Bazı şeyler ne yapsanız güzellikle bitmiyor. Ayrılalım demenin kolay yolu yok galiba. Medeniyet de bir yere kadar. Tabi psikopat olup etrafın dağıtmak birine zarar vermek değil olay. Bir taraf hep üzülür kırılır. Bazen bağırıp çağırır. Yani iki kişinin de medeni insanlar gibi ayrılması zor bence
Saygı duymazsan , saygı görmezsin , bazen olmuyorsa zorlamamak gerekir. Saygı duyup yoluna bakmak , devam etmek gerekir. Her zaman medeni şekilde Ayrıldım , iş olsun dost olsun , aşk olsun , her zaman, çünkü hayatın yaşam taşı olan saygıyı hep beklerim karşıdan , beklediğim birşeyin de bende bulunması gerekir , gösterirsen görürsün. 🙋♂️
Kesinlikle. Sadece sevgili olarak değil bir ortamdan uzaklaşacağım zaman o ortamdaki arkadaşımla bile güzel bir veda ile ayrılırım. Sevgiliye gelirsek bir nedenden bir şekilde ayrıldıklarım oldu ama hiç bir zaöan kimseyi üzmediğimi düşünüyorum. Güzel bir veda ve helallik alarak ayrıldım :)
normalde çok sakinim ama karşı taraf bana ağza alınmayacak küfürler edince kendime saygımdan yediremedim iade ettim, pamuk gibi insanı bu hale getirdi.
Iki medeni insan gibi hemcinsimle arkadasligimi bitirdim mesela ama icimde cok sey kaldi ona diyemedigim ve fark etmesini istedigim... Her zaman olgun bitirmek de iyi degil bazen ozgur ve dobra olmal lazim
erkekler şimdi yalan söylemesin hıncını almadan bırakmıyolar ne saygı ne bişey... ben olsam kol kırlır yen içinde kalır napim kalbime gömerim yokluğuma gömülsün p*zvng der geçerim zerre üzülmem
Ben başarmak istesem de karşı taraf işi çamura çevirdi. Sonuç ben uğraşmak istemedikçe o benimle uğraştı, şimdi ben onunla uğraşıyorum, o da pes etmek üzere
Nasıl ki bir insanı ilk günkü heyecanıyla tanımışsan son günde heyecanını yitirmiş olabilirsin ama medeni şekilde ayrılman saygı ve değer duyduğunu gösterir
Karşımdaki pek medeni değildi ama ayrıldım bir şekilde şrsfsz . s
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şöyle bir sıkıntı var. Kiminle medeni bir şekilde ayrıldıysam tekrar yazıp barışmak istedi. Bende bundan rahatsız oldugum için sert yapmak zorunda kaldım bazıları bu inceliği kaldıramıyor
Genelde dostca ayrılırız çünkü ölümlü dünya ne olacağı belli değil benim yarın ona onun bana işi düşebilir kendisini yalnız hissetmemesi ve benim de kendimi yalnız hissetmemem için dostca ayrılmak en önemlisi
Abi öyle şey mümkün mü erkek olmama rağmen ayrılmak istedim Tehdit selamun aleyküm Şiddet e bende geleyim bari Yol kesme arkadaş toplayıp saldırmak kambersiz düğün olur mu ya