Erkek arkadaşımın yanlışlıkla kolyesini kırdım. O da bana bugün böyle yazdı. Benden ona kolye almamı bekliyor yani almak zorunda mıyım?

Erkek arkadaşımın yanlışlıkla kolyesini kırdım. O da bana bugün böyle yazdı. Benden ona kolye almamı bekliyor yani almak zorunda mıyım?
Yorumlara yaptığın cevaplardan ayrılmak için bahane aradığını düşündüm. Kolye kendisine, vefat eden dedesinden kalmış diyorsun. Birisi çıkıp manevi değeri varsa düşünmeden alırdım ama böyle bir durum yoksa bilemedim demiş altına yazmışsın kolye al diyor dimi burada. Boşa vicdanını rahatlatmaya çalışma ayrılarak da kaçmaya çalışma. Senden bir kolye beklediğini de sanmıyorum dedesinden kalan bir kolyenin yerini tutabilecek bir şey alamazsın zaten.
Ne amaçla yazdığını bilemem belki sadece üzüldüğünü ve destek olmanı beklediği için yazmıştır. Ama emin ol manevi eşyaların yerini maddiyatla örtemezsin.
Tamam da ben sonra alırım sana dediğim de gerek yok da diyebilirdi manevi zaten ama hayır demedi. Dmeek ki bekliyor benden almamı. Evet ayrılmak istiyorum zaten
Düz zincir erkeklerin taktığı
Bence de. Dedesi almış ona güya
Size özelden danışabilir miyim
Mesaj atamıyorum
Yazdım
Onun için anlamı olan bir kolye olabilir o yüzden böyle yazmış olabilir. Aynı şeyi ben yapsaydım zaten direkt yenisini alırdım o söylemeden. Ama eğer sıradan bir kolye ise ve onun için bir anlam taşımıyorsa bilemedim.. Böyle alttan alttan bana kolye al mesajı vermesi gereksiz olmuş.
Kolye al mesajı vermiş dimi burada
Cevap
4Cevap
Al tarafı bi kolye isteyerek yapmadıysan almak zorunda değilsin onun bunu söylemesi ayıp olmuş ayrılırdım yerinde olsam
Çok cimri zaten
O mesajı atmakla belli etmiş kendini
Bu arada kolyeyi dedesi almış vefat eden dedesi. Ben bilmiyordum
Mani değeri varsa bişey diyemem ama alıp almamakta senin insiyatifine kalmış
Bi anlam da söylememiştir de ben yenisini alırdım hata aynısını yani kırdığım şeyin aynısı
Direkt yol ver
Nasıl bir kolyeymiş
Dümdüz zincir
Şimdi ben ne yazayım bu mesaja
İlerisini düşünmüyorum ayrılıcam zaten
Dile getirmesi de saçma değil mi
Nasıl bi taktik
Ayrılıcam zaten de ilerisi yok çünkü mesajla mı bitirsem arayarak mı
Ayrılırsın
Şimdi ben bu mesaja ne yazayım
E al bence