İki tarafın da sosyokültürel uyum ve ortak düşünceleri aynı frekans aralığında ise gidilir. Çok da güzel olabilir. Ama öyle insanları bulmak uzayda hayat aramak gibi zorlaştı.
Öyle haklısınki… bu devirde kaliteli duyarlı insan olmak çok zor. Heryer yüzeysel, görgüsüz kalitesiz insan kaynıyor. Öyle olmayanlarda arada kaynıyor, aşırı istisnai oldukları için
İlk buluşma için çokta ideal değil. Müzeleri gezmeyi çok seviyorum ama tanıma aşamasında olduğum biriyle ilk seferde, kararlılıklı konuşabileceğim bir yer olmasını isterim..
Eğer tanışma faslınızda ikinizin de tarih ve sanat ögelerine ilginiz olduğunu fark ederseniz evet mükemmel bir tercih olur.
Ancak diyelim sadece birini beğendiniz ve sırf dış bakışla beğendiğiniz için bir buluşma yapmak istediniz. Bunun için geniş bir menü kültürüne sahip bir yerde yemeğe çıkmak daha garantici olucaktır. Çünkü o kişi eğer pek de ilgili değilse mükemmelin aksine çok sıkıcı ve bunaltıcı bir buluşma olduğunu düşünebilir.
Yani hem ilk buluşmanın işlevine hem de zevklere bagli.. oncesinde farkli yollar ile yeterince iletisim kurulmussa ve iki tarafi da cezbeden bir etkinlikse olur, cok da guzel olur. ama bu bulusma ayni zamanda tanisma bulusmasiysa bence sacma olur. en azindan oncesinde bir beyoglu muhallebicisinde vakit gecirmek daha mantikli olcaktir..
Genel geçer beklentilerin dışına çıkmanın yüksek risk taşıdığı belirtmem gerekiyor :) Farklı, sanatsal ve estetik bir ambiyans oluşturma çabaları ters tepebilir. Kız whatsapp gruplarında ağır makaraya maruz kalınabilir :) İlk buluşmada müze seçimi bu topraklara çok uymuyor bence
Severım müze kart sahıbıyım fakat ılk buluşmada doğru adres olmaz. Denız kenarı bı tık sessız bır cafe daha ıdeal. Ilerleyen zamanlarda zevkle gıder bılgılerımı paylaşırım veya onu dınlerım..
muze gezmek hayatta en sevdigim sey olabilir ama ilk bulusmada tercih etmezdim. karsimdaki kisiye odaklanabilecegim, direkt olarak onunla konusabilecegim bir kafe veya restorant daha iyi olurdu
Bence ilk buluşma için pek uygun değil, karşılıklı anlaşma sağlanırsa ilerleyen zamanlarda her zaman gidilir bence, ilk buluşma daha çok tanışma ve karşında ki kişi anlama buluşması olmalı
ilk bulusmada bi konusma firsati daha cok birbirini tanima olmali bu yüzden önce kafe gibi ortama gidip sonrasinda muze gezmek daha mantikli olur benim için
mantıklı bi fikir olabilir. müzelerde farklı zevklere ve biçok kişiye hitap eden eserler var insanların karakter analizi yapabilmesine güzel bi fırsat verebilir.
Hayır o kadar dolaşacak gezecek yerler varken müze iyi algı oluşturmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Gidilmez. İlk buluşmada karşında ki insana odaklı olman gerek tanıman gerek, halka açık bir mekanda buluşman gerek arkadaşlarında ya da aileden birisine haber ver
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Ben tercih etmezdim. İlk buluşmalar biraz kısa ve yoğun iletişimli geçerse daha iyi olur. Müze bir noktadan sonra sıkıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
İki tarafın da sosyokültürel uyum ve ortak düşünceleri aynı frekans aralığında ise gidilir. Çok da güzel olabilir.
Ama öyle insanları bulmak uzayda hayat aramak gibi zorlaştı.
Öyle haklısınki… bu devirde kaliteli duyarlı insan olmak çok zor. Heryer yüzeysel, görgüsüz kalitesiz insan kaynıyor. Öyle olmayanlarda arada kaynıyor, aşırı istisnai oldukları için
@Menekşe1001 maalesef öyle.
İlk buluşma için çokta ideal değil. Müzeleri gezmeyi çok seviyorum ama tanıma aşamasında olduğum biriyle ilk seferde, kararlılıklı konuşabileceğim bir yer olmasını isterim..
Eğer tanışma faslınızda ikinizin de tarih ve sanat ögelerine ilginiz olduğunu fark ederseniz evet mükemmel bir tercih olur.
Ancak diyelim sadece birini beğendiniz ve sırf dış bakışla beğendiğiniz için bir buluşma yapmak istediniz. Bunun için geniş bir menü kültürüne sahip bir yerde yemeğe çıkmak daha garantici olucaktır. Çünkü o kişi eğer pek de ilgili değilse mükemmelin aksine çok sıkıcı ve bunaltıcı bir buluşma olduğunu düşünebilir.
Yani hem ilk buluşmanın işlevine hem de zevklere bagli.. oncesinde farkli yollar ile yeterince iletisim kurulmussa ve iki tarafi da cezbeden bir etkinlikse olur, cok da guzel olur. ama bu bulusma ayni zamanda tanisma bulusmasiysa bence sacma olur. en azindan oncesinde bir beyoglu muhallebicisinde vakit gecirmek daha mantikli olcaktir..
Genel geçer beklentilerin dışına çıkmanın yüksek risk taşıdığı belirtmem gerekiyor :)
Farklı, sanatsal ve estetik bir ambiyans oluşturma çabaları ters tepebilir. Kız whatsapp gruplarında ağır makaraya maruz kalınabilir :) İlk buluşmada müze seçimi bu topraklara çok uymuyor bence
Severım müze kart sahıbıyım fakat ılk buluşmada doğru adres olmaz. Denız kenarı bı tık sessız bır cafe daha ıdeal. Ilerleyen zamanlarda zevkle gıder bılgılerımı paylaşırım veya onu dınlerım..
muze gezmek hayatta en sevdigim sey olabilir ama ilk bulusmada tercih etmezdim. karsimdaki kisiye odaklanabilecegim, direkt olarak onunla konusabilecegim bir kafe veya restorant daha iyi olurdu
Bence ilk buluşma için pek uygun değil, karşılıklı anlaşma sağlanırsa ilerleyen zamanlarda her zaman gidilir bence, ilk buluşma daha çok tanışma ve karşında ki kişi anlama buluşması olmalı
Sanat zevkleri uyuşuyorsa gidilebilir elbette.. Müzede eserler hakkında karşılıklı yorum yaparak keyifli bir ilk buluşma geçirebilir çiftler..
Bence biraz saçma ilk buluşmada daha fazla eğlenebileceğin birbirinizi tanıyacağınız bir ortam olmadı daha iyi olur
Sanatsal duyguları duygusal duygularla birleştirme fikri bana da ilgi çekici geldi bravo güzel tercih
Bence ilk buluşmada oturup sohbet etmek daha mantıklı ama bir sonraki buluşmada müze gezmek için sözleşilebilir
Müzeye gidebilecek zekâda ve samimiyette erkek kolay bulunmaz ama bence mükemmel bir ilk buluşma olur.
Nereye gidildiğinden ziyade ,
Birbirinize olan tavrınızın önemli olduğunu,
Aynı frekansta yürümenin ve en önemlisi eskinin konusulmaması gerek.
İlk, buluşmada yatak hariç her yere gidilir hiç problem olmaz yeterki kafalariniz uysun
Bu iki kişinin ortak zevk ve ilgi alanına giriyorsa neden olmasın.
olur olurr 70lik fıçı birayı kaçtan veriyorlar orada
Nasıl bir buluşma olduğuna göre değişir ama gidilebilir
Bence gidilir hem ortak konular olur sohbet edilir hem de vizyondur 😂
Hayatta gitmem, ruhum sıkılır. Müzeleri hiç sevmiyorum.
Bal gibi gidilir. Yeter ki yeteri kadar derin olsun karşındaki..
Gidilebilir fikir güzel. Ardından da bi kafeye.
Tarafların ilgi alanı içindeyse neden olmasın
Ne romantik be varsa cidden bunu yapan ciddi evlenilcek insanı bulduk demektir
bence pek uygun değil ama bu kiminle çıktığına da belli eğer ilgi alanları arasında varsa onun hoşuna gitmesi için düşünüledebilir
ilk bulusmada bi konusma firsati daha cok birbirini tanima olmali bu yüzden önce kafe gibi ortama gidip sonrasinda muze gezmek daha mantikli olur benim için
mantıklı bi fikir olabilir. müzelerde farklı zevklere ve biçok kişiye hitap eden eserler var insanların karakter analizi yapabilmesine güzel bi fırsat verebilir.
Karşındaki kişinin kültür seviyesi önemliyse harika bir tercih
Gidilebilir iki tarafında kültürel anlayışına bağlı
Hayır o kadar dolaşacak gezecek yerler varken müze iyi algı oluşturmaz
Gidilmez. İlk buluşmada karşında ki insana odaklı olman gerek tanıman gerek, halka açık bir mekanda buluşman gerek arkadaşlarında ya da aileden birisine haber ver
Ben tercih etmezdim. İlk buluşmalar biraz kısa ve yoğun iletişimli geçerse daha iyi olur. Müze bir noktadan sonra sıkıyor.
Gidilebilir tabikidee
Gidilir, ne de güzel olur
Gidilir
Öyle kültürlü sevgiliye can kurban ✨
Gidenler var ben gitmem mesela
Neden olmasın elbette gidilir.
Bence çok iyi düşünülmüş. Kesinlikle gidilir.
Yani gidilebilir farklılık iyidir
Yerebatan sarnıcı iyi bir seçim olur
Pisagorun okulunun adıdır MÜZE
Siyasal İslam neden
müze sevmez
Çünkü orada gerçek AKIL VAR
Yerebatan sarnıcı ironik bir cevaptı
Benim asıl önerim
TROYA MÜZESİ
ÇANAKKALE
Bence harika plan.. sonra güzel bir yemek
evet giderim tabi ki de