Güncellemeler
+1 yıl
Se. x olarak erkeklere cinsel olaraktan erkeklere ihtiyacimizda yok vibrator var dugmelisi var teknoloji sayesinde cinsel açıdan da erkeğe ihtiyacım yok napiyim lan ben erkegi
elifyagmurxp sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ya parti kur oy verelim hahahahahaha yazdıklarının altına imzamı atıyorumm
teşekkür ederim cinsel anlamda bütün kızlara sor vibrator soksam teknoloji sayesinde bosalirim takma yar. rak kullansam bosalirim eee cinsel anlamda da kadının erkeğe ihtiyacı yok teknoloji gelişti dugmelisi var her türlüsü var ben erkeği napiyim
Benim erkeklere hatta dunydaki hiçbir kadının erkeklere ihtiyci yok ne cinsel anlamda nede başka anlamda ne ailesi evlenmek çocuk yapmak Allah korusun ya başına bela evlenip çocuk yapan arkadaşım pişman bosanamiyor 2 çocukla ortada kaldı gezmeye gidecek kimse kabul etmiyor sokağa çıkıyor iki dakika nefes alamıyor Allah korusun
Hele çocuklu kadın en beteri boşansa kocasıyla devamlı görüşmek zorunda kalacak çocuk kimde kalsın tartışması yemin ediyorum bomboşa giden bir hayat bomboş kariyer yok okumak yok kocaya gidip napacan ayy asla katlanamam evliliğe asla
Bir erkekle arkadaş bile olmam hemen abaza gibi asiliyorlar ya da küfür ediyorlar yüz vermeyince erkekleri komple sevmiyorum
Kesinlikle katılıyorum her şeye karışan kontrol delisi hepsi. Ömür mü geçer böyle biriyle. Bekarlık sultanlık ya gezip hayatını yaşamak varken napıcaksın evlenip bir arkadaşım evleniyor bu yaz ikna edemedim yakıcak kendini yaa ahahaha
Yemin ediyorum 15 yaşında evlenen var ulan evlilik inanılmaz zor bir şey kendilerini yakıyorlar sonrada evliliğin kötü birsyw olduğunu anliyotlar boşanmak istiyorlar kontrol delisi olan erkekler bunları boşandı diye öldürüyor birde koca kadın oluyorlar evlenenler birde herşeyi geçtim cinsellik titremek demek ben usurkende titriyorum aynı şey bence dünyada cinsellik abartikdigi kadar bir ihtiyac değil kendi kendini bile tatmin edebilir kadın milleti erkeksizde tatmin olur yani kisacasi erkekleri hiç sevmem benden uzak olsunlar ömür boyu erkek merkek istemem teknoloji ilerledi cinsellik istesem gider vibratorle bosalirim erkekler psikopat kadın düşmanı reziller yemin ederim erkeksiz kızlar daha rahatız geziyoruz karışan yok yemin ediyorum kıskanan yok kafa rahat illa sevgili tercih edecek olsam bu kadınlar olur erkeklerden daha erkekler bence daha mukemmeller
Birde erkekler çok kaba pisler hepsi sapik ya akılları devamlı bel altında kadınlar olarak hiçbir erkeğe muhtaç değiliz bence ve gerçekten yaşlanma sebebi erkekler nerdesin onu giyme sus konuşma temizlik yap yemek yap ütü yap illaki yapacaksın evlenince iki kişilik hayat Allah curcuna. Cennet mahallesi gibi evlilik erkeğin ailesi senin ailen olan hep kadına olur igreniyorum evliliktende erkeklerdende
Valla ben erkekleri sevmiyorum benden uzak olsunlar nereye giderlerse gitsinler bana hiçbirisi yaklasmasin aman aman hiç başıma bela alamam valla illa bir sevgilim olacaksa kız kıza sevgili olurum onlar daha iyi ve daha kibar yemin ederim ölünceye kadar arkadaş bile olmayacağım bir cinsiyet erkekler bebek bakıcısı erkek bakıcısı demek evlenmek demek
Kız arkadaşına ne de biliyormusun evlende ebenin * . ini gör de evlenenler boşanıyor zaten yüzde 90 boşanmalar çoğaldı erkeklerin gerçek yüzünü gören kadınlar ayrılıyor sonrada öldürülüyor tabiki hazmedemiyor erkekler ayrılığı kiskaniyorlar bana yar olmadi boşandı bari ölsün diyor bırakacaksın kızları evlensinler ebe. lerinin bı tararafini gorurler pişman olunca çok geç oluyor bende kız arkadaşıma evlenme başını yakma dedim gitti evlendi şimdi 2 çocuğu var boşanamadi kendi ailesi kabul etmedi iki çocukla kaldı ortada bana diyorki sen hakliymissin hiçbir kadın evlenmesin hayatını yaşasın gezsin tozsun diyor şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim diyor kendi düşen ağlamaz kadınlara verilebilecek en büyük ceza evlilik mazoşist değilim asla evlenmem