Saç Bakım Gri saçlı erkekler ve kadınlar hakkında düşünceleriniz neler? MadameMary Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz gümüş saç ve küllü gri saç diye tabir edilen bu saç rengini taşıyan insanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?Ben şahsen çok yakıştırıyor ve tatlı buluyorum ama sizinde görüşlerinizi duymayı çok isterim ❤️ boyatmayı düşünüyorum 😉 hatta heran boyatabilirim de 😂 Gri saçlı erkekler ve kadınlar hakkında düşünceleriniz neler? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JohnTheRipper Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl kadında gerçekten çok güzel duruyor, küllü gri ve platin gümüş gerçekten çok çekici çok özel bence 💎 5 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Bazen bende boyatmak istedim 1 4 Yorumla MadameMary +1 yıl Bence sana çok yakışık Yorumla ibooo1 +1 yıl Rengi hoşuma gidiyor valla Yorumla MadameMary +1 yıl e boyat o zaman Yorumla ibooo1 +1 yıl Saçım şimdi onun gibi uzun değil ki😄 Yorumla
ÇatlakAhGase Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Çook cool ya bence ama yakışmayan yapmasn papağana benziyo ndsfdsg 1 0 Yorumla
Conservator Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Modası geçti. Sadece yakışana yakışır. Her yapana yakışmaz. 0 0 Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Yakışıyor yakışmasına ama hiç bizim kültürümüze uygun değil nedense. Yani insanların kendi tercihi tabii ki saygı duyuyorum ama gitgide yabancılara benziyoruz. Pek iyi değil bu durum. 0 0 Yorumla
Ben_Mutlu11 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Kadına bence çok yakışıyor da erkeğe o kadar değil sanırım. Ama janti adama da gider hani. 😁 0 0 Yorumla
Ateist_Türk Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Güzel durmuyor pek. Siyah saçlı esmer kızları daha çekici buluyorum. 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Ergen yaslilar gibi gorunuyorlar.. Cogu insana yakismiyor gri rengi saclar.. 0 0 Yorumla
Amphitryon Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Erkeklere kesinlikle yakışmıyor ama bazı kızlara inanılmaz yakışıyor.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soruyla ilgisi yok ama profil fotonu instada birinde gördüm fakecim 0 1 Yorumla _syvlia_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. bayanlara yakışıyorda erkeklere hiç yakışmaz bence 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar