Profilimi görüntülemiş ama kullanıcı adım kendi adım soyadım değil benim olduğumu biliyor mudur bilerek mi baktı yoksa denk mi gelmiştir kullanıcı adım böyle

Profilimi görüntülemiş ama kullanıcı adım kendi adım soyadım değil benim olduğumu biliyor mudur bilerek mi baktı yoksa denk mi gelmiştir kullanıcı adım böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu sorgulamamalısın onunla artık sen olamazsın onun davranışları onu bağlar niye yaptı falan böyle şeyler dememelisin.
Ne alaka benim profilime bakmış bu beni ilgilendirir
İlgilendirmemeli onun davranışları onu ilgilendirir sen şimdi neden baktı diye düşünmeye başlarsan o bana geri dönmek istiyor diye kendini umutlandırırsın ki sana geri dönmek istese bile senin onu artık kabul etmemen lazım bu hayatta en önemli kavram zaman kavramıdır gidenlerin yerine başkalarını koyabilirsin ama bir şeyi yerine koyamazsın zamanını yerine koyamazsın zamanının değerini bu hayatta çok iyi bilmelisin kendine yararlı daha güzel aktiviteli kullanmalısın o adamın davranışlarını kendine empoze ederek anlam aramamalısın o adam gitti bundan sonraki davranışları seni ilgilendirmemeli kendine umut verici vaat verici davranışlarda bulunma
Biraz Kırdın ama haklısın :(
Acılar seni bu hayata hazırlayacaktır acının acısını yaşayamaz insan bu hayatta hiç bir insanın vaadi senin kendine olan vaatlerinin altında olmamalıdır hayatta kuracağın ilişkileri kişiyi tanımaya yönelik kurmalısın ilişki hedef olmamalıdır insan ayrımı yapmayı ve yeri geldiğin de sınır koymayı bilmelisin.
Halay çekme videosu yükledinmi pna bakmıştır
Yok video falan yok boş hesap
meraktan bakmıştır
Kullanıcı adım farklı ama benim olduğumu biliyor mudur
mutlaka öğrenmiştir
Merak işte