Aşk İlişkileri Bana bunu diyerek söz takalım mı demek istiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hem söz ver anlamında demiş hem söz takalım anlamında dedi gibş geldi kararsız kaldım Bana bunu diyerek söz takalım mı demek istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Öyle demek istemiş 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. HahahahahahahahahahahhaYo beee saçmalama sen söz takması. Söz veriyorum geri dönücem demek istiyor :DSuriyeli mi bu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kürt Yorumla
OdlarIxi Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Türkçe öğretmenine saygılarımı sunuyorum onun 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayy valla bende akwjwjwjjwjw Yorumla fhjfcc +1 yıl 😂😂😂 Yorumla fhjfcc +1 yıl Ne mezunu bu cocuk Yorumla Soran +1 yıl Valla ortaokul knk ejwjjjwwj Yorumla
CanBeyy926 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yakında söz kesmek istiyo, askerden sonra da evlenmek istiyor anladığım kadarıyla 1 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Önce Türkçe okuma ve yazmayı öğrensin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Harbiden yaa ne dediğini anlamadım bende Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Nerden bulursunuz böyle çapsız herifleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öyle demek istemiş
Hahahahahahahahahahahha
Yo beee saçmalama sen söz takması. Söz veriyorum geri dönücem demek istiyor :D
Suriyeli mi bu?
Hayır kürt
Türkçe öğretmenine saygılarımı sunuyorum onun
Ayy valla bende akwjwjwjjwjw
😂😂😂
Ne mezunu bu cocuk
Valla ortaokul knk ejwjjjwwj
Yakında söz kesmek istiyo, askerden sonra da evlenmek istiyor anladığım kadarıyla
Önce Türkçe okuma ve yazmayı öğrensin
Harbiden yaa ne dediğini anlamadım bende
Nerden bulursunuz böyle çapsız herifleri
Yüzük baaaak. Hayirli isiniz olcak
Yüzük al
Heyecan yapmış