Eskiden hoşlandığım insanı bu aralar sürekli rüyamda görüyorum Ne alaka?

Ocelikle;

Şu an çok iyi giden bi ilişkim var. İyisiyle kötüsüyle herşeyiyle çok seviorum onu.

Beni hayata bağlıyan beni mutlu eden insanlardan biri… Deli gibi aşık değilim bu bir gerçek ama çok sevdiğime çok eminim. Ömrümü onunla geçirmek istediğimede çok eminim. Ne o bensiz ne ben onsuz olabilirim onun hayatımda olmaması bana kabus gibi gelir… Canım o benim kısacası…Umudum gülüşüm mutluluğum…

Eskiden.. Baya bi eskiden hatta ilk hoşlandığım erkek vardı… Hayatımda ilk defa hoşlanıordum birisinden, aşık değildim ama bi hayranlığım vardı onunda bana. Çok iyi anlaşıorduk çok kafa dengiydik çok eğlenceli çok içten bir insandı. Başlarda o benden hoşlanıordu teklifte etti ama ben o zamanlar istememiştim sonrasındada ben ona açılmıştım… Ama… sevgilisi vardı bilmiordum. Bunu öğrendikten sonra ona sordum doğrumu diye oda sadece hovardalık yapıorum dedi. Ama sonradan kuzenimin dediğine göre çok bağlanmış o kıza. Söylediğimi unutmasını söyledim utandığımı söyledim. Şu an hiç sağlıklı düşünemiorum demişti o zaman sonra kuzenimle paylaşmış bunu ne yapçağımı bilmiorum

Onun benden hoşlancağına hiç inanmazdım felan açılmış o zamanlar…

Sonuç olarak ne olursa olsun kız arkadaşı var ve ben konuşmayı bitirdim hani önceki gibi arkadaş kaldık oda pek konuşmuyorduk zaten son zamanlarda hatta hiç konuşmuyoruz. Faceden de silmiş beni buna çok şaşırdım ama tek sildiği ben değilim çoğu kişiyi silmiş.

Kızı sevior evlencekler galiba sözlenmişler. İsteseydim inanın ayırırdım çocuğu parmağımda oynatırdım isteseydim yapardım bunu ama o kızın hakkına giremezdim. Şimdide çok mutlular kuzenimden fotolarını gördüm facede… Çoktandır aylardır hatta hiç aklıma gelmior…Ama sürekli rüyalarımda görüyorum onu ben aklımdan sildikçe inadına rüyalarıma gelior. Cidden hiç bir şekilde düşünmüyorum onu sonuçta sevgilisi var mutlu olsunlar çünkü mutluluğu gerçekten hake den bir insan. Ama ben istemedikçe sürekli rüyalarıma gelior tamamen unutmuş oluyorum birden rüyama gelior sürekli takılıor sonrada aklıma kendimi sevgilime karşı resmen suçlu gibi hissediyorrum :S Neden böyle oluyorki

Güncellemeler
+1 yıl
1. Rüyami hatirlamiorum. 2. Rüyamda yakinlasiorduk baya bi. 3. Rüyamda ise sevgilisiyle mutlu olduklarini gördüm.

Ve inanin hic düsünmedigim anlar özellikle görüyorum bu rüyalari sanki:/

Sürekli aklimda olsa düsünsem hadi neyse dicem..

Cidden sevgilime karsi kendimi suclu gibi hissediyorrum kendimi nedense :S
Eskiden hoşlandığım insanı bu aralar sürekli rüyamda görüyorum Ne alaka?