Sohbet içerisindeki diyaloglar 'sen çok anaç bir inansın, temizsin, sohbetin güzel, ortak noktalarımiz düşüncelerimiz beni şaşırttı şaşırdım, doğru kişiyi bulsan evlenir misin? Ben evet, kendisi şu an evlilik düşünmüyorum ama ilerde hala bekarsan seninle çocuk yaparız senden olur dedi.'
Buluşunca da kızlar beni bir kafeye davet etti ama tam kovalama yeri çevremde geniş gitmek istemedim dedi.
Şimdi bu diyaloglar göre ona nasıl yaklsmaliyim? Siz bu diyalogdan bana karşı nasıl izlenimi olduğunu düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkekler kolay kolay evlilik dillendirmediğine göre evet samimi demek dogru olabilri
Evet hatta evlilik konusu açılınca karşı taraf bu konuda net ise kendileri net değil ise uzak dururlar.
Ama bu kişi bana direk sordu uygun birini bulursan evlenir misin? Tabiki evlenirim neden kaçıraym dedim.
Ben düşünmüyorum, senin de aslında uygun biri olduğunu düşünüyorum. Olursa ilerde hala görüşüyor olursak ve hayatında biri Gine yoksa senden çocuk yapılır dedi. Yani uygun olduğumu ima etti. Ve yazısarak hala iletişimsideyiz.
Görüşmeyi ilk ve hep o talep etti.
Bu konuşma üzerine 3. görüşmeyi isteyecek mi?
İstersede o görüşme nasıl olacak , neler konuşuruz, bu konuya tekrar girer mi merak ediyorum.
Bakalım görelim
Bir süre mesafeni koru sonra olayların gidişatına göre şekil verirsin
Yani senden olur dedi. Şakaya katarakda 'ilerde hala bu şekilde kalırsan senden çocuk yapmak isterim ' ama şimdidiki zamanda evlilik düşünmedigini dile getiren bir insanla mesafem nasıl olmalı? Çünkü bana sorduğunda doğru kişiyi bulursam tabiki evlenirim dedim.
Öyle ya erkek kafası şunu düşünebilir' ben şu an düşünmedigimi belirttim, o düşünüyormus ama hala benle görüşüyor niye görüşüyor diyebilir?
Kendin olmaktan vazgeçme kendi düşüncelerinin arkasında dur
Mantıklı
Pazardan turşu alıyor sanki eşşeğin sıpası
O ne demek 🤣
Bu ne böyle? Görücü usulü mü tanıştınız
Yok be 3 senedir intrnttn görüşüyorduk. 2 defadır yüz yüze görüşüyoruz
Bu ne hız?
Kız sen iyi misin? 3 sene görüşmedik aynı şehirdeyiz. İstesek görüşürdük. Neresi hız?
Ben kız değilim bu birincisi, bu hergele sana göz koymuş bu da ikincisi
Az sakin ol 🤣 nasıl göz koymuş o ne mana
Seni koynuna alıcak
Bakalım ben girecek miyim 🤠 hem nerden bu sonuca vardın?
Her tür ilişkinin varacağı nokta orası. Özellikle evliliğin
Hadi canim 🙋♀️😊
Çok iğrenç üslubu var.
Tamm diyaloğunu, konuşma üslubunu bilmiyorsun. Çat diye böyle söylemedi tabiki. Ben 2 saatlik sohbetten aldığım sözlerini yazdım ve sordum
İlerde düşünüyor evliliği bile senden olur demiş. Yani senin seçme imkanın yok sanki o seni seçmiş.
Yani senden olur dedi. Şakaya katarakda 'ilerde hala bu şekilde kalırsan senden çocuk yapmak isterim 🤓' ama şimdidiki zamanda evlilik düşünmedigini dile getiren bir insanla mesafem nasıl olmalı? Çünkü bana sorduğunda doğru kişiyi bulursam tabiki evlenirim dedim.
Öyle ya erkek kafası şunu düşünebilir' ben şu an düşünmedigimi belirttim, o düşünüyormus ama hala benle görüşüyor niye görüşüyor diyebilir?
Erkek kafası düz belkide düşünmedi bile
Aşırı belirsiz konuşmuş ben güvenmezdim
Dediğim gibi uzun sohbetten aldığım bölümler bunlar.
Aslında açık konuşuyor.
sewiyor
Ama bu nasıl ilgi 🤓açık Da konuşuyor üstelik. 🤣
kısmet
Dikkat et etkiliyor
Nasil mesela
Rol yapıyor inanma
Nasil rol yapıyor?
Ben değil o konuyu açtı ki :erkek genelde evlilik konusuna girmez!!
Bende cevabımi verdim. Yani niyeti varsa da cevabını aldı.
Hala neden benimle iletişimde o zaman?
Olmaz ondan