Ve inanin hic düsünmedigim anlar özellikle görüyorum bu rüyalari sanki:/
Sürekli aklimda olsa düsünsem hadi neyse dicem..
Cidden sevgilime karsi kendimi suclu gibi hissediyorrum kendimi nedense :S
Sevgilim dediğin kişi için gerçekten üzüldüm...Durumu öğrense nasıl yıkılır kimbilir?İnsanlar niye böyle anlamıyorum..Eleştiri olarak algılama ama isyan etmemek elde değil..Sevgilin rüyalarında seni düşlerken,senle yatıp senle kalkarken sen hala geçmişteki olaya takılıp kalmışsın..Madem mutlusun bırak ilk dediğin kişide mutlu olsun..hırs mı yaptın acaba arkadaşım? kendini suçlamaktan vazgeç bence ve sevgine,sevgiline yoğunlaş..bugün git onu ne kadar sevdiğini hissettir..şaşırt onu,ödüllendir..
Avira aramiz cok iyi cok sükür. Takilip kalmiorum . Sorunda orda hic bir sekilde düsünmedigim halde rüyalarima gelior sürekli. Ben rüyalarimda görmek istemiorumki onu. Gecmiste kaldi istmemiorumki rüyamda göriyim. Nerde hata yapiorum da sürekli görüyorum onu anlamiorum. Inan bana rüya görmedigim sürece aklima bile gelmior..
Zor bi soru Önceleri kiskanirdim sürekli kizin fotolarina bakardim. Kuzenim kizla cok iyi anlasior kuzenimide kiskanirdim o kizdan. Ama söyle birsey vardi kizin ailesi cocukla evlenmesini istemiorlardi. Cocuk dogulu diye ve siradan bir vatandas oldugu icin. Kiz ise cok zengin bir ailenin kizi cok kültürlü tahsilli yurtdisinda okumus.. Üzülüyordu dua ediyorrdum üzülmemesi icin isleri yoluna girmesi icin.. Yani öyle kin besliyerek kiskanmiordum.
Sonradan zaten hic düsünmüyordum bile onu. Sevgilim
Onu aramalısın... Cünkü birşeyler oldugunu düşünmelisin. ki o da bunu bekliyordur
Konusmustum aynen bi rüyadan sonra. Soguk konusmustu. Normalinde cok samimiydik hoslanma felan disinda arkadas olarakta cok samimiydik herseyi sorabiliordum ona oda ayni cok samimiydik anliyacagin. Ama normaline göre soguk davrandi. Bir kerede msj yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra hic bir sekilde ne konustum ne yazdim...
Ya yinede nasılsın diye sor sadece uzatmana gerek yok. artık bitmiş terketmişsin onu. ve soguk olması neden normal olmasın ? yani artık sevgilisi var. Ayrıca soguk olmalı da. Bitirmişsin ilişkiyi .Ama kim terketti bilmiyorum da eger böyle davranıyorsa ki sen terketmişsin muhtemelen. onun artık yeni sevgilis var evet. sadece naber gibilerinden konuşmalısın. herşeyi sorabilirsin de neyin nesi sevgililikten sonra sadece bitime yakın arkadaş kalalım sacma mevzuları mı?_ amaç?
o zaman neden aramıyorsun ? sadece nasıl oldugunu sorarsın. sevgili olmamışsınız. onun bir sevgilisi var ve sen o kıza karşı sorumlusun. Ama siz sevgili olmamışsınız dikkat et.
Eger bir meleksen kendi kılavuzun olmayı bilirsin bazen. Ve unutma melegi melek yapa sadece kanat degildir.
Silent arkadas...Söyle söyliyim misal senin kiz arkadasin olsa ve eskiden bir erkekle konusuyordu hoslanma olmus Bu kiz arkadasini o erkegin aramasi sadece nasilsin iyimisin demesi bile seni rahatsiz etmezmiydi?
Veya senden önceleri hoslanan bi kiz vardi diyelim ve sende begeniordun onu birgun bu kiz durup dururken seni arior, ve sen iliski icindesin Rahat edermiydin ne derse desin isterse nasilsin desin? Hem kiz arkadasin hem sen rahat edermiydiniz?
Kızdan erkege fark vardır.Sen bu cocukla sevgili bile olmamışsın tamam hoşlanma olmuş olabilir. ama masum bir naber cok da birşey degildir.BenimSevgilim yok.Ama ben sadık biriyim asla aldatan bir tip olmam olmadım da.Eger sevgilim oldugunu varsayarsak;bir kızdan gelen mesaj cok da umrumda olmaz sadece hal hatır sormaktır amacı diye düşnüürüm.Cünkü bir ilişkim oldugunu düşünürsek eskiden olmayan bir ilişkinin sadece hislerden oluşan ama gercege dönüşmemiş bir ilişkinin yeri yok. Anlatabildimmi?
ya bende dün akşam bana aşık olan iki insanı rüyamda gördüm şaşırdım valla
bi tanesiyle görüşüyorz arkadaşız ama duygularını açık açık söyledi ama yinede arkadaşım onun motosikleti var, rüyamda da motosikletle deniz kenarında falan geziyoruz bana aşık olan diğer kişi de üniversteden arkadaşımdı o da bizi takip ediyo falan sürekli takip ediyo ama deniz kirliydi kıyıda yosunlar falan vardı yine hayıra yorayım ama kirli su pek iyi diyil derler
Bilinçaltı meselesi bence bi psikologa görünmekte fayda var
tabiki ben gittim ilaç verdi psikolog şimdi çok iyiyim
hmm tabi psikolog iyi değilse ... :D
Cevap
5Cevap
Ayrılık kararından sonra ne kadar sevsen de anlamoı yok ki. Çok kız arkadası da varmış. Eski günleri özlemiş olabilrsin ama değmez.
Unutmaya çalıştıkca bilinçaltına gidiyor. Rüyalarına giriyor. Unutmaya çalışma oldugu gibi kaldın. Onun yaptgının aynısını yap. Başkasıyla mutlu olup kendı hayatına bakabilrisin.
rüyanda görme sırası ona gelmiş demek ki fazla kasma;)
Rüyalar böyledir işte eski yaşananları bir anda aklına getirir
belki oda seni rüyasında görüyordur bi sor..
işin şakasıydı bu,bak rüyalar söyle oluşur,gün içinde bir seyi kafana çok takıp düşünürsen ,düşündüğün sey rüyana girebilir,sana ilahi bir msj veriliyor olabilir..rüyalar bunlardan dolayı görülür..sen burdan pay biç kendine..
Tamam bendede öyle gördügüm rüyalar gecirdigim günle alakali oluyor yasadiklarimla gördüklerimle. Ama ben bunu aylardir adini bile duymadim düsünmüyorum. Tam tamamen silinior aklimdan rüyamda görüyorum yine aklima gelior... Unutuyorum haftalar ay gecior yine görüyorum. Hic bir sekilde düsünmedigim halde sürekli rüyalarla hatirlatiliorum... Off:/
senin ya beynin yada kalbin onu düşünüyor sen farkında olmadan..
kesinlikle piskologa git ...
bilinç altı meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar