Kursta kalıyorum sanal sevgilim var kurstaki arkadaşlarım benimle dalga geçtiler kıza kursta kaldığımi söyleyemedim tehdit ettiler?

Kursta yatılı olarak kalıyorum. Sanaldan sevgili yaptım kıza aşık oldum çünkü. Bu kız ile başta olmaz diye dusunuyodum sonra kıza bağlandıgımı farkettim. Kıza yurtta kaldığımi soyleyecektim ki arkadaşlarım benimle dalga geçtiler sanaldan sevgili yaptım diye. hesabimi çaldılar benimle dalga geçtiler. Ne yapsam dinlemiyolardi. Sevgilimin Instagram Pp sini SS almışlardı. Onlara yapmayın etmeyin dedim. Beni babam ile tehdit ettiler sırf bu kızla konuştuğum icin babamdan dayak yedim sonra ilişkinin 4 ayında kıza kursta kaldığımi soyledim kız profil fotosunun ss alınmasına çok sinirlendi sonra benden bunu neden sakladığını söyledi. Bende tehdit ettiklerini beni assagiladiklarini disladiklarini söyledim kız benden ayrıldı ne yapmam lazim

Kursta kalıyorum sanal sevgilim var kurstaki arkadaşlarım benimle dalga geçtiler kıza kursta kaldığımi söyleyemedim tehdit ettiler?