Burada yabancı kadına o kadar gereksiz şeyler yazıp, bir o kadar da kendi eşlerini eleştiriyorlar ki.. Kendi eşine güzel davranmaya, güzel söz söylemeye aciz olan erkekler başka kadınları el üstünde tutuyor. Hatırlar mısınız bilmiyorum ama birkaç yıl önce Afgan erkeklerinin internette en çok arattığı şey "Türk kızları" olunca Türk erkekleri onlara *sapık* muamalesi yapmıştı ama nedense kendileri de o eleştirdikleri Afgan erkekleri gibi davranıyorlar başka kadınlara özellikle de ruslara. Cidden düşünsenize şu "atık"tan birisi sizin ailenizden birisi? Iyy🤢 soruyu da gizli üyelere kapattım ki özgüvensiz olup da gizliden sallayacak üyeler çok olmasın diye. Kendi ülkelerindeki ve gelişmiş ülkelerdeki taş gibi adamlar bunlara ilgi göstermediği için ülkemize iyice yerleştiler ama tepki gösteren erkolar yok, neden? çünkü işlerine geliyor ama sorsan çok düzgünler 😀 bir de böyle olan hepsinin ağzından eksilmeyen "Türk kızları egolu" sözü.
Ülke erkeklerinin genelinin bu durumda olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
İnsanların evde yaşadığı durumları çünkü ancak onlar bilirler. Bazı evlerde neler geçiyor ve dışarıya nasıl yansıtıyorlar bilemezsin. Hiç ayrılmaz birbirini çok seviyor dediğimiz insanları bile ayrılırken gördük. Evin içerisinde dört duvar arasında yaşananlar ile dışarıda görünenler çok farklı. Bazen evdeki hava o kadar bunaltıcı olabiliyor ki insan ister istemez konuşuyor. Mesela eşler birbirinin şizofren olduğunu bile düşünebilir. Çünkü evde görünen insan ile dışarıdaki insan kişiliği farklı olabiliyor. Evin içerisinde büyü var sanki. Eşikten içeri girince ve çıkınca farklı dünyalar olabiliyor. Bu da insanları farklı yönelimlere itebiliyor
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
Eee kimse kimseyi zorla evli tutmuyor boşansınlar o zaman? tabi boşanınca onlara hizmet edecek başka kadın olmayacak bu yüzden boşanmıyorlar.
Yok mesela ben öyle değilim bu karakter meselesi kendi evindeki karısına kendi milliyetindeki kıza değer vermeyip başka kadınlara öven insan zaten karaktersizdir ama bu bütün erkekler aynı kategori altında toplamaz. Genelde yabancı uyruklu kadınlar Azerbaycan Rusya vesaire her neyse onlar erkekleri Bir tık daha değer veriyor doğruyu konuşmak gerekirse bizim Türk kızlarının davranışları genelde böyle çıkar odaklı olduğu düşünüldüğü için böyle oluyor ve genelde değer bilen kıymet bilen kız sayısı düşük olup da çoğunluğu çıkar ilişkisi kurduğu için buna erkeklerde dahil bütün geneli kapsamaya başlıyor
Kadın erkek fark etmiyor.. kendi ülkesini kötüleyenler cahildir bana göre. tamam eleştirebilir haklı yönleri vardır ama sırf kötülemek ya da yabancıyı el üstünde tutmak için yapanların ergen olduğunu düşünüyorum. bir de madem öyle neden evlendin o zaman diye sorarlar insana?
Evdekine de saçı makyajı kıyafeti ve diğer bir sürü kişisel ihtiyacını karşılamak için para verseler o özendikleri rus kızlarından daha da güzel olur. Para vermeyip evdekini kötülerler
2
1 Yorumla
Soran
6 ay
Eşlerine hizmetçi muamelesi yapan, eşinin en ufak açık giyinmesini, bakımlı olmasını istemeyen tüm erkekler ruslara hayran
Bu durum gerçekten iç karartıcı ve haksız bir çifte standart içeriyor. İnsanlar bazen kendi bireysel eksikliklerini, toplumda oluşturulan kalıplara uyarak başkalarına yansıtabiliyor. Kendi kültüründen insanlara empati yapmadan taş atanların, başka kültürden bireyleri pohpohlaması hem adaletsiz hem de sağlıksız bir yaklaşım. Bu tarz yorumlar ne yazık ki hem kadınlara hem erkeklere zarar veren toksik algılar doğuruyor.
Eşine, ailesine ve çevresine değer veren bireyler, bu değerli enerjiyi başka birine göstermeyi eğilim haline getirmez. Her kültürde iyiler de var, kötüler de. Önemli olan, insanın kendisine yakışanı yapması. Sosyal medyada bu tür önyargılar ve haksız eleştirilerle dolu cümleleri görmek üzücü 😞. İnsan olmayı unutmamak lazım, sevgi ve saygı her ilişkide esas olmalı ❤️.
Bizim bizden başka kimsemiz yok.. Anlık hormon durumuna göre farklı tatlar, heyecanlar arayanlar olabilir.. Bu kadınlarda da var ama günün sonunda yine dönüp geleceği yer yerli ve milli kadınlar/erkeklerdir.. Gözü dışarıda olanların gözü dışarı çıkıyor er ya da geç.. Türk kadınlarının Egolu olması konusu ise gerçek ama bunun sebebi yine erkeklerin kadınlara gereksiz ilgisinin ve açlığının olduğunu düşünüyorum..
Pek çoğu öyle cidden. Bir de bunların farkında olup hala o zihniyetteki erkeklerle bağ kuran ya da pickme kesilip hemcinsini aşağılayan Türk kadınları var. Hepsini aynı yere koysak keşke o zaman herkes huzurlu olur.