Selams
Bugün seninle konuşan yarın başkasıyla, abooo.

Kızım dinliyooo diyorummm 🙄 bu bnee
Selams
Bugün seninle konuşan yarın başkasıyla, abooo.

Kızım dinliyooo diyorummm 🙄 bu bnee
İnsanlar neden birilerini kovalar, elde eder ve elinde tutmak için onlarca oyun, hile ve taktiğe başvurur, biliyor musunuz? Çünkü canlı ve irâdesi olan bir varlığı mal/ürün olarak tanımladığı için. Bir insanı av olarak konumlandırırsanız onu evvelâ irâdesi olmayan bir ürün düzeyine indirgersiniz. Elde etmeye (avlamaya) dair gerekçeniz ise o kişiyi denginiz değil üstünüz olarak görmeniz ve onun üzerinden üstün olma ya da hissetme ihtiyacınızdır.
Birçok ilişkinin temelinde yatan kaybetme korkusu da aslında bundan ileri gelir. Kişi partneriyle denk olmadığını hatırladıkça elde etme hâlinin biteceğinden korkar, korktukça tetiklenir ve bu tetiklenme kişiyi taktik, hile ve oyuna zorlar. Hele bir de dış uyaranlar (özellikle üçüncü şahıs olasılıkları) fazlaysa.. Yani “Ben onu avladım ama ya başkası da onu benden avlarsa” korkusu..
İlişkiler denklik üzerine kurulduğunda ancak sağlıklı yürütülebilir. Eş, kelime anlamı bakımıyla “birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri” demektir. Oysa günümüz ilişki dinamiklerine baktığımızda bir tarafın kaybetme korkusuyla partnerini sürekli kontrol altında tuttuğunu ve ilişkiyi yönettiğini görüyoruz. Oysa ilişki; denetlenen, kontrol altında tutulan ve taktiklerle, algı ve manipülasyonlarla yönetilen bir mekanizma değildir. Kişi, partnerini elde tutulması gereken önemli bir güç unsuru olarak görüyor, onunla prestij ya da varlığını idame ettirmeyi partnerinin varlığıyla sağlıyor ve bu nedenle kaybetmekten korkuyorsa partnerini dengi olarak görmüyordur. Partneri onun hayat arkadaşı değil; projesidir. Dolayısıyla ilişkilerde de insanların bu mantaliteyle hareket ettiklerinde, ilişki içinde avladıkları kişiye karşı korku ve taktiklerle korkularını gerçek kılan bir sonla muzdarip olmaları değil, denk oldukları partnerleri ile denklik ilişkisini “kaos dolu dış dünyaya karşı huzurlu bir limana (sığınağa) çevirmeleri” gerektiğini düşünüyorum. Dış dünyada yeterince savaş ve rekâbet var zaten. Kişi, ilişki içinde de sürekli taktik ve oyunlarla savaşacaksa huzuru nerede bulacak? Nerede sadece “kendi” olabilecek?
Anında TERK ederim.. ayrıca BEYNİ OLAN ZEKİ BİR ERKEK hoşlandığın kadının hayatında biri olup olmadığını anlamakta zorlanmaz bu ülkede.. onu gözlemlersin ve anlarsın ama tabiki bu IQsü düşük amaçsız her kadına saldıran kısa süreli takılmalık kadın arayan tipler için geçerli değil. KAdınların çoğu ise bu tip erkekleri bulabiliyorlar bu ülkede ! çünkü tanışmaya hiçbir çabaları yok ve erkekleri KÖPEK olarak görüyorlar ve durup dururken ayaklarına gelecekler diye bekliyorlar !!! Bu sitede sürekli yazıyorum : aşk sevgi pizza değilidr durup dururken ayağına gelmez bu ülkede hiç gelmez ! pizzayı bile SEN sipariş edersin bir çaban olur Türk kadını !!! ve öyle kapına gelir ama bu ülkede kadınlar yan gelip yatıp MAL gibi bekleyip erkekler öünüde hazır olda sıraya girecekler o da aralarından zENGİN olanı seçip disneylandda prenses hayatı yaşayacak sanıyor ama yanılıyor çoğunluk.. Gerçek hayat yalan dolan akıl hastassıı ilişki uzmanlarının kadınlara söyledikleri yalanlar gibi değil. Tanışmaya hiçbir çabası olmayan kadınlarla düzgün erkekler tanışmazlar tanışamazlar. Bu nedenle kadınların çoğu zeka sorunu nedeniyle düzgün erkek bulamıyorlar. Düzgün bir erkek önce hoşlandığı kadına uzaktan bakar ama bilmez? evlimi s evgilisi var mı sözlümü vs vs.. ve kadından 1 yeşil ışık bekler ama buülkede kadınlarında o yeşil ışığı yakacak ne çaba sevgi vardır nede insanlık , çoğunluk böyledir.. Hem çabası yoktur çoğunun hemde erkeğe küfreder gibi bakarlar ya da hiçb bakmaz muhattap olmazlar sonrada çağrılmadan her kadını üzerine saldıran saapıklarla tanışıp hep aynı şeyleri söylerler = "adam gibi adam YOK, erkeklerin hepsi aynı" :-) bunları söyleyen akıl hastası pisslikk kaşşarların ortak noktaları yatmadıkları erkek kalmamış olması ve erkeklere saygı duymadıkları ve onları KÖPEK olarak gördükleri için sürekli ayaklarına gelecek diye bbeklemeleri ve hayatta hiçbir çabaları olmaması.. ÖRNEK : Bedava pizza bu kadınlar sipariş etmeden kapılarına gelmeli hatta pizza üşen memeli bıkmamalı yılmamalı kadın kaçmalı ve pizzacı zorla onu kovalayıp zorla bedava pizzayı ona yedirmek için ter dökmeliymiş :-) !!! böyle akıl hastalarıla dolu bir ülkede yaşıyoruz kısaca.
Buülkede bir kadın karşısındaki erkekle ilgilenmiyorsa bakmıyorsa çabası YOKSA sevgilisi vardır evlidir ya da o erkekten hoşlanmamıştır !!! o dk. dan sonra bu kadınla halaa ilgilenen erkekler ENAYİ ve BETA denilen EZİK ACİZ DANNGALAK tiplerdir. Düzgün bir erkek kendisine hiçbir karşılık vermeyen bakmayan ilgilenmeyen tanışmaya hiçbir çabası olmayan kadınlarla BOŞ BOŞ oğraşmaz onlara zaman harcamaz. Bunu sapııkklar yaparlar ve her gördükleri kadını üzerine saldırırlar..
Genelde birisine karşı ilgi duyuyorsam ya da hoşlanma durumu söz konusuysa, öncelikle o kişiyle iletişim içinde olmak isterim o kişiyi tanımak karakterini sevdiği sevmediği şeyleri öğrenmek evlilik hakkında ilişki hakkındaki görüşlerini bilmek isterim. Eğer aramızda Büyük Bir samimiyeti olduysa tabii ki geçmişte hayatında birisi olup olmadığını ya da şu anda hayatında birisi olup olmadığını öğrenmeyi tercih ederim, Eğer hayatında birisi varsa ve sevdiği biri olduğunu söylüyorsa o insana hiç duygularımı açmadan sessizce gitmeyi tercih ediyorum.
Yaz aylarında buna benzer bir durum yaşamıştım ama kız hem uzakta yani uzak mesafe ilişkisi olacaktı sonu olmayacak bir şey, hem de biraz yaşam şekli yaptığı işler falan bana uygun olmadığı için uzak durmayı ve hiç açılmamayı tercih ettim. Eğer hayatında birisi olduğunu öğrenirsem hiçbir şekilde söylememeyi de tercih ederim.
Hoop maymunla hikaye zamanı. Zamanında biriyle tanıştım, adam mükemmel. Yakışıklı, uzun boylu, sesi müthiş, kariyeri harika zaten bi tık ünlü biri. Neyse pek flört gibi değildik ama bir gün bana dedi ki benim ilişkim var. Okey dedim ertesi gün dedi ki benim ciddi ilişkim var. İnternete adını yazmak geldi aklıma, benim jetonun düşme hızı.. neyse internette sayfa sayfa düğün fotoları var, ciddi ilişki dediği evlilikmiş... ben elimi eteğimi çektim tabi, karısı da bir içim su, bu bana yazıyor, evliliğimde sorunlar var (klasik erkek) bak ayrılsan gül gibi karın var 2 güne başkasıyla ilişkisi olur falan diye diye evliliklerini kurtardım. Çocuk istemiyordu bir de üstüne çocuk yaptı 😂 mutlu mudur bilmiyorum ama sonra zaten iletişimi kestim
oha be :D aile kurtaran maymun hdjds
Bilirsin bi charlie bi de ben 😂😂
Lan charlie :D ne izlerdik shdja
Şşş yaşımız ortaya çıkıyor çaktırma akdkakd
Aman ne varmış yaşımızda, en güzel yaşlarımız 😌
Ay kendi açımdan diyim en güzeli buysa kötüsü ırak olsun sjdjs
Kötü yaşları geride bıraktık :D
Buna da şükür🥲
Çok şükür 😃
Cevap
56Cevap
Hayır devam edilmez, devam eden karekter yoksundur.
O kadar geniş biri değilim şükür 😂 büyün hoşlantım biter o an 😂
Ben kimseden hoşlanmıyorum. bende aşk duygusu falan kalmadı. bu yüzden de biri benden hoşlanmadan ya da karşılıklı çekim olmadan zaten o işlere girmem. tek başıma böyle hayatıma kimseyi almadan daha iyi. zaten hayatında başkası olan bir kişiden de hoşlanmam hiç bir şekilde. bir kişiyi tanımadan nasıl hoşlanayım. görünüşten etkilenmem. sadece kişilik olarak akıl olarak belki benziyor iyi anlaşıyoruzdur ama o zaman da zaten hayatında biri olup olmayacağını bilecek kadar tanımışım demektir.
Bekleme yapmaksızın engelliyorum. Erkekler dünden razı zaten, bir kızı tavlamaya çalışırken diğerini de paket etmeye elde tutmaya çalışmaya falan bayılıyorlar. Direkt engelliyorum ya ne istediğini bilecek adamları hayatımızda tutuyoruz. Beyni aşure kazanı gibi her çeşitten olan adamları şutluyoruz 😂
Şut ve goool djfj
He doksandan 😂😂
Fenere alalım seni 😃
Kendi çapımdan vuruyorum ya başka çapların koordinatları bana uymaz 😂
Hadi be, onlar sana uysun djdj
Uymayana kapı da sapı da orada valla keyfi bilir 😂
dhhdsja yeter vurma artık :D füze at
😂😂
Karşılıklı güven, ilgi ve çekim varsa sadece o zaman ben de ilgimi belli ederim. Kesinlikle en başından orijinal ve benzersiz bir ilgi ve çekim oluşmuştur bir tek o zaman olur. Kolay kolay birinden hoşlanmam zaten. Benden hoşlanan herkesten de hoşlanmam, kusura bakmasınlar 😃👍
😅👍
Hoşlandığım kişi benden hoşlanmıyorsa iletişim boyutu arkadaşça olur veya bir yerde tıkalı kalır zaten. Hayatında birisi olabilir, bu bir şeyi değiştirmez. Arkadaşlık denen bir şey var. Herkese partner gözüyle bakmayı kesin.
Hoşlaşıyoruz herhalde
Herkes bahtiyar olsun sevdiğiyle, sevgilisi olan kişiye yaklaşmam bile, mesafeli dururum, soğuk davranırım, çünkü saygısızlığı kendime yakışırmıyorum, sevgilisi olduğunu bilmeden yakınlaşmışsam bu benim ayıbım değil ve o kişide gözümden düşer, değeri kalmaz ben de, kazırım hayatımdan onu, siler atarım.
Soruya gel aman yareppim. 😂
Onunla devam et bana eyvallah derim ne yapayım hayat bu ne zaman kime kazık atacağı belli olmaz.
Önümüzdeki maçlara bakacağız 😂
Yapanlar olunca soru öyle geldi aklıma dhjs
Heh, aynen ondan :D
O kedolar senin mi😍😍 şimdi şöyle bisey oldu sevdiğim kişi benimle yollarını ayırdı ondan sonra öğrendim ama insan gibi dozumda konuşmaya devam ettim.
Kediler benim değil, bulduğum her kediyi yumurmadan bırakamıyorum sadece 😬
Oyyy benim yerime de yumur 😍😍❤️❤️
Hemen ♥️
O konuma kendimi getirmem, o an biter muhabbet
Senden başkası yalan 🤤
Çünkü gerçeğim sensin ❤ yürüyorum tutmayın beni 😄
Sen yorulma ben sana doğru gelirim 😃
Sana gelmek yorgunluk olur mu? Anca cana can katılır.
Erkek olsam basmıştım nikahı sana 😂😂
Amisterdama gidelim :D ben basacam bana ne
Aşkım sen sevilmeye, şımartılmaya layıksın o yüzden ben basayım 😂
Basss :D aşk kadın
Bak nasıl da uysall, yerim ulennnn yeriiimmmmmm
Cansın 🌷♥️
Yaa kediciklerin güzelliği 🥰 eğer hoşlandığım kişi yakın arkadaşımsa konuşmaya devam ederdim, ama sadece arkadaş olarak...
Çok tatlılar değil mi 😍
Ne ben kuytularda sıra bekleyecek adamım ne de hayat o kadar uzun.
Konuşmaya devam ederim ama duygulara yer vermem.
Ağlamazsın dimi mesela jddja
Sence ağlar mıyım
Ağlarsın, kaba olsan da :D
Minnoş bir kalbim var benim, kaba olsam da
Tamam işte, ağlarsın 😬
Ağlamam desem ağlamandan korkuyorum
Tek derdim gerçekleri konuşman :D
Oyy kıyamam
🙄🙄
:D
Şova bak :D kısacıktı. Hadi git kahve çay bir şeyler iç
Taam
neyazikki mecbursunn konusmayi bitirmeyee :(
Ben yillardirr birini seviyordum, tam kavustum derken.. aylar sonra ogrendimki evliymiss bide ustelikk 3 tane evladi varmis :( daha kotusu neolabilir ki?
Şam’da kayısı djdja
Dalgami geciyorsun?
Aaa. Tabii ki, hayır
Ok
Basina gelsinde gor gununu
Tövbe de kız djdjs
ozaman dalga gecme kuzu <3
Cıks. Sevgilisi olan kızla konuşmak yakışmaz delikanlıya..
Demek ki evli kadınlarla konuşanlar delikanlı değil :D
Erkeklik cinsiyet adamlık karakter meselesidir..
Öyle
vay benim dertli başım tuzsuz aşım kara kışım siyah yazım
ama nasıl olur ben bütün hayalimi ona endekslemiştim , düşe kalka gelmesin bana ederi olsun
Zılgıt çekesim gelii :D
Bilmem ben öylesi
devam etmem fakat sen çocuk ruhlusun önce büyümen gerek
Ben mi?
Yok niye devam edeyim geniş miyim adam evlenecek gerdeğe girecek çocuk yapacak ben de ondan sonra onu mu izleyeceğim hayatıma bakarım dünyada kadın mı bitti
Oldu olacak bir de damat lokumu yapayım yedireyimOldu olacak bir de damat lokumu yapayım yedireyim
O şahsiyatı tiyye almadığım için hayatıma normal bir şekilde devam eder her anımın tadını layikiyle çıkararak yaşam sürdürürdüm..
Olur mu öyle şey, her iki cihanda da mutlu olsun derim ve hemen başkasından hoşlanmaya başlarım :)
Bir kez konuşurum. Ağzının payını vermek, yüzüne tükürmek ve sonunda tokadı çarpıp şutlamak için.
Ya bende değişik bir huy var kişi beni sevmeden ben onu sevemiyorum kshskshd o yüzden böyle bir şeyle karşılaşmadım
Konuşmaya devam ederim, o duyguları yok etmeye çalışırım. Ben asla kaçmam daha da giderim. Evet zor.. ama mecbur.
Kırmizı cizgim asla devam etmem
Uğraşamam böyle işlerle , hayatında kimse olmayan bir erkekle muhattap olurum zaten
Hüsran sonrası yeniden aynı kaderi yaşamak isteyen, ister. Ben devam etmem
Etmem karaktersiz değilim
Bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi kimseye yapmam
Çok üzülürdüm ama yinede hiç bir şey yokmuş gibi davranırdım
Hayır. İkinci planda duracak kadar saygımı yitirmedim kendime karşı
İletişimimi öğrendiğim an keserim. Hoşlanma falan da anında uçar kafamdan da kalbimden de.
Hayır, konuşmaya devam etmezdim. Konuştukça, vakit geçirdikçe kendime işkence etmiş olacağım.
Hayır direkt uzaklaşırım diger kişinin kuması olacak halim yok😄
İlk başta üzülürdüm sonra onunla konuşmayı keserdim
O manada işim olmaz, tanımaya çalışmam, takılmam vs.
Hayatında biri olan kişi, benimle niye hoşlanacağım sohbeti etsin
Etmem niye edeyim biri var yarında başkası olur hem
Hayır tabiki bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam yaptırmayada alet olmam
Konuşmaya devam etmem. Anında iletişimi keserim.
Kendime azıcık saygım varsa bunu asla yapmam.
Sarısı çok yılışkan belli ki sana bakıyor ilgi istiyor çok tatlılar 😍
Sarı sarıyı çeker
Hmm 🤔 ben de sevilmek istiyorum ama sarı değilim kanka 😂
Bu benim pek umurumda değil knk, iyi günler ✌️
Vay kankam o zaman sev beni seveyim seni ✌️✌️✌️
Hayır uzaklaşırım
Nereye doğru
Hayır devam etmem asla, kediler çok tatlı 😂😊
😍☺️
Hayatında biri olduğunu öğrendim ve o gün o benden iletişimi kesti. Çünkü onu sevdiğimi öğrendi
Etmem konuşmayı keserim
Hayır devam etmedim, etmem de. Fiziken değil sadece, biz herşeyiyle isteriz istediğimizi.
Devam etmezdim
Karşılıklı bir flört hali varsa hayır diğer türlü bir tık kendimi geri çekerim (tabi eğer onunla sürekli aynı ortamda bulunuyorsam) ya da duruma göre iletişimi keserim
Havadan sudan konuşmak için mi 🙄
Evet
Etmem. Görmeye dayanamam.
Ya sen nelere göğüs gerdin ahdjaahaha
Ona geremem işte 😂
49 ok saplansa bir şey olmaz da onu görmeye dayanamam.
youtube.com/shorts/0ONwQycxEeE?si=4S_7OjCkUDIi0zWq
İçimden geldi Ertuğrul cabbar fjfja
Aynen aynen cabbara bağlarım 😂
Keserim hem iletişimi hem de onu
dimi 😅
Hoşlantı bu sevgili değilsek beni pek bağlayan durum yoktur. Hayatında biri varsa hoşlanır geçeriz en fazla olay yapmaya gerek yok.
Ayrıltırız nolcak :d
Ayrıltırız ne kız shdha
Hayatında biri olan birinden hoşlanmam konuşmam da
Çok geç öğrenmişsin
Küfür edebilirim o ana bağlı ve engellerim 😃
Ona aptal de hdhs
Konuşmak isterse konuşurdum. Ama mesafeli, uzak, ciddi, kısa sohbet, yabancı biri gibi konuşan olurdum.
Hayır etmem edersem de elinden almış olurum o kişinin
Hoşlandığım kişi benden hoşlanmalı
Konya ovası değilim üzgünüm
Merzifon ovası?
Yok ablam 2 boyutluyum. Yükseklik ve boy var. Genişliğim yoktur
Yüksekova o zaman :D tamam
Hayır devam etmem
Konuşmayı direk keserim 🥲
Hayır konuşmaya devam etmem.
Hayır konuşmam ilgi alakamı keserim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?