su postu instagramda gordum, arkadaslarim fark eder diye korkumdan begenemedim ama bu sitede hic reel arkadasim yok o yuzden eximle ilgili istedigim gibi atıp tutabiliyorum 🥳

su postu instagramda gordum, arkadaslarim fark eder diye korkumdan begenemedim ama bu sitede hic reel arkadasim yok o yuzden eximle ilgili istedigim gibi atıp tutabiliyorum 🥳
Hayır ben hiçbir ilişkimi bir başkasına göre değerlendirmem sonuçta birisiyle konuşmak istiyorsam iletişim içerisinde olmak istiyorsan bir şeyleri düzeltmek istiyorsan Benim özel hayatım herhangi bir kimseyi ilgilendirmez
hayır ya hiç böyle bişi yaşamadım zaten onlar benim ask iliskime sadece yorum yapabilir tam anlamiyla karisamaz ben bile şakasına ayril kanka arkandayim diyorum da galiba ciddi manada evlenecekler zorting olucam bende hahsjshxhsx
ayril kanka dedigim arkadasimin dugununde ben 💃🏻💃🏻💃🏻
ne demekkk❤️❤️
Cevap
12Cevap
Benim tanıdığım İrem en son yazmamam için beni zorbalayin yoksa gidip yazıcam özledim diyordu shshshsh
hahaha yazmadim ama
Eee o kadar kötü şeyler saydık yazma yani shsjsjsj
skdk gercekten cok etkili oldu ama senin DURUSTLUGUN
Dksjdjdhdh
Eğer ex ise bitmiştir zaten! Eğer benim olacaksa da hiçbir şeyden korkmazdım!
oyle!!!
baristigimizi ogrenince yasanan o gerginlik 😬😬
Allah 1 arkadaslar 2..
Aman ne korkcam onlardan onlar benden korksun :d
Ex yok eğer olsaydı bile öyle bir şey yapmazdım , duygularım dinlerdim
Sen exle barıstın mı naptınn
hayiirr, kendisi kisa sure once kipkirmizi gullerle geri dondu 😄 hayir dedim, gercekten artik istemiyorum cunku
Abooo kadın bitti dediyse bitmiştir.
inşallah ya
Yoo, onlara ne ki.
kizlar birbirine karisir bu konularda
erkekler sayesinde 2 savas cikmisti yine rekor onlarda
Genelde arkadaşlar haklı çıkar ama :((
Erkekler yapmıyor böyle şeyler.
Olmadı arkadaş sallayan kim:d
ex fenadır la, uzak durulması gerekiyo'
Oldu
Hayır tabii ki
çok oldu bu