Mesela ayrılmak istemez bu yüzden ağzına geleni sayar falan, bunun sevgiyle alakası var mı?

Mesela ayrılmak istemez bu yüzden ağzına geleni sayar falan, bunun sevgiyle alakası var mı?
Ayrılırken ağzına geleni sayan insan bana göre saygısızdır.. Her ne olursa olsun seven insan ağzına geleni saymaz sayamaz.. Bir zamanlar sevdiği insanı kırmaktan üzmekten korkar.. Sevgi kırıp dökmek değildir.. Bunu insanlar anlayamıyor ne yazık ki.. Ayrılmanın da bir kuralı vardır.. İki medeni insan gibi yolları ayırmak varken saygısızlık neden yapılır..
Daha çok seviyor diyemeyiz ama tepkisini bu şekilde belli ediyor olabilir herkesin duygularını ifade etme şekli farklı sonuçta bazısı içinde yaşar, bazısı söver sayar..
Düzgün bir ayrılık sonucu tepki gösteriyorsa psikolojik hastadır. Tabi her insan duygusal yönden tepki gösterebilir de içine sıcmadan. Sevgiyle alakası yok bence
Psikolojiniz bozulmasın diye ciddi olmuyorum 💅🏻
Cevap
16Cevap
Kişilik ile alakası var saygısını ayrılınca bozan hele ki şahsına değil arkasından bozan insan kendini yansıtıyor yalnızca
Hırs yapıyorda olabilir
tepkili olan taraf işte sana çok emek verdim hep ben sevdim ben bişeyler yapmaya çalıştım gibisinden haklı olarak tepki gösterebilir ayrılık kararına
bir de şu vardır sen benden ayrılamazsın ben senden ayrılırım tepkisidir
yani iki etkende olabilir
ama ben seviyorsam ve benden ayrılıyorsa o kişi
neden derim neden yani çünkü seviyorum gel gurban olam yapma böyle derim :D
aynı zamanda hiç ses çıkarmayanda vardır
kadın ya da erkek ayrılmak istiyordur
diğer kişinin umurunda bile değildir ayrılırsan ayrıl diyordur :D
bu da var yani
aslında genel olarak toparlamam gerekirse kişinin karakteri önemlidir
dediğin gibi tepki gösteren kişi seviyor da olabilir
Genelde öyle olur. Sevmeyen bisey demez görüldü atar engel atar vs ama yaşanmış olaylara göre de değişir bazen çok seven kişinin artık söyleyecek sözü kalmamış olur o yüzden hiçbir şey söylemeden sadece çekip gider
Hiç ilgisi yok aslında. En önemli ayrılık acısı ve öfkesi gururu en çok yara alan tarafından yaşanır.
evet umrunda olmayanın gönlü ya başkasındadır ya da başkasına gitme eğilimindedir ayrılık onun için zaten
Her zaman değil bence. Çünkü suçlu olduğu için de tepkili olabilir. Bahaneler falan üretecektir hunharca.
Bence sevgiyle pek alakası yok. Kabullenememe sebebi sevgi dışında bir şeyler de olabilir. Mesela alışkanlık
Bence böyle bir kişi gizli kurt adamdir ve bastırılmış gaydir tipik top kurt adam sendromu kurt ama pust güzel kardeşim gibi bişey
Bazı insanlar düşüncelerini dışa vurmak istemez. Olan biteni içinde yaşar. Bence en çok onlar seviyordur.
Bilmiyorum da ben bi şok olurdum sebebini sorardım sonrada tamam gitt zaten senide tutmuyorum der eyvallah 👋👋👋👋ve çıkışı gösterirdim
Kolay bitirim beni istemeyeni napim isteyen bulur başkasını
O her zaman öyle olmaz
Kibrinden beni nasıl bırakırsın diyen de var ne de olsa
bencede hırs yapıyorda olabilir ama sanmıyorum
Sanmıyorum. Sevginin dili , ağır ve kırıcı olamamalı. İncitmeden ayrılabilmeyi bilmeli!
Kısmen vardır belki ama bence yok
Sevgiden olabilir ama sevgisiz kalmamak içindir belki bu nasıl bir paradoks 🙄
Ağam valla bilmiyom ki paşam. Bu aşk işleri çok karışık be müdürüm
Yani sevgiden ziyade alışkanlık da diyebilirim
dusunmemistim daha once ama olabilir
alakası yok. iletişim sorunundan oluyor bunlar
Düşüncesizdir
Her zaman öyle olmayabilir.
Hayır yok bence
evet daha çok seviyordur
Sanmıyorum alakası yok
Hayır kimisi boş gürültü yapmak için tepkilidir
Kesinlikle öyle çünkü ayrılığı hazmedemiyor.
Genelde öyle olur
Alakası yok
Egoludur
Evet seviyodur
yook be
Bilmiyorum
Genelde öyle
Yok be
Evet