Erkekler, Üni aynı sınıftan hoşlandığım ve arkadaş olduğum çocuğa wp’den yazdım ne düşünmüştür?

İletişimimiz var. Sosyal biri, kızlarla arası iyi. Geçen sınıftan kızlarla iftara gitmiş beni çağırmadın üzüldüm dedim o da kızlar düzenlediği için ben çağıramam ama sözüm olsun seninle de gideriz dedi gönlümü almaya çalıştı. Okulda sürekli yanıma gelip konuşuyor, ilgileniyor. Konuşkan biri. Bana ilgisi arkadaşça mı bilmiyorum baktığını da gçrüyorum ama kanka falan da demiyor. Geçmişte reddedilmiş çok üzülmüş özgüvenim azaldı falan dedi anlattı bir ara kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır falan diye sordu ilişki konuları açtı. Ben de reddedildi diye çekinir diye adım atayım dedim. Ben onu instagramdan takip etmiştim o da beni etmişti ama hiç paylaşım yapmıyoruz ikimiz de. Ben de wp’den ona naber tatil nasıl gidiyor yazdım biraz konuştuk i geç cevap verdi ama yarım saat çok geç de değil iftar vardı iftardansonra konuşalım falan dedi film önerdi kitap film falan hakkında konuştuk. En son benim mesajıma kalp bırakmış iyi geceler falan da demedi ben de demedim konuşma orada bitti. Ama o bana yazmadı birkaç gün oldu. Acaba hoşlanmıyor mu sadece arkadaş olarak mı görüyor? Hoşlansa o da yazar mı? Arkadaşlarım zamana bırak ve yüz yüze tavırları daha önemli dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Erkekler, Üni aynı sınıftan hoşlandığım ve arkadaş olduğum çocuğa wp’den yazdım ne düşünmüştür?