İletişimimiz var. Sosyal biri, kızlarla arası iyi. Geçen sınıftan kızlarla iftara gitmiş beni çağırmadın üzüldüm dedim o da kızlar düzenlediği için ben çağıramam ama sözüm olsun seninle de gideriz dedi gönlümü almaya çalıştı. Okulda sürekli yanıma gelip konuşuyor, ilgileniyor. Konuşkan biri. Bana ilgisi arkadaşça mı bilmiyorum baktığını da gçrüyorum ama kanka falan da demiyor. Geçmişte reddedilmiş çok üzülmüş özgüvenim azaldı falan dedi anlattı bir ara kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır falan diye sordu ilişki konuları açtı. Ben de reddedildi diye çekinir diye adım atayım dedim. Ben onu instagramdan takip etmiştim o da beni etmişti ama hiç paylaşım yapmıyoruz ikimiz de. Ben de wp’den ona naber tatil nasıl gidiyor yazdım biraz konuştuk i geç cevap verdi ama yarım saat çok geç de değil iftar vardı iftardansonra konuşalım falan dedi film önerdi kitap film falan hakkında konuştuk. En son benim mesajıma kalp bırakmış iyi geceler falan da demedi ben de demedim konuşma orada bitti. Ama o bana yazmadı birkaç gün oldu. Acaba hoşlanmıyor mu sadece arkadaş olarak mı görüyor? Hoşlansa o da yazar mı? Arkadaşlarım zamana bırak ve yüz yüze tavırları daha önemli dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler Ne Diyor
Her şey olabilir. Beklentiye girme ilgili davran, uygun zamanda hoşlandığını söyle
Açılmak istemiyorum ya ama belli ediyorum ilgimi sağ olun.
İyi o zaman
Sizce onun duygusu var mı? Sanki hoşlansa o da yazar mıydı? Yoksa yüz yüze tavırlarına mı bakayım?
Tanıma süreci vardır, temkinli dikkatli davranıyordur , çekingenlik olabilir. Konu aşk olunca konuşkan insan da çekinebilir. Evet yüz yüze daha önemli.
Çok teşekkürler.🙏🏻
Rica ederim
Umarım yazdığım için beni basit cepte görüp ilgisizleşmez. İnşallah hakkımda kötü düşünmez. Ben nasıl davranayım sizce? Selam vereyim mi okulda?
Selam ver evet. Basit görmez. Basit görmesi için eve otele davet ettiğinde odada yanlız kalırsan onla o zaman basit görür. O zaman karşı cinse adım atan erkekler Basit yani.
Haklısınız çok teşekkürler
tavırları nasıl
Yüz yüze hep selam veriyor yanıma geliyor konuşuyor bakıyor. İlişki konuları açıyor nasıl erkeklerden hoşlandığımı falan sordu konu açtı. İlgileniyor. Bir ara aşk şiiri okurken bana bakmıştı sonra heyecanlandım unuttum dedi. Ama genel olarak da konuşkan sosyal biri diğer kızlarla da arası iyi geçen sınıdtan diğer kızlarla iftara gitmiş beni çağırmadın dedim o da kızlar düzenlemişti seninle de gideriz ayarlarız söz dedi. İşte ben ona mesaj attım wp’den nasılsın tayil nasıl gidiyor diye cevap verdi anında fördüğü de oldu yarım saat sonra gördüğü de oldu. İftardan sonra da konuşuruz dedi en son kalp bırakmış mesajıma ben de daha yazmadım. Brikaç gün oldu o bana yazmadı. Durum bu. Hoşlansa yazar mı acaba? Pazartesi okul açılıyor gerçi. Arkadaşlarım yazmayabilir yüz yüze tavırarına bak dedi. Yazmam köyü mü oldu basit cepte görür mü ilgisizleşit mi acaba?
yazması pek bi anlam ifade etmeyebilir ama samimi davranmış hep
Evet iyi davranıyor ben mesaj attığımda da iyi konuştuk ama o kendi mesaj atmadı. Mesaj atmaması hoşlanmadığını mı gösterir? Pazartesi okul açılacak gerçi görüşeceğiz. Arkadaşlarım yüz yüze tavrı daha önemli dedi. Beni basit cepte görsün de istemiyorum umarım kötü düşünmez. Ben okulda nasıl davranmalıyım selam vereyim mi?
verebilirsin ne kadardır tanışıyorsunuz
4-5 aydır tanışıyoruz ama 2 aydır samimiyiz o benimle konuştu yani ilk konuşmaya başladı yanıma geldi falan sonra samimi olduk diyebilirim baktığını da hissediyorum üni aynı sınıftayız. Teşekkürler. Peki sizce hoşlansa kesin mesaj atar mı? Ben tatil nasıl gidiyor nasılsın diye yazmıştım iki üç gün önce cevap verdi konuştuk ama kendi yazmadı. Pazartesi okul açılacak. Yüz yüze mi belli eder hoşlandığını yoksa?
eğer sana aşıksa bakışlarından bile anlayabilirsin aynı sınıftayız demiştin yan yana oturabilirsin daha yakınlık olur
O benim yanıma oturmuştu kendi. Ben de onun yanına oturdum. Bakıyor evet hissediyorum hisleri olduğunu ama işte kendi yazmadı o kafamı karıştırdı sadece ama okul açılacak zaten sanırım zamana bırakıp yüz yüze tavırlarına bakmak gerek.
Geçmişte reddedilmiş üzülmüş özgüvenim az diyordu ben de reddedildim ona da anlattım, belki çekiniyordur diye ben adım attım işte ama o da adım atmalı artık bence
ona ilgini belli et sıcak davran belki atar
Hep öyle yaptım yine yaparım da beni basit cepte görmez kötü düşünmez umarım mesaj da attım diye. Bir de yazmaması hoşlanmadığını gösterir mi sizce? Hoşlansa illa yazar mı yoksa okulda yüz yüze mi belli eder zaten okul açılacak iki gün sonra. Ben selam vereyim mi
çok istiyorsun herhalde okulun açılmasını :D anlattığına göre yüz yüze bana samimi geldi
Onun davranışlarını merak ediyorum o yüzden açılsın istiyorum da. Hoşlansa yazar mı kesin mesaj atar mı ama zaten okul açılacak konuşuruz mu der yoksa emin değilim.
zaten yazmışsın dememiş okulda görüşürüz diye
Demedi. Biraz konuştuk sonra kalp bıraktı mesajıma. Yani bu ne gösterir anlamadım?
Yani kendi mesaj atmaması hoşlanmadığını mı gösterir kesin? Yoksa yüz yüze tavırlarına mı bakayım ben, onu soruyorum?
bence biraz yüz yüze tavırlarına bak ama bütün kızlara mı öyle demiştin
Evet diğer kızlarla da iletişimi var. Ama bana daha kibar davranıyor ve daha çok yanıma geliyor.
hmm bi farkın var
Bana da öylr geliyor ama kendi yazmadı o kafamı karıştırdı neyse ben yüz yüze tavırlarına bakacağım ve normal davranacağım
bence de
Çok teşekkürler 🙏🏻
Takmıyor seni
Hoşlansa mesaj atardı mı diyorsunuz? Niye takmıyor dediniz?
Öyle tabii ki
Teşekkürler yorumunuz için. Peki ben nasıl davranayım? Selamı keseyim mi? Birden tuhaf mı olur?
Hayır kesme fakat ilgili davranma emin ol eğer ilgisi varsa gelir
Teşekkürler. Peki gelir derken mesaj atar anlamında mı? Kesin mesaj atar mı hoşlanıyorsa yoksa yüz yüze de mi belli eder
Mesaj atar tabii ki sen ilk adımı atmışsın yapacağını yapmışsın o yüzyüze gelse bile başkasını kıskandırmak için olabilir sınıfta o yüzden daha da bekle
Başkasını kıskandırmak derken kıskandırmak için kullanıyor mu yani? Neyi bekleyeyim?
Evet seni kullanıyor