sosyal medyadan tanıştık 2 aydır yazışıyorduk yarın buluşucaz ama heycanlıyım ve gerginim.
Tavsiyeleriniz neler
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oluruna bırak bence kendini şartlarsan daha çok heyecanlandıran normal arkadaşın mis gibi buluşmaya gidiyorum diye geçir aklindan
ya zaten net bir flröt yok, sık sık yaızşıyoruz ama romantik şekilde degil iki arkadaş gibiyiz
Ozamn heyecan yapma canım rahat ol arkadaş la buluşuyor gibi düşün
gerek yok Büyük ihtimalle ilk buluşma olmayacak planı önceden yaptık. Saat belirlememiştik gerçi, ama dün geceden beridir yazmıyor. Sabah 11 de yazdım, okunmadı olarak gözüküyor. Saat olmuş 3.
Akşama ablamlar yemege gelicekti hazırlık bile yapamadım. Yazsada görüşmemeyi düşünüyorum
Hadi yaa buluşmadan vaz mi geçmiş ilginc
evet aradım 1 saat önce açmadı. Yapcak bir şey yok
Nasip değilmiş olsun buluşmadan belli etti ya iyi oldu
Belli etme aşamalı şekilde buluşun bulunduğunuz ortamda yalnız değilde kalabalık olsun
Gereğinden fazla anlam yüklemezsen eğer bu kadar heyecanlanmazsın
orası öyle. Ama aşık degilim. Sadece çok flörtöz degilim bugune kadarda sevgilim olmadı ilk kez tanışıcam biriyle
O zaman bu heyecanı çok görme kendine :)
Büyük ihtimalle ilk buluşma olmayacak planı önceden yaptık. Saat belirlememiştik gerçi, ama dün geceden beridir yazmıyor. Sabah 11 de yazdım, okunmadı olarak gözüküyor. Saat olmuş 3.
Akşama ablamlar yemege gelicekti hazırlık bile yapamadım. Yazsada görüşmemeyi düşünüyorum
Kötü bir tecrübe olmuş senin için üzüldüm
İkinci buluşmaya gidince
Nerde bukusacaksiniz evdemi dışarda mı
Sıkıntı yok sakin ol yeter
Rahat ve sakin ol yeter
Bende cok heycan cekinme var
napcaz
bilmiyorum karşımdaki hissediyor bunu
Büyük ihtimalle ilk buluşma olmayacak planı önceden yaptık. Saat belirlememiştik gerçi, ama dün geceden beridir yazmıyor. Sabah 11 de yazdım, okunmadı olarak gözüküyor. Saat olmuş 3.
Aman beğenirse beğenir, beğenmezse kendi bilir.
evet ama genel nasıl davranıcam bilemedim :D
Mahçup ve özgüven arasında davran.
Hep böyle oluyor zaten. Biz kadınların ümitlendiği yerde erkekler içine...
şu saatten sonra yazarsa görüşmem. Sence haksız mıyım
Çok haklısın bebeğim. Şerefsizler işte
Derin nefes al su iç arada kasma kendini
şans dilee :)
Buluşma sonrasını merak ederim ama nasıl yapacağız iyi şanslar tatlım:)
yazarım burdan :)
Yarın akşam burada bekliyorum seni o zaman:)
Heyecan yapmak yok tamam mı
umarım :D normalde rahat biriyimdir işte kırk yılın başı date olunca skdmfdklmf
Nasıl seninle ilgilenen erkek yok mu bebeğim 40 yılda bir ne kız
ilk defa biri içime sindi :D birde öncekiler hep tanıdıgım insanlardı okuldan falan ilk kez sosyal medyadan tanıştıgım biri ile olcak
Aman dikkat et kendine fazla samimi olma sen yine de
Büyük ihtimalle ilk buluşma olmayacak :) planı önceden yaptık. Saat belirlememiştik gerçi, ama dün geceden beridir yazmıyor. Sabah 11 de yazdım, okunmadı olarak gözüküyor. Saat olmuş 3.
Beni takip edip yazar mısın canım detayları özelden konuşalım senle
Uygulamada yeniyim hem bana biraz bilgi verirsin sen de:)
Kaç yaşındasın o kac buluşursun nlcak sjsj
ben 26 o 27.
İlk kez sosyal medyadan biri ile buluşcam
Nerde buluşcan oda önemli
Niye heyecan yapıyosun
sorma ya ilk kez böyle sosyal medyadan tanıştıgım biri ile görüşücem gerildim
Ilk buluşman mı
evet knk
Neler konuştunuz bu iki ayda , nereye kadar geldi sohbetiniz
işte aşırı sık konuşmadık yani yazıştık ama derin sohbetlere girmedik iş hayatından konuştuk aynı meslekteniz biz
Aranızda çekim kuvveti varsa
Ve
Bu düzeyde tutabildiyseniz konuşmayı
Tebrik ederim.
Biraz gerilmek heyecan duymak doğal ve güzel ki
Bisey olmaz