İlgisimi var yoksa eğleniyor mu?

Kadın benden büyük 37 yaşında ben 29 yaşındayım yeni tanıştık bir takıldığım gittiğim eczane var başlayalı 6 ay falan olacak kızın ben müşteriyim sadece ilk zamanlarda instagram sordum başım açık fotoğraflarım var dedi sonra bir süre geçti bir gün kendisi bana kendi telefonunundan kendi instagramından başı açık fotoğrafını gösterdi nasıl diye bende şaşırdım tabi ara ara gidiyorum orada çocuk var çalışan bana sorar şakasına abi senin sevgilin var mı diye kızda atladı olabilir çocuk yakışıklı vardır tabi diyor sizce ilgisi mi var Mesela oturuyoruz öyle eczanede çalışanlar o falan Bir ara iftara gidecez oradakiler sende gel falan dediler neden peki böyle oldu Bugün hayvanlar alemi konularıyla alakalı telefonumdan video izlerkende bunu bana at dedi nasıl atacam dedim az durdu bluetooth ile atıver dedi numarasını neden vermedi Neden anlamadım soğuk davranmıyorda numarasını benim kendim istemem için mi yapıyor Kızın bana ilgisimi var galiba ama yaş farkı çok mu Yarın yemeğe gidecez iftara ardından tatlı yemeye kızla ve adamla Bir çocuk var oda gelecek bi konu açılmıştı adam dedi ki Sen hüseyinle 1 tane söyle yiyin bizde ayşe ile dedi Kızda sen hüseyinle ye Ben Mücahitle yerim dedi Bugün kız selfie çekiyordu haberim yok gibi davrandım Benide çekti beraber Sonra gösterdi kız selfie çekiyordu haberim yok gibi davrandım Benide çekti beraber sonra gösterip ünlü oldun dedi ben gidiyorum derken kız bekle kahve yapıyorum dedi sonra senin ki tuzlu olacak vs dedi bu kız bariz şekilde bana yürüyor mu ben şakasına biz çıkıyoruz Sevgi ile sana kolay gelsin dedim hayırlı olsun ne zamandır çıkıyorsunuz dedi kızda biz gizledik dedi mesela bugün ordaki samimi olduğum abiye masaj yaparken omzuna banada yapar mısın dedi ama müşteriler bastırdı geçende otururken yanına gelde şu reçeteleri düzenlememe yardım et dedi
İlgisimi var yoksa eğleniyor mu?