Hakkındaki yorumlarınız nedir? Ben kendime iyi bakarım sadece bacak kılları var :P
Hepsini ayrı ayrı değerlendirin, özellikle bayanların yorumlarını merak ediyorum.
Hepsini ayrı ayrı değerlendirin, özellikle bayanların yorumlarını merak ediyorum.
Kelliğin yakıştığı erkek çok nadir var evt ama ynede istemem :/ Kıllıda çok kötü yani bacaklarnda falan olması nrmal o değlde sırtnda göğsnde falan ıyk :p Göbeklide kmse istemez tabi hadi ynede çok abartılmıcak kdr varsa olablr herkz kaslı dğl snçta
kel diye hayir dedim
gobekli diye hayir dedim
killi diye hayir dedim
gerisini sen dusun
Kel erkek çok moda kardeş. Kızlar bayılıyor. Ama kaslı olacak. Benim favorim Johnny Sins ' dir.
cCc JOHNY SINS cCc
yahu beni tarif etmissin :D gerci henuz kel degilim :D
Cevap
2Cevap
kıllı erkek olabilir hatta iyidir.
göbek pek hoş değil avuç içini dolduracak kadarsa sevimli olabilir ama aşırısı eritilmelidir.
kelliğe birşey diyemicem :) kellik bazılarına yakışsa da genelde itici buluyorum fakat şuan benim sevgilim de aynı sorunu yaşamanın eşiğinde sanırımm :)
Erkek bu kıllı olabilir.Göbekli de olabilir ama şey yapsın ya onu biraz eritsin:D valla saçlıyken evlenirsin sonradan dökülür falan o yuzden kel de olabilir...
bilemedim ki şimdi ama tipim değil tabi:D
bunlar adamsa sorun yok adam değilse Kıvanç tatlıtuğ gibi beş para etmez
kıllı erkek tiksinç göbekli de öyle ama bence bazı keller seksi :D
kıl normal derecede ıse olabılır gobek ve kellıge bırsey demem babam hem kel hem gobeklı cunku :) ah bıde bıyıklı :)
3üde cok ıtıcı dostum :S
göbeklı ve kel sevmıyorum ben :S
Gögsü kıllı kadınlar çok çekici.
one la :)
Hepside insan :)
göbek :( ıı ıhh :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar