AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunu dediyse dönmesini beklemek saçma olur dimi
Çok seviyorum bunu o da biliyor kafama göre kararlar alıyorum diye ilişkiyi bitirdi
Ya sizi sevmeyenlere niye takıksınız sal gitsin ya
Ben ona ihanet etmedim yanlışta yapmadim onun benim için söylediği kafasına göre iş yapiyo dediği şey uzmanlığı kazandı gidecekti supriz yaptım habersiz olduğu şehire gittim diğeri de onun tayinin çıktığı yere tayinim için başvuru yapmam oldu
Bunu diyen erkeğin dönmesini bekleyen kıza her şey müstahak bu kadar gurursuz olmayın
Tamam sen gururlu ol
yazık sana kendini küçültme sanki erkek yok başka
Bir insan biseyi yaşamadan karsidakini anlayamaz ben acınacak bir durumda değilim
İnsan oğlu beşer şaşar demişler hiç belli olmaz
Ayrılma sebebi aldatma veya başka bisey değil
Olsun yinede belli olmaz
Kuzenine yazdim o da kizmis ben bittiğini zaten söyledim niye sana yaziyo daha falan sonra da kuzenine demiş bizden olmaz bende bitti o sana yazarsa muhatap olma konusma hatta dur ben onu arayıp konuşayım o insanlıktan anlamiyo falan demiş
boş ver kardeşim hayatına bak biten bitmistir
Kuzeni dedi ben onu iyi tanıyorum bitti dediyse bitmiştir iki dünya bir araya gelse olmaz barismaz sana dönmez dedi
Biraz gururun varsa sende bekleme
Ben bisy sorabilirmiyim sana ben ona az önce bana bir şans ver lütfen buna hakkım yokmu yazdım wp iki tik oldu ama cevap vermedi sence geri alayimmi mesajı
Bence almalısın kendini niye ayaklar altına aldiriyorsunki
Okumuştur demi belkide okuyup engelledu beni
Geri aldım ama o mesaj silindiğini görecek
Bilemem ama anladığım kadarı ile zaten sizinki bir ilişki değil tırmalama resmen iki ucu b. o. k lu degnek
Görsün boş ver
Ben ona yanlış yapmadım ya görev yerine gidecek diye kalktım burdan onun yanına gittim supriz yapmaya otogarda sabaha kadar bekledim gelmedi ailesiyle vedalasiyodu gelemedi haber vermeden gittim diye kızdı bağırdı çağırdı canı sıkkındı moreli bozuktu yanında olmak istedim o da kızdı geldiğin gibi geri dön dedi
Dediğim gibi bazen silmek gerek çok sevsen bile hepimiz sevdik ayrıldık inan unutulmuycak bir şey yok hayatta sende unutucaksin evlensen böyle biriyle dahami iyi iki ay sonra zaten biter gider
Bak bu egitimdeyken kolları ayakları hep yara olmuştu ben yaralarına krem sürüp öptüm
Gözleri doldu dedi kimse beni böyle sevmedi dedi sence birgun pişman olur mu bunlar aklına gelirmj
Olmaz bence de özelini bu kadar orta yerde anlatma bence
😔😔
Üzülme geçer biter
Ben dönmem onu bilemem
Tamam sen dönme
Ben öyle diyeceğim bir kız arkadaşım olmaz umut verip öyle demek karaktersizliğe girer ancak ben biriyle konuşup anlaşamazsam ayrıldığım kişeye geri dönmem bu dediğimde uzun ilişki değil kısa ilişkide
Ben ona ihanet etmedim yanlışta yapmadim onun benim için söylediği kafasına göre iş yapiyo dediği şey uzmanlığı kazandı gidecekti supriz yaptım habersiz olduğu şehire gittim diğeri de onun tayinin çıktığı yere tayinim için başvuru yapmam oldu
Demekki seni sevmemiş mutlu olması gerekir insan
Kuzenine demiş bu benim fikrimi bile sormuyo kafasına göre işler yapıyo demiş bizden olmaz istemuyorm sende muhatap olma demiş
Dönecek olsaydı gitmezdi
Dünyanin bir araya gelmesi lazim
Dönmez son sözü söylemiş zaten
Dönmez
Imkansiz demek oluyo bu
Kuzenini araya soktum yok demiş bizden daha olmaz kendi öyle demedi kuzeni dedi ben onu iyi taniyorum silmiş kafasından iki dünya bir araya gelse sizden olmaz dedi
Tamam yine imkansiz demek oluyo iste. Bizden olmaz demis yani
Dönmezz
Verirsen gelir
Tek anlayışınız cinsellik degilmi saçma sapan yorumlar yapmayın ya bu hayatta hersey cinsellik değil ve kadınları cinsel obje olarak görmekten vazgeçin artık simdi defol.
Bi nudeye bakar