Benimle gönül mü eğlendiriyor?

Herkese merhaba. İşyerinde biriyle tanıştım. Flört aşamasını atlayıp direk sevgili olduk. 9 gündür birlikteyiz. İlk buluşmadan beri benimle evlenmek istediğini söylüyor. Beni işyerinde ilk kez gördüğünde ya bu kızla evlenirsin ya da arkasından başkasıyla evlenirken bakakalırsın diye düşünmüş. Sürekli sarılıyoruz, avuç içlerimden yanaklarımdan sürekli öpüyor. Henüz hazır olmadığımı söylememe rağmen bir kaç kez dudağıma yapıştı. Ama şimdi rahatsız olmuyorum. Bunu biliyor o da. Evliliğe sakladığım belli başlı şeyler var korkmana gerek yok diyor. Ama mesajla cinsel bir şekilde konuşabiliyor benimle. Beni kıskanıyor. Azıcık yakam açılsın hemen kapatıyor. İşyerinde ilişkimizi saklamak istiyor mesleğinden dolayı. Bunu anlayışla karşıladım. Ama şimdi çoğu kişiye yakalandık. boş ver kafana takma öğrensinler diyor. Sürekli beni görmek istiyor. Sık sık mesaj atıyor. İşyerinde birisi benim hakkımda bir şey söylese beni hemen savunmaya geçiyormuş. Gözlerini hiç ayırmıyor kafede falan otururken. Gözlerimiz dakikalarca ayrılmıyor. Benden 5 yaş küçük. İlk başlarda bunun sorun olmadığını kimsenin bana bir şey söyleyemeyeceğini karşılarında onu bulacaklarını söyledi. Ama dün senin yaşını ailem bile bilmeyecek seninle yaşıt olduğumuzu sanıyorlar dedi. Bu çok gücüme gitti ama söylemedim. En ufak şeylerden kavga çıkartıyor. Her seferinde ben alttan alıyorum. Dün akşam telefonda tatile gideceğimi söylediğim için kavga çıkarttı. Yine alttan aldım. Telefonu kapattıktan sonra uzun ve tripli bir iyi uykular mesajı atmış görüldü atmadım cevapta vermedim. Bu sabah aramız düzelsin diye günaydın mesajı attım. Kaç saat oldu cevap vermedi. İşyerinde bir kaç kez karşılaştık yüzüme bir kez bile bakmadı. Başını çevirdi, yüzü çok asıktı.

Benimle gönül mü eğlendiriyor?