Daha sevgili bile olmadan, tanıştık biraz görüştük ve sonra adam en son görüştüğümüzde bana sadece "kendine iyi bak canım" dedi bir daha da görüşmedik ben daha yirmili yaşlardayken oldu bu gerçekten berbat bir ayrılıktı. Düşmandan beter bir şekilde oldu. Hatırlamak bile istemiyorum..
Yani ben daha çok medeni insan gibi ayrılmayı tercih ederdim. Fakat bazen insanlar ayrılığı sindiremiyorlar ve ellerinden geldiği kadar çirkinleşebiliyorlar. Ayrılıklar bir savaşı kaybetmek değil ki her insan ayrılabilir ya da barışabilir bu ilişkilerin doğal akışında olan bir şey. Düşman olmanın ve kim beslemenin hiçbir mantığı yok.
Düşman gibi ayrılmamız gerekiyordu ama öyle ayrılmadık. Bana kötü şeyler yaşattı ama o kötü şeyler yaşasın istemem. Bu istek ona özgü bir şey de değil, kimsenin kötü şeyler yaşamasını istemem. Kimseye o şekilde nefret beslemiyorum. Hayatımdan çıkarıyorum, hafızamdan siliyorum ve yoluma devam ediyorum...
Çok eskiden Yunan harbi gibi ayrılıklarım oldu ama sonradan birazcık yaş ilerleyince insan olgunlaşıyor. İnsan evladı gibi olmakta yarar var. Sukunet temelli akl-ı selim şekilde konuşup vedalaşmak. Belki de en sevdiğiniz şeyi son bir kez gerçekleştirip son buldurmak en güzeli. ☺️
Sadece 1 tanesiyle kötü ayrıldım. Onda da olan lafı ben ettim hrlallik isteyen o oldu. Nasıl işse. Yinede sırf sadece anne baba evladı diye kız evladı diye birdaha karşıma çıkmaması bana ulaşmaması karşılığında hakkımı helal ettim. Ama ölsem de unutmam. Onun dışında diğerleri çoğu evli hatta sosyal medyada eklidirler. Olmadı ayrıldık illa kavga gürültüye gerek yok.
Zor şeyler yaşamış olsam da gayet medeni bir şekilde bitirdim. Ondan öncekini de bir şekilde bir yolunu bulup kaçıp gitmiştim. Narsist insanları bilirsiniz belki az çok başka türlü kurtuluş yoktu.
Ben medeni bir sekilde ayrilmaya calistim ama kendisi ayriligi kaldiramadi cirkinlesti. Dengesi bozuldu. Ben gordugum yerde konusmam, efendi efendi dururum o hala konusmaya calisir. 😒
beni sadece ben kendim belirleyemem kedi gibi tırmalayıcı kavgacı bir sevgiliden ayrılıyorsam elbette ki gürültülü olur yok uysal sakin bir sevgiliden ayrılıyorsam o zaman medeni olabilir
İlk başta ili medeni insan gibi ayrıldık ama bu bir kaç ay sonra bir mesaj attı içinde ki bütün kurtları döktü sanki 10 yıllık düşmanıymışım gibi hissettim. Garip..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok maalesef ki iki düşman gibi. Bugün yazdı bana ama ben bilerek potlar kırdım benden soğusun ben de ona tekrar bağlanmayayım diye bu sefer de haklı olaraktan beni engelledi. Bilmiyor ona ne kadar iyi geldiğimi ve geleceğimi..
Ben konuşarak halledilmeyeck bir şey yok düşüncesindeyim büyük bir yanlış olmadığı sürece konuşmaya devam edilir bir zamanlar sevdiğin insana düşman olmak istemem