda inanmam zaten sizin aşkınız sadece menfaat
Aşkda mantık olmaz aşk diye bisey zaten yok neyini seviyosun diyorsun sebebim yok evet bu böyle bir şey değil onun ki menfaat ama benim duygularım gerçekti
birini sevmen için o kişinin iyi birşeyi olması lazım. sebebi yok diye birtşey yok. iyi o zaman her konustuguma aşık olayım. hatta içlerinde tam aradığım kız dediğim bile oldugu halde. olmicak birşeye aşık olmam. abaza sevecek kadar duyguların varsa ondan farkın yok demekktir
Sen neden bu kadar sertsin
siz niye bu kadar iki yüzlüsünüz :D sevin kardeşim abaza sevin ama kalkıpda efendi erkek düzgün erkek bilmem ne erkek aramayın gönlünüz ota poka konuyorsa :D
BEN İKİ YÜZLÜ DEĞİLİM Allah kahretsin sevdim evet onu sevdim keşke sevmeseydim AMA DİYORUM Kİ insan seçemiyor anladın mı
neyini sectin diyorum. kendiiisini diyorsun Allah size akıl vermiş abazanın neyini seviyorsunuz ha abazasınızdır seversiniz o ayrı
Al işte saçma sapan yere düştüm burdaki kızlar gibi algılanıyorum ah keşke tanısaydın beni bu dediklerini yedirirdim sana
tanışalım mı diyim? bak yine cevap veremiyorsun aynı soruyu kaç kere sordum.
Anlamadım
Sebebim tipi kişiliği vs gibi şeyler değil benim sevgim gerçek ben onu biseyi için değil o olduğu için seviyorum
ya arkadaşım o oldugu için nedir? yaş kaç 16 mı? bi kız abazanın nesini sever?
Sanane ya seviyorum seni ne ilgilendiriyor gelip burada kuduruyorsun ağla
kimin kudurduugu belli abazaya aşık abaza olur git onu tatmin et işte anca 16 yaşında bebeler senin gibi olur zaten belli coluk cocuk oldugun :D
Bana çocuk diyene bak koskoca adamsın gelip burada çocukla çocuk oluyosun
aynen bilemedim çoluk cocuk oldugunu konustukca anladım
Çocuğum çünkü awk
git kumda oyna aşk senin neyine
Sende 38 yaşında kadınsızlıktan başına vurmuş herhalde yazık abazalara imreniyorsun. D
O abazaları bile seven var seni yok ahahahqhqhqhqhqhqhqhqhqgqgqgqgaqghahahaqhhqhqhqhqqh
Çok eğleniyorum 😂🤣🤣🤣🤣😂
ben abaza seven akılsızlarla ilgilenmiyorum çünkü coluk cocuğa bakmıyorum :D senin gibi aptal bulmak kolay baksana adam selam yazmış aşık olmuşsun :D eğlenmediğin bellide aklınca bana laf soktugunu sanıyorsun :D ben kız becerirken sen dünyada yokrtun :D
Abaza sevmiyorum ama seni kimse sevmedi diye baya kudurmuşsun belli yazık
aynen öyle oldu gidip biraz abazalık yapayım bende var mı memeleri güzel bildiğin kız sitede :D
E kendin abazayzan niye abaza seviyosun ikiyüzlüsün diyosun hasta mısın kardeş
sen öyle diyon ya git aşık oldugun abaza adama söyle hastamısın diye. ama o meme lafı edince gülersin değilmi çünkü iki yüzlüsünüz
Gülmedim ne alaka
evet gülmemişsin aşık olmuşsuın
Sanane yaa
gerçekleri yazınca ne mal oldugunu yazınca sanane demenden belli her şey.
Tamam seni de sevicem merak etme
senin seveceğin insan değilim ben abazalık beceremem :D abi niyetine seversen olur :D
Tamam nasıl istersen
sağol abla
🤗
:)
Uyudun mu
Uyucam şimdi
İyi geceler
Sanada
Niye sordun uyudun mu diye?
Merak ettim
Vay beee
🥲
Neden olmasın
Ney
O kadar ileri dusundurduyse baglanmissin
Hayır o zaten diyodu buluşma ya da sevgili olma şansımız yok diye medeni halini söylemiyordu ben evli olduğundan şüpheleniyorum ama tam evli gibi de değil önceden evlendim karışık falan diyodu
Kendi hesabını vermemişti bile ama kaç ay konuştuk
Bilet paranız benden buluşun 😂
Yok ondan değil
Umut knk
Umut mu unut mu
Unut
Seviyorum ama
Özlüyorum
Ya burdan kimi sevicen allasen
Biliyorum saçma ama sürekli konusuyoduk seviyorum işte gönül bu
tamam
Ah şu kızların aşık olması