Kız arkadaşımı arkadaşlarının kocalariyla çok samimi diye kaç kere uyardım birkaç mesaj gördüm hiç güvenim kalmamıştı, geçen calistigi yerde telde benle konuşurken bir çocuk basinda beklemeye başladı bizimki teli kapatmayinca içeri gitti, dedim bu kim burada çalışan arkadaşımın kuzeninin kocası dedi senle ne işi var dedim benle bı işi yok biraz cıvık biri ben bişey konusmuyorum dedi, bir hafta sonra bunlar reyon diziyor aynı çocuk başlarında lak lak ediyor bizimkilerde salonu yıkıyor gülmekten , benimki bu seferde diyor yemin ederim arkadaşıma gülüyorum tek kelime etmedim onunla diye. laubali olmak istemese dinlicek olsa zaten ordan ayrılıp başka reyonu duzeltmezmiydi
O sinyal veriyor ki diğer onun bunun evlatları yanında bitiyor. Kız sıkıntılı yani. İyi yapmışsın düzgün birini bulursun boş ver ne halt yerse yesin bu.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Tuttuk birde ailesiyle tanıştık , şans vere şans vere memleketin en sağlam güzel kardeşim olacaz , dedim ailene sen söyle beni arayan olursada bende söylerim haberin olsun dedim, ağlayıp zirlayacagina iki dakka normal duramadinmi dedim gectim
Yasadigini sen bilirsin tabiiki kimse birsey söyleyemez ama bir iki yanına gidip kendini gosterip bu adamlari bozsan da sorun çözülür genede hatun dengesini bilmeli
Yüz vermese kimse ona cıvıklık yapamaz bazı kızlar böyle gerçekten tüm erkekler ona baksın diye yırtınıyo iyi yapmışsın ilerde evlendikten sonra aldatılmaktan iyidir
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Kaç kere şans verdim inann hatirlamiyorum o milletle laubali olacak diye kendimi neden yipratayim degilmi, arkadaşına biseye lafimiz yokta , onun kocası bunun kocası şunun nişanlisi nedir diyorum yani ne samimiyeti
Eniştesi batsın yaa biri sürekli yazıyordu zaten ne zaman kahve icecez noldu kahve diye, diyorum neden kız arkadaşınla hiç konusman yokta bu herifle var, neden kız arkadaşın cagirmiyor bu çağırıyor hep, neden diyemiyorsun hayatında biri var sonuçta ayseyle haberleselim diye hep boş hep bos
Hiç kinci bir yapım yok , ailesiyle tanışmıştık babası evin var mı goçum demişti şu an yok demiştim, olmadı bu falan dediydi, tek dediğim içimden şu an alsın laubali kizini hayrını gorsun
Kimsenin gunahini almak istememde özünde ben boş insanlarla zaten bukadar laubali insanla ciddi dusunemem dedim zaten kendinede , ailenlede konuş bilsinler bittigini ya da ben uygun bir dille anlatayimki açık kapı kalmasın dedim