Eğitim durumu ve maddi geliri sizden düşük biriyle sevgililik veya evlilik düşünür müydünüz?

Eğitim durumu ve maddi geliri sizden düşük biriyle sevgililik veya evlilik düşünür müydünüz?
SEVGİLİLİKTE STATÜ ÖNEMLİ DEĞİL İKEN; EVLİLİKTE ÖNEMLİDİR. ŞÖYLE Kİ;
Seks yapmayan hiç bir kızla sevgili olmam bir kere. Ancak seks yapan kadın benden düşük statülü ise, evlenmek istemiyorsa; elbet sevgili olurum. Ancak evlilikte, kesinlikle benimle aynı statüte kadın isterim. Şöyle ki;
Evlilik demek, sadakat demek. Zira her erkek, aldatamaz. Eğer çok çapkın değilsen, yakalanıyorsun. Sonra boşanma davasında, ciddi zararlı çıkıyorsun. Bu yüzden; beni seven, libidomuz denk, beni tahrik edebilen ve benimle aynı statüte kadınla evlenmem lazım. Zira kadınlar, sadece seviyorsa; kendisiyle aynı statüte bir erkekle evlenir ve erkeğinde cinselliği iyi ise sadık kalır.
Aldatan kadınların tamamı, sevmeden evlenen ve erkekten vasıfsız olan kadınlar. Bir de vasıfsız kadınlar, bir sürü erkekle rahat seks yapıp öyle evlenebiliyorlar. Ama vasıflı kadın, adının çıkması korksuyla; sadece sevgilisiyle seks yapıyorlar. Böylece vasıflı kadını, tatmin etmek çok da zor değil ve kaşar ruhlu da olmuyorlar. Yani kadınlar tatmin olamıyorsa, aldatıyor
Bu durumda cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
Ben düşünürüm evet. para için evlenmiyorum zaten.. geçimimizi sağlayabiliyorsak öyle ya da böyle bu benim açımdan yeterlidir. eğitim durumda da kendini geliştirmiş olması ya da buna açık olması yeterli
Eğitim değil de benim için bi insanın mesleği daha önemli. İlla doktor ya da bu tarz üst segment diyebileceğimiz bir mezuniyete sahip olmasına gerek yok. Çalışması önemli, elinin iş tutması önemli. Maddi geliri düşük olsa dahi bunun için elinden geleni yapıyorsa ve yükseltmeye de meyilli biriyse olurdum.
Tembel olmadigi ve beklentisini hep bana cevirmedigi surece dusunebilirim. Bazi insanlar kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyor malum.
Tesekkur ederim:)
Ne demek :)
Cevap
5Cevap
Eğitim konusunda çok takıntılıyım mutlaka benden yüksek olmalı. Benim kırmızı noktamda bu
kırmızın nokta :D çizgi dasfsd
Kırmızı nokta da uygun djdj
önemli olan karakteri, kişiliği. gerisi önemli değil benim için
Kişisel gelişimi daha çok dikkatimi çeker benim
Kendi gelişimi önemli diploma gelişimi değil. Para da halledelir
maddi durum önemli degil eger gercekten asik olduysam evlenirim ama egitim durumu biraz kafami karistiriyor acikcasi en azindan is bulabilecek düzeyde egitim almasi sart olur bana göre
Düşünürüm sen düşünür müsün?😀
Kendini geliştirmiş biriyse, boş biri değilse maddi durumunun bir önemi yok. Eğitim konusu da değişiyor. :D
Neden lise mezunu olduğuna bakarım. Araştırırım yani, okumak mı istemedi? Okutmadılar mı? İmkanı olduğu halde okumadı mı? vs..
Eğer okumak istemediyse sıkıntı. :)
bende düşünürüm
Düşünmem. Bana zengin kayınpeder adayı lazım.
uyumlu olalim yeter
Düşünmem
Düşünürdüm
Hayır
Evet
Olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?