- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılGayet medeniydik hatta ayrıldıktan sonra da iletişime devam edelim demiştik ama karşı taraf iletişimi tamamen bittirdi
Hakaretler aşağılayıcı whatsap durumları eşek oldum köpek oldum kallles oldum yani üstüne çocuğum ayrıldıktan sonra doğdu onu da göstermediler
Ben de kendi rızaları ile göstermelerini istedim
Çünkü ekmeğini yediğin yaşanmışlığın olan insanları çocuğunu görmek için yasal haklarını kullanarak mahkemeye vermek bana ters geliyor
Sonuçta çocuğu kaçıran saklayan esirgeyen kendileri olduğu için sanırım bizim de aynı şeyleri yapacağımızı düşündüler
Hani kişi kendinden bilir işi derler ya
Zaten ellinde koz olarak çocuğu kullanan bir insandan da çok bir şey beklememek lazım
Neyse psikolojik olarak ağır bir dönemi bir süre ilaçlar la atlattım sonra da geçti gitti işte yapacak bir şey yok
Kaderde olan değiştirmeyeceğimiz şeyler için birbirini suçlamak doğru olmaz
Artık hayatımıza bakıp kaderimize razı olup insanlara saygı duymaya devam ederek yaşayıp gideceğiz
Kimse ye kasıtlı ve kötü niyetle bir tavrımız veya davranışımız olmadı vicdanen bir sorunumuz yok
Hatta kızın annesi bir kermes davetine bayan bir arkadaşı ile gelmişti bende orada yardım ediyordum
Onların sipariş ettiği dürümleri onlara servis yaptım pozitif bir iletişim kurdum onlara olan saygımda da bir kusur yapmadım
Ama tabiki bu güvendiğim veya eskisi gibi sevdiğim anlamına gelmez "Yaratılanı sev yaratandan ötürü" sözüne uyarak Allah ın kulu olduğu için insan olduğu için büyük olduğu için ve bir dönem de kayınvalidem olduğu için sevgiyi ve saygıyı üzerime düştüğü kadar göstermeye gayret ediyorum çünkü herkes "Gönlünün ekmeğini yer"
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah a bırakıyorum o benden daha iyi ceza veriyor en iyisini o bilir zaten. Gerçekten de bu hayatta duygusal anlamda bir şeyler hissettiğim tek bir insan oldu ve hiç görmemiş olmama rağmen sadece bir resmi vardi bende ve bu çocuğa nasıl baktığımı falan sordular işte ben de dışarda görsem öyle birini açıkçası ilgimi çekmez hatta çirkin bile bulurdum ama varya ne olduysa öyle aşık oldum ki ona.. onun sesine konuşmasına kendini anlatmasına hani sabaha kadar konuşsa hiç sıkılmam dinlerim öyle etkilendim. Normalde küfür sevmiyorum ama bir tek onun ağzında o kadar güzel duruyordu ki anlatamam benim beynimin dalgalarıyla oynuyordu sanki beni sarhoş etmişti ve sonra konuşmak istemediğini söyledi bende aradım onu neden bir anda böyle bir karar verdiğini merak ettim sonra tam soruyordum NEDEN AYRİLMAK İSTEDİN HER SEY ÇOK GÜZELDİ OYSA? Sonra bir kadın sesi olgun bir ses... Pardon siz kimsiniz? Bende bir şey diyemedim sırtıma yük bindi resmen kalbimi biri eziyordu sesim tıkandı çıkmadı nefes bile almakta zorlandım kusura bakmayın rahatsızlık verdim dedim o anki hüzünle aslında çok şey söylerdim ama kendimi o duruma sokmak istemem her neyse kolay kolay unutamayacağım biri hala aptal gibi sevgi de besliyorum. Ama Allah kalbimi kirmasinin cezasını verir buna inancım tam
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGünuj birinde ayrılirsam o zaman bakarım medeni miyim, barbar mıyım...
Ama içimde ne varsa sayar dökerim öyle giderim.
22 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun
- +1 yıl
Evet Allah korusun, bu yastan sonra ayrılıkla uğraşamam böyle iyiyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalp kırmam, sevmiyorsa ve istemiyorsa bitmiştir. Eğer ortada ısrar ettiğim, acaba dediğim bir durum varsa sevdiğini düşündüğüm içindir. Ancak insanlıktan çıkacak hareketler yapmam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılabilmek için medeni davrandım başka türlü yola gelmezdi😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKötü ayrıldığım kimse olmadı..
11 Yorumla- +1 yıl
🤝 tebrikler
+1 yılDuygularım bittiyse güzelce vedalaşırım ama “yaşattığını yaşa, senin de canın yansın sonra mutlu ol” bunu dedim son ikisine hak ettiler 😅
111 Yorumla- +1 yıl
Neydi ya; “yalan söyleyemem ben hiç mutlu olma benden sonra, sevgimi haram ediyorum hakkım helal değildir” tarzında takılıyorum ben de jdjd
O son ikisi can yanmasından zevk alıyormuş bir de 😏 - +1 yıl
Beklerim onlardan ya o manyaklık var assjsjs ahım tutuyor helal etmeyince bir de mahşerde beni bulmasınlar işim gücüm var benim 😅
- +1 yıl
Daha yanacağız :D
- +1 yıl
Onlardan bize sıra gelmez birileri senin içinde yanarım diyordu geri dönüşü yok dedi bir kere 😅
- +1 yıl
shshs yansın o zaman :D
- +1 yıl
Cehenneme odun lazım asjsjsj
- +1 yıl
Orayı da kadınlar dolduracak diyorlar 😃😅
- +1 yıl
Kim diyor bunları ya cennetin kapısında yatarım alsınlar diye 😅
- +1 yıl
Biz mi günaha sokuyoruz acaba tövbe :D
- +1 yıl
Nefes almamız bile günaha sokuyor galiba affedin beyler 🥲
- +1 yıl
Oh iyi oluyormuş :D elimize kolumuza nefesimize sağlıkmış jddk
+1 yılMedeni de olurum barbarlaşırım da değişir bu, bozmasınlar sinirimi benim :D
15 Yorumla- +1 yıl
İşte o kadar 🤨
- +1 yıl
Akıllı olsunlar 🤨
- +1 yıl
Akılları olsa akıllı olurlar doludolu :D ama yok kii
- +1 yıl
var da başka şekilde kullanıyorlar. Olsun
open.spotify.com/.../4wQhrNnIwpdUGfn0Cx7FE4 - +1 yıl
😅 aşık şey.
- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılarkama bile bakmıyorum, ki eski eşime dahi saygısızlık yapmadım kimse kimsenin malı değil hayatıma girecek kişileri seçerken (duygusal biri olmadığım için) arkamdan ağlayacak beddua edecek tiplerden uzak durmaya çalışıyorum, şiddet konusunda sadece kendimi ailemi ve ülkemi savunmak zorunda kalırsam (zamanında yapıldı) kullanırım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen olmak istedim, hatta oldum da... Karşı taraf işi çok çirkinleştirdi, öyle böyle değil. Hem 4 farklı kişiyle aldatmış (bilmediğim başkaları da olabilir, bunlar sadece otel kayıtlarından tespit edebildiklerim) hem de boşanırken akıl almaz çirkeflikler, iftiralar...
10 Yorumla Valla bu konuda medeniyetten çok uzak bir insanım, genelde ilişki biterken zamanın da söyleyemediğim her şeyi söyleyip öyle göndermeyi seviyorum shdh :)
12 Yorumla- +1 yıl
😅 sevdanın son vuruşu
+1 yılBunu bugün birisi daha sormuş ve ona da dediğim gibi biri haricinde hepsinde gayet medenî bir şekilde ayrıldım. O birine Ağustos ayından beri aklıma geldikçe beddua edip duruyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de hakkımı helal etmiyorum mahşerde son bir kez görüşelim diye :D
- +1 yıl
Bunun bir kesinliği var mı? Yani orada da edecek değilim.
- +1 yıl
Ayrıca zaten hepsi geri geliyor ki. Nasıl son kez? 🤷♀️
- +1 yıl
yahu bi şaka yapalım dedik mahşeri mi tartışacağız az relax ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsanın gerçek yüzü o aşamada çıkıyor. O masum görünen kadınların içinden ne çirkef insanlar çıkıyor hayrete düşersiniz görseniz
12 Yorumla- +1 yıl
Siz erkekler amma masum ayağı yaptınız sorumun altında :D deccale dönüyorsunuz be
Delikanlı adam sevdiği gbii çekip gitmeyidw bilmeli bence :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılMedeni , sonradan birbirine yuzune bakabilmelisin bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılKarşı taraf saldırıyor genelde bana kuduz köpek gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Seni kaybettiği için kuduruyordur 😅
Medeni olmak her zaman kazandirir gideni geri bile getirebilir yani
15 Yorumla- +1 yıl
Her zaman kazandırmaz.
- +1 yıl
shsjsh bu işin duayeni sen misin 😅
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Barbarlaşmam insan gibi veda etmek lazım. Masaya nasıl oturulduysa öyle kalkılmalı 🙃
12 Yorumla- +1 yıl
Kavgayla başladıysa kavgayla bitmeli 🤨
+1 yılbi donup bakiyorum da hepsiylede cok medeni ayrilmisim. olmayinca olmaz arkadaslar yollarinizi ayirip devam edeceksiniz bagirip cagirmak cok varotik bence.
10 Yorumla
+1 yılZerafeti kaybedip çirkefleşmeye gerek yok. Atlatamadigim travmalar olmasına rağmen. hani açık yaraya tuz basılmış gibi.. öyle ciğerimi yakmasina rağmen. hakkımı helal ettim..
10 Yorumla
+1 yılOlmuyo o dediğin tamam yolun acik olsun diyosun öfke kapliyo icini neden ben bunumu hakettim diye sorgular ayrilmayi sen bile teklif etsen terkedilmis acisi yasiyosun medeniyet icin olgunlasmak gerekiyo medeniyet icin 0'ı tüketmen gerekiyo zor bi soru biraz karakter farkliliklari da oluyo ayriligin sebepleri falan ohoo yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeğin adamlığı sevgili olurken değil ayrılırken belli olur. O yüzden partnerim çirkefleşse de ben sessizce çıkar giderim hayatından. Onun çirkefliğine karşılık bile vermem.
10 YorumlaHiç gerek yok. İlişkilerim iyi bitmiştir. Sonradan sapık gibi etrafımda dolaşanlar oldu o zamanı kastetmiyorum tabi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Gayet medeniyimdir asla lahmacun küreğiyle ağzına vurmam.
17 Yorumla- +1 yıl
shsh inanmadık :D
- +1 yıl
Vayss pe :D Colin centilmen olmaya karar vermiş
- +1 yıl
Evet 😃 djdksjsk
- +1 yıl
Dengesizlik diz boyu. 😃
Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. medeniyim. Terbiyesizlik görürsem de direkt engellerim hiç bir yerden ulaşamaz. Ben de medeniyet mecburi)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSessiz sedasız giderim.
Sırtına cekitini alıp evi terk eden bir adam edasıyla.
Adamdan ayrılmak kolaydır.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Oldukça medeni davranıyorum.
Karşı taraf medeni olmaktan çıkıyorsa ve ısrarla devam ediyorsa işler değişebilir.10 YorumlaSaygıyla biten bir ayrılık varsa çirkinleşmem, usulüne uygun biter. Ama karşımdaki kişi beni zorlarsa anladığı dilden konuşurum.
10 Yorumla
+1 yılErgen çocuk değildik bitti gitti neticede hiçbir yerden engellemedik bile birbirimizi herkes kendi yoluna 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBenden ayrılan oysa kimse benden medeni olmamı beklemesin ama işte kötü hatirlamasin, rezillik olmasin falan filan
10 Yorumla
+1 yılMedeni oldum neden yüksek tepki verip ona iyi ki ayrılmışım dedirtteyim mi.
10 YorumlaCanımı acıtanın canını yakarım. Melaike değilim neticede...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıldığımı öğrendiğimde bile sadece bitti dedim. Bağırmadım çağırmadım, hakaret etmedim..
10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar medeni olmayı istesekte bazen olmuyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım çünkü medeniyet yoksunuydu bencildir havasını aldım
10 Yorumla
+1 yılHiç deccallik durumum olmaz
Söylenecek bir şey varsa söylenir herkes yoluna gider 😏😂10 Yorumla
+1 yılMedeniyim.
Kırmadan dökmeden bitiririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSessiz sedasız, saygıyı elden bırakmadan, çizgileri aşmadan ayrıldım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kötü ayrılmak istemem kavgalı küfürlü vs vs olmaması için uğraşırım
10 Yorumla
+1 yılben çok barbarım fazlasıyla sövüyorum dayanamıyorum karşımdaki erkoları resmen deccal gibi görüyorum ben de mehdi gibi saldırıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
shsjsj sebep 😅
- +1 yıl
çünkü erkekler böylesini hakediyor :))
+1 yılDaima hasretle hatirlandigima eminim. Kotu ayrilmam.
10 YorumlaBen medeniyim de karşı tarafı bilemiyorum bazen çok saçmalıyorlar o zaman kırıcı konuşuyorum
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsam barbarlaşacak bi durum da kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılmedeni ayrılırım geri döndüğümde kapı aralık kalsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Gayet normal bir şekilde olurdu ama ayrılmayı düşünmek bile istemem doğrusu.
10 YorumlaHer zaman medeniyim 🤓 istemem beni kötü hatırlayın ama ağır konuşurum eh işte çat pat 😂
10 Yorumla
+1 yılEğer gereksiz bir sebepten ayrılıyorsak ortalıgı yakarım
10 Yorumla
+1 yılhala duygularım varsa deccale dönüşe biliyorum😈 eğer yoksa medeni bir şekilde ayrılırım 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya, kadınlarda bunu seviyorum aslında. Ayrılırken hırçınlaşıyor ve hala konuşuyorsa duyguları bitmemiştir ama ayrılmak isteyene hay hay diyorsa duyguları bitmiştir. Aslında ne kadar netiz djdj
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Ben medeni insanım 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Olabilir, önemli olan o medeniyet ayrılıklarına yansıyor mu :D
- +1 yıl
Yansısın tabe
+1 yılbu yaşananlara ve karşı tarafın da davranışlarına bağlı bir şey bence. Ben hayatımda gördüğüm en saygılı insanım:) beni delirttiler. Aşkımdan ayrıldım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nasıl bittiğine bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılTam bir barbarim xnfnjjf
23 Yorumla- +1 yıl
Oyşş 😃 yiyerim djdj
- +1 yıl
😅😅😍
- +1 yıl
😃😘
+1 yılKeşke barbar olsaydım içimden geçen herşeyi söyleseydim ama yapamadım tamam Allah'a emanet ol diyip gitmesine izin verdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Sinsi olup intikam aldım
14 Yorumla- +1 yıl
Neden 🙄
- +1 yıl
Eh sabretmeyi öğrenmeli, can yakan tam yaktığı yerden yanacak bu şaşmaz ki.
Hala seviyorsam medeni falan olamam.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de anlamam djsj
Ya kahkar Mehmet fjdjdkdkfkffk
12 Yorumla- +1 yıl
Ajdjaha soruyu sormadan önce bunu görmüşümdür
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılVahsi deglm ya ayrılrken insan kendini belli eder
20 Yorumla Zaten ayriliyorsun medeni olmak gerekmezmi herkes yolunu ciziyor sonucta
10 Yorumlabeni istemeyenle artik isim olmaz, dunya kiz dolu
10 Yorumla
+1 yılDoğuştan barbar bir insanimdir😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman medeni idim
10 Yorumla
+1 yılKeşke medenice ayrılabilen kadın görseydim
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem