Güncellemeler
+1 yıl
Gençler yapacağınız iş batsın şurada kaç kişiyiz 3 tane kızın uygulamasını bulamadık daha
Arkadaşlar direk saat verdi şu saatte bakmışsın dedi gün içinde 17 kere girmişsin sürekli hesabıma bakıyorsun dedi ve doğru da nasıl anladı? "Gizli hesap" Profilime kim baktı uygulamaları gerçek mi? Profili gizli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kıza sor hangi uygulamayı kullandığını, bize de söyle ismini.
😂😂😂 biraz tansiyon yüksek şimdi soramam direk yazdım evet bakıyorum senden hoşlanıyorum ilgim var ama tanımam gerekli dedim kavga ediyoruz
Alttan alma kavgada.
Yok alttan almıyorum o da bende ağırdan satiyoruz şu anda tam bir Rusya Amerika diplomatik görüşme olduk
Patriot ol delik deşik et o s400 leri. Hadi aslansın, kaplansın, yaparsın!
Bazı gerçek ücretli uygulamalar var
Aga nasıl olbilir ya bende istiyorum
En sağlamı postegro
Bu uygulamadan story görünmeden izleyebilir miyiz
Evet izleyebiliyorsun gizli olarak
Postegro Faruk Hamza Kurt var onu indirirdim
O kim ya
O çıktı play store da uygulamanın altında yazıyor 😆
Ya da bana link atar musk
Bilgilerimizi çalmasın bu uygulama🤔
Hayır kendi hesabinla girme fake hesapla gir ne olur ne olmaz
Çalınma ihtimali var
Tamam
Yapamazsınız yazın yardımcı olurum
Yapamadım
Mesaj at istiyosan
Kanka çalışan programlar var gösteriyor
Ya ben bilmiyordum inanmıyordum nasıl ya? Senin bildiğin çalışan uygulama var mı?
Fbi herhalde djksndmdm
Kanka fena çuvalladık ya... İlk başta sapık sanmışlar. 3 kızında instagramına baktım benim ilgilendiğim kızı daha iyi tanımak için. Ortamına bakıyordum. Kız sonra bakmış ki arkadaşlarımın hesabına 1 er defa bakmış benim hesaba günde 10-15 defa bakıyor her gün. O zaman anlamış benim onu sevdiğimi. Şimdi yazdı sıkıştırıyor
Açık açık söyle sapık damgası yemek de en kötü reddeilirsin
Ne profiline buradaki mi
Ya ne burası knk instagram
Ayy göremez ki ya
Takip etmeden sadece girdiğini mi görmüş
Bak soruda ne yazdım... "BENDE İNANMIYORDUM" kız direk saat ve dakikaları attı ve maalesef doğru bende şimdi tırmalıyorum. Evet dedim ilgim var ama aşık değilim seni tanımaya çalışıyorum dedim 🧐 kız dedi ki kankalarımın hesabınada bakmışsın ama onlara 1-2 dakika incelemişsin bana gündr ortalama 10 15 defa giriyorsun dedi
Ohaaaa
Adını öğrensene uygulamanın 😁
Şu anda ikimizde ağırdan satıyoruz öğrenemem sizle konuşurken kızla yazışıyorum. Ya çok rezil oldum.
Kanka üzülme hepimiz rezil olduk o zaman 😂bunu hepimiz yapıyoruz
Sen biraz ağırdan sat aynen devam geri çek biraz kendini
Ya lisedeyken çok rezil oldum ona ok ama 24 yaşında adamım ben ne bu rezillik ya
O kadar bakmadım falan deseydin yine de
Var kullanıyordum hatta test ettim
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Bana da söyleyin
Şuraya park edeyim...
Bende geldim
Işığı gören geliyor.
Söyle hadi
Ogi yalan mı söylüyorsun gerçekten var mı? Bu nasıl olabilir kız direk saat dakikaları verdi. Kız arkadaşlarının hesaplarına 1 er kez girdiğimi ama kendi hesabına her gün 10 15 defa girdiğimi biliyor.
Açik vermedim yanlışlıkla bir şeyi beğenmedim eminim. Hiçbir açık kapi yok nasıl oluyor bu iş?
Eskiden postegro muydu neydi, onu kullanıyordum. Aylık ücretliydi. Var uygulamalar ama onu tekrar bulamadım. Yani vâr olduğu doğru.
Valla ben kullanıyordum flowers diye bir uygulama kuzenim hesabima baktı baktım görünüyor ama priemum kullanıyordum yine de ne kadar doğu yanlış bilmiyorum şimdi hakkiniza girmek istemiyorum
Valla kaç kez girdiğini göstermiyo ama o uygulamalar aynı zamanda hesabınızı çalabiliyor benimki oldu😂😂
Öyle bir uygulama yok bence
Yemin ederim bende inanmıyordum