İlgisizlik aşılabilen bir sorun mudur? İlgisiz sevgiliye kaç kez şans verilmelidir?
2 yıldır ben aşamadım defalarca verdiğim şans, ve affetmelerimde boğuluyorum.
İlgisiz sevgiliye kaç kez şans verilmelidir, ilgisizliğe şans verilir mi?
2 yıldır ben aşamadım defalarca verdiğim şans, ve affetmelerimde boğuluyorum.
İlgisiz sevgiliye kaç kez şans verilmelidir, ilgisizliğe şans verilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben vermem ne kadar ekmek o kadar köfte lakin senin istediğin ilgiyle de alakalı
oturup yüz yüze konuşman gerekir hala buna rağmen yapıyorsa yavaştan yol vermen gerekiyor
0 hiç şans vermem
2 yıl çok uzun bir süre zaten.
Tekme vurup kaçılmalıdır jdklsjdkls
Sanırım onu yapacağım artık başka çarem kalmadı. Her gün üzülmektense bir gün üzülmeyi yeğlerim
Seninki yine iyiymiş 2 yıl bir şey değil ben aynı bahsettiğin gibi bi kıza 6 yılımı verdim baktım hiç düzelme yok dedim kalk git gözüme gözükme jksdjlkdjk
6 yıl mi? şu an kendimi iyi hissettim adına üzüldüm. Bizim ki 3 yıllık bir ilişki ilgisizliği 2 yıl. Sürekli bahane yalan. Sıkıldım soğudum ya. Uykusuz beklediğim geceler mi dersin, onun yüzünden hastalandığım günler mi dersin. bende senin gibi yapicam artık.
Ben sırf bunu düşünmekten kel kaldım ya :D gidip geçen sene bir ton para verip saç ektirdim hem maddi, hem manevi zararlar yemin ederim jdkjdsjd
Değmiyor kısacası...
Aynen öyle canına yazık, ayrılalı 6 ay falan olacak hiç olmadığı kadar rahatım
Darısı başıma. Dua ette bugün bitireyim şu işi
İnşallah inşallah :D yoksa ömür geçmiyor valla, insanı hayattan soğutuyorlar kjdsjlkdjs
H 🗯️: Günaydın sanada
: Günaydın
H 🗯️: Hayrdr niye yazmiyosun
: Uyanmani bekledim
H 🗯️: Uyanmadan yazamiyonmu
: Yazıyorum
: Yazıyordum da
H 🗯️: Eee
: Sana kızgın olduğumu bildiğin halde böyle sorgulaman çok tuhaf
H 🗯️: Osa geçer
: Ne geçer pardon?
🗯️: Kızgınlığın
: Doğru geçer
: Geçmeyecek tek şey kırgınlığım artık
H 🗯️: Geçmicek bisi yok
(H harfi onun mesajları) rahatlığa bakar mısın?
Bi an benim mesajlarımı bana attın sandım :D , elim ayağım titredi sinirden
Offf 🥺🥺
Yani bilmiyorum, ben hiç umursanmadım, hep umursayan çabalayan taraf oldum bazen kırıyorum mesela her yerden ulaşmaya çalışırım, gönlünü almadan su bile içemem. Bunların sevgisi yok gerçekten, sevgiyi bile haketmiyorlar yazacak çok şeyim varda neyse, ama sana diyebileceğim derhal hayatından çıkar yoksa ömrünü yer, benimkisi en son ilgisizlikten ben ayrılmıştım, benden sonra başka erkeklerle konuşuyordu, bi baktım geri bana döndü bu seferde ben kovdum jdjdksksks
Seven insan kırdığı gönlü almadan uyuyamaz zaten eğer hatalıysa ama dediğin gibi sevmeyi bilmeyen gönüle denk gelmek sanırım en zor sınavlardab şu hayatta. Konuştuk, ilk kez bu kadar açık ve net konuştum herşeyi döktüm içimdekim bağırdım çağırdım ağladım kızdım. En sonunda istemiyorum dedim. Bitti dedim.
Aman ya ağlamaya değmez boş ver sen sıkma güzel canını, en doğru kararı vermişsin gerçekten, kurtuldun işte seni seven umursayan biri illaki çıkar karşına, yoksa dediğim gibi böyleleri ile ömür geçmez gerçekten. Eğer xper seviyen yeterli ise takip et arada dertleşmek falan istersen konuşabiliriz çünkü aynısını yaşadım tek kaldıkça kafayı yiyor insan
1 kez şans vermek
Ayrilll