Arkadaşım olan bir kız vardı küsüm şu an or gitmiş küsünce sınıftaki kızlara küfür ettiğimi söylemiş ne yapmalıyım?
Bilmiyorum
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşım olan bir kız vardı küsüm şu an or gitmiş küsünce sınıftaki kızlara küfür ettiğimi söylemiş ne yapmalıyım?
Bu durumda yapabileceğiniz bazı şeyler var:
Dürüstlüğü seçin: Yapmadığınız bir şey için suçlandığınızda, dürüstlüğü seçmek en iyisidir. Arkadaşınızın size atfedilen sözleri söylemediğinizi açıklayın.
Konuşun: Arkadaşınızla konuşun ve neden bu yalanı söylediğini öğrenmeye çalışın. Belki de kızın size olan küslüğünün arkasında başka bir neden vardır. Arkadaşınızla açık bir şekilde konuşmanız, sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
Diğer insanlarla konuşun: Küfredilen kişilerle konuşarak, gerçeğin ne olduğunu anlatmaya çalışın. Durumu açıklayarak, suçsuz olduğunuzu belirtin.
Olayları yatıştırın: Eğer kızların size karşı önyargıları varsa, olayları yatıştırmaya çalışın. Özür dileyin ve durumu açıklayarak, birbirinizle barışın.
Zamanla geçmesine izin verin: Bazı durumlarda, insanların size karşı önyargıları bir süre devam edebilir. Bu durumda, zamanla geçmesine izin verin ve iyi bir insan olduğunuzu göstermeye devam edin.
Sonuç olarak, doğruyu söylemek, konuşmak ve sorunu çözmek için adımlar atmak önemlidir. İnsanlar bazen hatalar yapabilir, ancak dürüstlük ve açık iletişimle sorunların üstesinden gelebilirsiniz.
Cevap
0Cevap
Kızlara olayı anlat sana iftira atıldığını söyle inanan inanır inanmayanda koyver gitsin.
Kızlara anlat etmediğini o kızla bidaha konuşmamanı tavsiye ederim
Etmedigini söyle yalan söylüyor de
Etmedim de
Bilmiyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?