Güncellemeler
1 yıl
BENİM SORUM NASIL YANINDA OLMAKTAN MUTLU OLDUĞUMU HİSSETTİRE BİLİRİM AYRIL GİBİ CÜMLELER BENİM İÇİN BİR CEVAP DEĞİL
12 yaşında bir erkek tarafından tacize uğramış o zamandan beri psikolojik tedavi görüyor en azından şu an yanında olmak istiyorum ama izin vermiyor ayrılmak istediğini söylüyor ayrıca sürekli benim için kirli olduğunu tekrar edip duruyor vazgeçirmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden yardımınıza geldim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyilik yapmak için evlenilmez
Sağlıklı bir bireyle devam et çocuk olacak.
İyilik derken? İyilik umrumda bile değil mental açıdan kusurlu olması onu birakacagim anlamına gelmez bu bir seçenek bile değil sorun ona nasil onunla olmaktan mutlu oldugumu hissettire bilirim
Kimseyi değiştiremezsin kendi istemesi lazim
Mümkünse aynı evde yaşayın
Değiştirmek istemiyorum bu halinden memnunum sadece benim iyiliğimi fazla düşünmesini istemiyorum çünki onunla beraber gayet de mutluyum
Aynı eve taşınan deneyin
Evlenme teklifi ederim diyorsun yani bir düşünücem şaka bir yana bunun olması iyi olurdu kabus görürse yardımcı ola bilirim tavsiye için tesekkurlerr
Gece gündüz yanında olursanız hissetmesi kolaylaşır
Teşekkür ederimm çok yardımcı oldunuz düşüneceğim
Evlen demiyorum
Beraber yasayin
Evlenmeden beraber yaşanmaz pek bu sebeple şakasına dedim biraz gerginim o yüzden boş verinn
İmam nikah
Yıldırım nikahı ahaha her şey zamanla tavsiye için tekrardan teşekkürler iyi aksamlar efenim
İyi geceler
İyi geceler ⭐
Her seferinde onun yanında olduğunu göster
Teşekkür ederim yardım için :)
Rica ederim
Bence yardimci olucK biri olmali sana
Psikoloğuyla iletişimdeyim aslında (?)
Yani gecti eskide kaldi acikcas8
Pardon? Anlayamadım
Gecti yani eskide kaldi onlad onune bak
Önümde hep o var 😇
Takinti haline getirme. Gecti o an daha gelemez gelmeyecek.
Geçmedi daha 4 gün oldu beni görünce gözü doluyorsa özür dileyip gidiyorsa hissleri boş değildir sevmiyorsa peşinden koşmam
Bırak ne hali varsa görsün
Neden böyle söylüyorsun ki sadece bana yük olmak istemediği için ayrılmak istiyor
Yük olmasına ne gerek var ayrıl
Ben bunun için yardım istememiştim sadece onu nasıl vazgeçirip her daim yanında olacağımı hissettire bilirim gibisinden bir yardım istemiştim ondan ayrılmak benim için bir seçenek değil
O vazgeçmezki yavrum benim kendine yazık edersin
Sevmiyorsa vazgeçirmeye çalışmazdım sadece mental açıdan tedavi gören biriyle sevgili olmanın bana kötü hissettirdiğini düşünüyor
Ortalıkta gey cok
Gay değil kendisi sadece tacize uğramış muhtemelen karşısındaki erkek olduğu için daha fazla kötü etki etti psikolojisinde o yüzden yazmam gerekir diye yazmıştım
Anlıyorum kolay degil
Biraz rahat bırak
Tavsiye için cok teşekkürler fakat zaten 4 gün geçti buna rağmen beni gordugunde hep özür dileyip uzaklasiyor
Hiç komusmuyormusunuz
Konusuyoruz da bana onun gibi birisiyle hayatımı cope atmamami soyledi benim zorlanacagimi dusunuyor bana bu endişeleriniz anlatti o günden beri hep görünce sürekli özür dileyip gidiyor ama daim yanında olduğumu göstermeye çalıştım ve dün konuştuk : ) yani biraz daha adım attım bu gün de konuştuk tekrar basliyor gibiyiz baştann tavsiyeler için teşekkürler uzun oldu kusura bakmaa