Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatan birine şans verirsem ben niye yaşıyorum ya benim yüzüme tükürsünler. Kendime saygım yoktur. Aldatan bir daha yapar güvenilmez onun hiç bir lafına hareketine ve kendimi üzmemle kalırım içim rahat etmez güvenmek isterim olmaz bunları yaşamak yerine rahat rahat kafamı dinlerim daha iyi benim için.
Hayır ben vermem tabi ki de ama bu insanlara göre değişir tabi ki de Bir aldatma durumu, ilişkinin karmaşıklığını ve ilişkideki duygusal bağlamı büyük ölçüde etkileyebilir. İkinci şans verilip verilmemesi, kişisel değerlere, duygusal bağlantıya, yaşanan duruma ve her iki tarafın da hislerine bağlı olarak değişebilir. Aldatma sonrası, ilişkideki duygusal bağın ne kadar güçlü olduğu önemlidir. Aldatma, güvenin büyük bir şekilde sarsıldığı bir durumdur ve bu güvenin tekrar inşa edilmesi zaman alabilir. Eğer ilişkideki duygusal bağ hâlâ güçlüyse ve her iki taraf da ilişkiye devam etmek istiyorsa, ikinci bir şans verilebilir. Aldatan tarafın samimi bir şekilde pişmanlık duyması ve hatasını kabul etmesi önemlidir. Bu samimiyet, ilişkinin ileriye doğru ilerlemesini kolaylaştırabilir. İlişkideki sorunları açık bir şekilde ele almak için iletişim çok önemlidir. Danışmanlık veya terapi, çiftlerin birbirleriyle olan duygusal bağlarını güçlendirmelerine yardımcı olabilir. Ancak, her durum farklıdır ve bir aldatma durumuyla karşılaşan kişi, kendi duygularını ve değerlerini göz önünde bulundurarak en uygun kararı vermelidir. Aldatma, ilişkide ciddi bir güven eksikliği yaratır ve affetmek ve unutmak için zaman, çaba ve sabır gerektirir. Eğer aldatma sonrası ilişkinin yeniden kurulması mümkün görünmüyorsa, ayrılma ve yola ayrı devam etme de bir seçenek olabilir.
Merhaba,
Aldatan sevgiliye ikinci şansı vermem. İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir. Bir kez yapan kesinlikle yine yapacaktır. Şans vermek kendimize yaptığımız hakaret ihanettir. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Bize başka erkek kız mı yokta ikinci şansı verelim...
Ayrıca sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene...
Burada herkes 2. şansı vermem diyor da insan sevince o şansı veriyor. Geçen zamana, verilen emeklere acıyor. İnsan en önemlisi zamanla karşındaki kişiye alışıyor. Yaşamadan boş boş sallamak kolay. Bir kez şans veririm ama yine yaparsa o zaman o işte kaybeder.
O şansı da *
Cevap
24Cevap
verirdim ya çünkü çok seviyorum ne yani aldattıysa ne olmuş hata yapmış işte siz hiç hata yapmıyor musunuz?
desem de inanmayın aldatan insanlar sinirimi bozar eşlerine üzülürüm şans mans vermem beni aldatacak olan şahsa aldatırken akıllarına eşleri sevgilileri gelmiyor nedense
Oo tabi verilmez mi 🙄 dalga mı geçiyorsun acaba sence aldatan birine şans verilir mi 🤷♂️
Aldatmak kitabımda yazmıyor biraz değil bayağı eskiyen millattan kalma biriryim düşünce konusunda tek kadın, tek tanrı inancı gibi bir durum bu farklı olmak yalnız olmaktır o yüzden yalnızım biliyorum
Hayır. yüzsüz birde şans mı istiyosun derim ya ihanete gelememmm
Aldattığı kişi kimse ona şans veririm. Hadi eyvallah :D
Hayır asla vermem. Sevgimi hiçe sayıp aldatıyorsa verdiğim sevgiyi geri almayı da bilirim.
Aldatan sevgiliye asla şans vermem. Kendime saygım var benim.
İhanetin affı olmaz
Aldatan!
Veririm diyen kendine saygısını yitirmiştir...
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Aldatan insana ikinci bir şans asla verilmemeli diye düşünüyorum. Bir insanın bence kendisine saygısı olması lazım. O yüzden gurur çok güzel bir şey.
ASLA. üzülsemde depresyona soksada asla affettem. Insanin gururu vardır. Yolu açık olsun... Benden uzak Allaha yakın
Çünkü bir kez satan birdaha Satar
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Aldatan insana iknci bir şans verirsen seni bulduğu ilk fırsatta tekrar aldatır. O yüzden bence ikinci bir şansı vermemek lazım diye düşünüyorum.
Aldatmanın ikinci bir şansı yok benim gözümde
Aynen benim gözümde de yok. İkinci bir şansı vereyim ki beni gitsin yine aldatsin. Asla hiçbir şekilde ne şans veririm ona ne de onu tekrardan hayatıma almak gibi bir şanssızlık yaparım..
Saçmalama ama seviyorsan başka ama vermede yani
Yani büyük konuşmak istemiyorum ama yapan Bir daha yapar bence
Şans verdim ve aldatmaya devam etti
Aynen o yüzden aldatan birine ikinci bir şansı vermemek lazım. Eğer gider ikinci bir şans verirsen seni bulduğu ilk fırsatta aldatır. Çünkü o öyle alışmış yani ne yaparsan yap asla düzelmez o.
Cehennemin dibine kadar yolu var.
vermiş olsam onun kolunda olurdum hâlâ
Verirsen enayi sayılırısn o yuzden nayır
Aldatmanın affı yoktur.
Aldatmak telafisi olmayan yanlışlardan biridir
Ama genelde şans vermeyenler aldatılıyor
O kadar enayi değilim
Mesajına görüldü bile atmam silerim
Asla.
Aynen bende aşka şans vermem. Çünkü biliyorum aldatan bir insan ikinci defa hatta birçok defa aldatır. O yüzden ne ikinci bir şans veririm ona ne de onu o saatten sonra hayatıma dahil ederim..
Hayır enayi değilimi
Bi kere yapan yine yapar
Vermem. Hayr kurumu değil sonuçta
O kadar delirmedim neyseki.
vermem asla
Vermeyiz
Veemem
Şanş mı !!
Vermem bende aldatırsam belki 😄😄😄
Vermem
Hayır , mal değilim
Biter her şey
Selam bile vermem
hayır vermem
vermem
Veren verir vermeyen vermez
Verilmemesi gerekir.
Vermem
Asla verilmemeli
Sen olsaydın verirdim
Vermem
Vermem
Ne vereceğim be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?