- 1 yıl
biriyle konuşmamam gerekiyorsa konuşmam.. Bunun için de kimseyi kullanmam.. Zaten beni bu derece etkileyen biriyle Konuşmayacak Noktaya geldiysem, Herhangi biriyle konuşmak da içimden gelmez..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Hoşlanıyorsam konuşmak isterim. O da benden hoşlansın isterim. Daha çok beni destekleyen bir grubun (duruma ayıkan ve destek olan arkadaş topluluğu) içinde olup perdeleme yapmak iyi fikir. 🙂
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bir arkadaşıma bile söylemedim durumu, o söyledi mi bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birini unutmak için başkasıyla konuşmaktan bahsediyorsun. Konuşurum. Eğer ondan vazgeçemeyeceğimi hissediyorsam konuşmalıyım yoksa işler daha kötü olur
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yani sevgili olmak, cinsel tensel ya da duygusal bir paylaşım yapmak değil aslında. Boş boş konuşmak; ondan bahsetmek , olanı biteni sorgulamak

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
u
1 yılNiye konuşmamam gerekiyor? Basit numaralar bunlar kimseye faydası yok, kimse kimsenin yerini dolduramaz, alamaz.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Olmaması gereken bir durumun içindesin , yanlışa düşmemek için ondan kalbinden kaçmak zorundasın
- 1 yıl
Kaçma moduna girdiysek zaten yanlışa düşmüşüzdür.
- Soran1 yıl
Kaçmak aslında yakalanmaktır mı diyorsun?
- 1 yıl
Çoktan yakalanmışsındır, kaçmaya yer arıyorsundur
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Yok daha neler. Hoşlandığıma da yazarım zaten.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yazmaman gerekiyorsa
- 1 yıl
Hic gormeden tek lafiyla sekle giren asalak ben, kimsenin yatır gibi beklenmeyi hakettigini dusunmuyorum. Yoluna bakmalisin. Bu nedenle evet oldu, senin de olmali.
10 Yorumla - 1 yıl
Ondan beklerim, adım atmam veya birine yazmam. Oda gelmezse vazgeçerim. Olmazsa olmaz değil ya kimse.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ondan adım var aslında ama olmaması gereken bir durumun içindesin öyle düşün
- 1 yıl
O zaman uzaklaşırım eğer cidden kötü bir durumsa
Konuşamayacağım hiç bir şey olmaz. O dururken başkasıyla konuşmam, ne kadar kırılsamda kızsamda, inatlaşmam gurur yapmam nefsime yenik düşmem.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yanlış bir kişiyse sizin için yazmamanız gerekiyorsa
- 1 yıl
Ne kadar saçma bir durum bu böyle. Onu görme evet anlarım ama ona inat başkalarına gitmek çok saçma.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Gitmek değil ya kastettiğim , geyik olsun diye sohbet muhabbet etmek, cinsel tensel duygusal ilişki geliştirmeden
- 1 yıl
Sıkıntı yok o zaman.
- Soran1 yıl
Evet işte bunu soruyorum yapıyor musunuz bunu diye , ona yazmamak için saçma sapan bir sürü insana yazmak görüşmek 😃
- 1 yıl
Herkesede yazmam yani o kadarı fazla
- 1 yıl
Fake hesaplardan uzak durun anlıyorlar sonra siz olduğunuzu
01 Yorumla- Soran1 yıl
Yok canım ne münasebet
Ona yazmamam gerekiyosa başkasına hiç yazmam bi kişiden hoşlanınca başkalarından da hoşlanma çabasına girilmiyo doğal olarak
00 Yorumla- 1 yıl
Başkasına yazma gereği duymam unutmak istiyorsam unuturum sevsem de bu geçerli olur işime odaklanirim kazanmak herşeyi unutturur sana
00 Yorumla - 1 yıl
Canım istediğinle konuşta amaç nedir anlayamadım yazık değilmi çocuğa 😅
02 Yorumla- Soran1 yıl
Bana da yazık ama olmaması gereken bir durumun içindeyim, yanlış yapmamak için kalbimden kaçmak zorundayım
- 1 yıl
Neden olmaması gerekiyor hoşlandiğiniz kişi evli falan mı?
- 1 yıl
Ben susunca herkese susuyorum hiç kimsenin iki kelime dahi yazmasına tahammül edemiyorum
01 Yorumla- Soran1 yıl
En sağlıklı olan bu olabilir, dürüstçe yüzleşmek
- 1 yıl
Hoşlanıyorsam konuşmamak değil konuşmam gerekir.
018 Yorumla- Soran1 yıl
Kavga ettiniz ama bitti ve yazmaman gerekiyor
- 1 yıl
Bittiyse önüme bakarım yazarak kendimi acındırmam
- Soran1 yıl
İşte ona yazmamak için başkasına mı yazıyorsunuz diye sordum
- 1 yıl
Direkt başkasına yazamam sonuçta ondan hoşlanıyorsam , başkasına yazarsam yazdığımı onun yerine koymaya çalışırım o zaman haksızlık olur ama normal Kad’a dağıtmak içinse başkasına yazabilirim
- Soran1 yıl
Kafa dağıtmak için
- 1 yıl
O zaman yazılabilir karşıya ümit verici olmadan
- 1 yıl
Moralin mi bozuk?
- Soran1 yıl
Evet moralim bozuk. Siz sanırım iyi bir insansınız. Çoğu kişi yarabandı ilişkisini böyle bulmuyor mu
- 1 yıl
Böyle buluyor belki konuştuğu kişi o an iyi geliyor ama karşıdakinin duyguları da önemli haksızlık etmemek lazım iki taraf ta birbirine açık olup konuşma amacını söylemeli ki kimse üzülmesin
- Soran1 yıl
Bu çok dürüstçe bir yaklaşım
- 1 yıl
Dürüst olmak güvenilir olmak için de önemli , zamanla bir şeyler karşılıklı istenir olur o başka
- Soran1 yıl
Haklısınız , benim kalbim ağrıyor , normal mi
- 1 yıl
Normal , sonuçta biri gidiyor boşluk hissi var
- 1 yıl
Kafa dağıtacak birini mi arıyorsun?
- 1 yıl
Hmm bir erkek kankasi ağzından laf alabilir belki gizlice
- Soran1 yıl
@Benvesevgilim nasıl yani? Ben asla 3. kişileri sokmadım bu adamla arama. Onu yapacağıma kendisine sormak bile daha mantıklı benim açımdan
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Buradamısın?
Sevmiyorsun arkadaşım. Sen sadece egonu tatmin etmeye çalışıyorsun
10 YorumlaKonuşmamam gerekiyorsa konuşmam konuşmamak için başkasıyla konuşmak zorunda değilim
10 Yorumla- 1 yıl
benim sahsen olmuya ama arkadaslarimdan boyle cok yapan var
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır kafamda biri varken baskaisna odaklanamıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konuşmamam gerekiyorsa konuşmam sırf bunun için başkasına yazacaksam ne anlamı var ki
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Üç yıldır aynı şeyi yapıyorum. Seviyorum ama bir türlü karşılıklı olmadı, bende hep başkalarıyla görüştüm, içten içe intikam gibi , ama her seferinde ona olan aşkım depreşiyor mesaj atıyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır başka uğraşacak şeyler de bulabilirim kendime
00 Yorumla - 1 yıl
Karsi cinsin Allah dedigine inanmam ben artik 😀
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Genel olarak selam, merhaba gibi kelimelerin klişeleştiği böyle tanışmamı olur tarzında algıların yanlış olduğunu düşünüyorum, sonuçlarının ne olduğunu görüyoruz millet birbirine hikaye masal roman yazıyor 😄 ben selam derim cevap vermeyen insan muhtemelen ya egosundan ya da istemediğinden cevap vermediğini düşünür bidaha da yazmam 😄😄
00 Yorumla - 1 yıl
Hayatta net olmak gerekir. Hoşlandığın kişiyse konuşmaman gerekiyo başkasıyla konuşsan bile pek unutturcagını zannetmiyorum. Başkasının yerini başkasıyla dolduramazsın ki zaten bu karşıdaki kişiye büyük haksızlık olur.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Olmaması gereken bir durumun içindesin ve karşılıklı gibi düşün. Başkası ile cinsel tensel duygusal bir paylaşımdan bahsetmiyorum , boş konuşmak gibi düşün
- 1 yıl
Olmaması gereken bir durum diyosun bu karşılıklı olup olmaması farkeder mi net bir olumsuzluktan bahsediyosun güzellik uykunun tek bir kötü düşüncenin bile kaçırmasına izin verme bence önemli olan her zaman sensin bunu unutma.
- Soran1 yıl
Teşekkür ederim. Ama önemli olan kalbim mi beynim mi? Ben yıllardır kendimi beynimle idare ettim: bir kalbim olduğunu unutmuşum.
- 1 yıl
Duygulara komple esir olmak insanı çok yıpratıyor mantık her zaman insanı kurtarır kalbine şans verip aklını da dinlenmelisin ne güzel fikir danışıp soruyosun bende aynı durumda degildim de aynı çerçeve diyebiliriz sonra neyi farkettim biliyo musun benim önce kendimi sevmem gerekiyodu oturup düşündüm en son kendim için ne zaman bişey yaptım diye sadece kendime özel sonra oturup ağladım o da son oldu. Başka biriyle konuşmayı düşünmek yerine kendi hoşuna giden sana iyi gelen bişeyler bul yolun açık olsun hep mutlu olursun inşallah 🍀🥰
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
2,5 yıldır açılamadım artık yüz yüze konuşcam başkasını araya sokmaya gerek yok diye düşünüyorum..
01 Yorumla- Soran1 yıl
Başkasını araya sokmak baştan sarpa sarmasına izin vermektir
- 1 yıl
Neden konuşmamam gereksin? Ondan hoşlanıyorsam onunla konuşurum, konuşmamam gerekiyorsa da geçene kadar beklerim.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Konuşmamam gerekiyor ve geçmiyor
- 1 yıl
Geçer, geçmeyen bişey yoktur.
Hayır tabi ki. Ona yazmamam gerekiyorsa yazmam. Ama yazamıyorum diye gidip başkalarını da ekleyip konuşmam
01 Yorumla- Soran1 yıl
Sevgili olarak değil, cinsel tensel duygusal ilişki yaşamak için değil, boş yapmak vakit geçirmek için
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tam olarak sormaya çalıştığın şey hangi konu ile ilgili?
00 YorumlaEvet bunu yapmayan var mı konuşmasam bile başka kişileri de düşünmeye çalışıyorum
11 Yorumla- Soran1 yıl
Kafan dağılsın diye mi
- 1 yıl
Umrumda olmaz dünya onun etrafında dönmüyor birsürü iş var ne yazması aq
00 Yorumla - 1 yıl
Bahane bulmam kendime sahip çıkarım
01 Yorumla- Soran1 yıl
Çıkıyorum aslında çıkmıyor değilim
- 1 yıl
Hayır çok ergen şeyler
01 Yorumla- Soran1 yıl
Alakası yok
u
1 yılBen uzaktan seyredenlerdenim uğraşim olmaz
03 Yorumla- Soran1 yıl
Daha rahattır kafan
- 1 yıl
Gönül çok ilgilenmeyince kafa rahat oluyor
- Soran1 yıl
Gönül niye ilgilenmiyor , gerçekten bir şey hissetmediğin için mi?
- 1 yıl
Bu şekilde olmuyor.
02 Yorumla- Soran1 yıl
İradeli misin? Yoksa hiç yanlış kişiye tutulmadın mı?
- 1 yıl
Yanlış kişilere tutulduğumda olduda ben iradeliyim
- 1 yıl
Yooo ne gerek vr buna
03 Yorumla- Soran1 yıl
Neye ne gerek var
- 1 yıl
Başkalarına yazmaya
- Soran1 yıl
Haklısınız
- 1 yıl
Hayır kimseyle konuşmuyorum.
10 Yorumla Hayır olmuyor
00 Yorumla- 1 yıl
ilk ve son aşkım efe döver
00 Yorumla - 1 yıl
Beni anlatman hiç hoş olmadı amaaa
00 Yorumla Olmuyo. Herkesle konuşamam öyle
00 Yorumla- 1 yıl
Bu hayatta yapabileceğiniz en en en büyük HATA
00 Yorumla - 1 yıl
Araya başkalarını sokmam
00 Yorumla u
1 yılÖyle yapmanın bir manası yok ki.
00 Yorumla- 1 yıl
Olmuyor konuşmamam gerekiyorsa bitmiştir
00 Yorumla - 1 yıl
Hoşlanmadığım kişiyle yazışmam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç öyle şeylere girişmedim
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır be ben hesaplayarak bir iş yapmam ki
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Eklediğim oluyor ama konuşmuyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz direk yazarim
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yazmaman gerekiyorsa
Oldu hiç deneme derim
05 Yorumla- Soran1 yıl
Neden? Konuştuğun yeni kişiyle mi sorun oldu
- Soran1 yıl
Bende bu durum var ama cesaret yok
- Soran1 yıl
Çok daha karışık boş ver
- 1 yıl
Yoo umrumda degil
03 Yorumla- Soran1 yıl
Hoşlandığın kişi mi umrunda değil
- 1 yıl
Hicbisey degil :)))
- Soran1 yıl
Gerçekten hoşlanmıyorsundur o zaman
- 1 yıl
Olmuyor
011 Yorumla- Soran1 yıl
Napıyorsunuz ya
- 1 yıl
hiçbir şey
- Soran1 yıl
Nasıl vakit geçiyorsunuz
- 1 yıl
Kafamızı başka şeylere vermeye çalışırız efenm
- 1 yıl
Yolumuza bakarız
- 1 yıl
Gideni geride bırakıp, gelecek olana bakarız
- Soran1 yıl
Bende onu diyorum işte , ona yazmamak için çivi çiviyi hesabı başkasına mı yazarsınız
- 1 yıl
Yok yazmam paşam.
- 1 yıl
Seversem yazarım. Ama sevmezsem sırf onu unutayım diye sevmediğim birine yazmam
- Soran1 yıl
Ne iyi adamlar var ya
- 1 yıl
🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmuyor
026 Yorumla- Soran1 yıl
Napıyorsunuz ya
- Soran1 yıl
Ne gibi mesela? Bugün kadın arkadaşlarla pikniğe gittim, tüm gün oyaladım kendimi. Yanlız kalmasam sorun yok ama yanlız kalınca sıkıntı
- Soran1 yıl
Tutuyorum zaten ama çok üzülüyorum
- Soran1 yıl
Olmaz bana sen beni kaldıramazsın uzak dur dedi , yazamam
- Soran1 yıl
@zürazhr bu kaldıramazsın lafının anlamı ne sence?
- Soran1 yıl
@zürazhr elimi tutması dışında bir şey yaşamadık ki, sadece beni istediği ile ilgili ayrıntılı konuşmak istiyor, yani anladığım kadarı ile cinsel içerikli. Ona izin vermiyorum diye mi yetersiz bakiyeyim 😄 gaza getirmek için olabilir mi 😄
- Soran1 yıl
@zürazhr basit keklik mi? Adam 3-4 yıldır peşimde. Basit biri olsam çoktan gider beraber olurdum
- Soran1 yıl
Polyana olabilirim belki ama ben basit biri değilim
- Soran1 yıl
@zürazhr haklı olabilirsin
- Soran1 yıl
Ama kırıcısın. Sanırım kendi acı tecrübelerini ben yaşamayım diye beni korumaya çalışıyorsun
- 1 yıl
Aynen öyle sakın buna kırılma bu kadar kırılgan olma hayat acımasız gamsız olmayı öğreneceksin. Acı tecrübeleri herkes edinir kimisi akıllanır kimisi Polyana gibidir kaldırıldığını bile idrak edemez sürekli kendi içinde affetmeye çalışır hayatı boyunca ben şöyle hayatın belli kuralları ve normali vardır bunun dışına çıkıyorsa bi adam kıllanmaya başlayabilirsin bozar o adam ondan olmaz. Tek çıkış benmerkezci ve gamsız olmak (anormal bi durum sezince)
Hayir tabiki
00 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
00 Yorumla - 1 yıl
Evet oluyor
00 Yorumla - 1 yıl
Aldatmak yani🤔
00 Yorumla - 1 yıl
Oldu
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır
00 Yorumla Denemedim