AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır olmadı ve olmaz da
Sen kimsin ben kimim... beni nasıl algılarsan algıla bana ne... Peygamber miyim kusursuz olayım O gun ki zehra o davranışlara izin vermiş olabilir ama bugün ki zehra asla izin vermez kendimi affediyorum günlerimin akıp gitmesine izin vermiycem hayatı yaşıycam kendimi severek mutlu olarak hiçbir şeye kendimi zorlamıycam sevmek zorunda değilim herkesi paygamber değilim ben artık sorgulamıycam düşünmiycem herşeyi kendimi kabulleniyorum hayatla kavga etmiycem.
https://youtu.be/xFAvk1Ehdfk hayat böyle der geçersin boş ver. En sevdiğim şarkı. Benim hayatımın şarkısı.
Herkes benim gibi değil miydi yoksa ben mi yanıldım boş ver.
Kalmm zaten zar zor birisine bir şey hissediyorum ikinciye yer olmaz))
Eğer iki kişi arasında kaldıysan 2 sinide sevmemişsindir
Sjsjsjsj olmuştu ikinciyi seçtim. İlki doğru olsaydı ikinci gibi bi seçenek olmazdı
İki kişi arasında kalırsam ikisinide seçerim 😂😂
Koca yürekli abimiz
Merhamet bunu gerektirir 😂
3 kişi arasında kaldım o daha üzücü
Birini buldukta
Hepsini seçerler genelde
Şimdi şeytan üçgeni ne mi beni sokacaksin?
Ben senin için hiç var olmadım ben seni hiç aldatmadım beni ilk terk edene kadar ben seninle konuşurken seni seviyorum derken seni aldatmadim senin gururunla oynamadim sen beni hep aldattım insan olarak baştan beri görmedin şimdi de şeytan ucgenindeymisiz gibi manipülasyon yapma
Ya sen bir artık s*ktiri olup gitsene hasta ruhlu karı ben cihan değilim diyorum anlamıyor musun
Ama cihan sonuna kadar haklı sen insanı hasta edersin cihanı hak etmiyorsun git tedavi ol
Sen hastasın seni yüzünden hasta oldum namusmla yaşayan bir kızdım dertleşmek istedim bana çıkarcı manipulasyonlarla yaklaştın anladın saf olduğumu üstüme geldin kendinden zayıfa gücün yeter senin ağlıyorum adı srfsiz kendime zarar vericem iyi değilim diyorum üstüme geliyorsun 😢
Şeytana uydum kutulamiyorum bu pislikten
Sakince insan gibi hakaret etmeden konuşsan sana yardımcı olucam askim bu kadar saf olmasaydın sende
İnsan görmedim sosyal fobim var bir erkeğin elini tutmadım babam saçımı 1 kere okşamadı sevgisiz büyümüş beni de öyle büyüttü ilk gördüğüm erkeğe kapıldım ailemdeki erkeklerden başka erkek eli sesi duymadım haklıyım saf olmakta bir kursa göndermediler ahşap boyamaya gitmek istedim babam benim param yetmez dedi O boyalara
Bir gördüğüm insan amcamlar sayımlar bir oraya gidiyorum onlarada kendi halinde namusuyla ekmek parasını kazanan insanalr namussuz yok hayatımda nerden taniyim
Kız imambayıldı okudum saçlarımı neden kapattım biliyor lmusun?
İmamhatipteydim
canım hem kapalı hem sanal seks yapıyor çocuk seni basit kız olarak görmüş anlasana seni bu kafayla çok kandıran olur evden bile kaçarsin kötü yola düşersin kendini silkele bir ya ne bu yaptığın kendine bir erkek sana cinsellik için yaklaşıyorsa seni gerçekten sevmiyordur aptalllll bir dene 3 4 ay konuşma cinsellik kendini tut o zaman belli olur onun niyeti hayatım valla üzülüyorum o ağlamalar neydi öyle değmez kimse için o akan göz yaşına cihan senin olur ama sen ağlama lütfen bir daha o güzel gözlerine yazık
Intihar ediyorum
Herkes evde intihar ediyorum kurbanın olayım bokunu yiyeyim yapma
Öldüm ben
Polise veriyorum seni intihar ediyorum
1 gr sevgi çok mi
Yarın cenazem cikacak
Ya yemin ederim delirmiş tamam etme intihar falan
Var sevgi içimde
Sakinleş
Bakından atliycam 1 kattayim
Yuksek doz ilaç alcam
Sen orpsiusun
Ahım çıksın canindan
Kekeme oldum
bacım çocuğu normal değilim diyorun
Başka şeyler var anlatamadığım
Seni şikayet edicem
Kalbom yer8nden cıktı oluyorum felç geçiyorum
Bak ben gerçekleri söyledim sana yapma bunu kendine kimse senin o gözünden akan yaş kadar değerli değil
Zevk alıyorsun bacım evldu
Sen g*tunu hadi ordan
Sengaysin
Naptın bana
Kollarımı hissetmiyorum
Namussuz ölsem mutli olacaksın
Kimim acısını çıkarıyorsun
Hayatım bitti zaten daha ne istiyorsun kurbanının olayim
Bişey istemiyorum aq ben cihan değilim diyorum sen neden anlamak istemiyorsun
Cihan bu yanına kalmayacak kurban olduğum allah kalbimdeki açıyı duyuyor
Basit kız olsam beni bu kadar takıntı yapar miydin?
Basit olsam benim canımı yakmak için bu kadar ugrasirmiydin
Basit olsam senden önce birinin elini tutmaz miydim
Basit olsam senin evinin fakir evi olduğunu bildiğim halde adam sanıp evlenmek istemez miydom sen evinden de ucuzsun
Benim evim lüks 1 tirilyonluk senin evinin halini gördüm ama adam olsun yeter dedim ama sen o evden de degersizsin
Aselsan da çalışıyor teknsiyen enisteler8m kardeşi öğretmenlik okuyor beni ona verecekler ama onu sevmiyorum
Kapanmak ta istemiyorum evlenince kocam izin verirse acilcam yapamıyorum
Ben kaliteli bir ailenin kızıyım kaliteli olmasa 2 ablam abim de evlenir mi hemde maaşlı teknisyenlerle ASELSANDA
Basit olsam seni parana mevkine bakardim
Ben abinle babamın resimli attım kudurdun kıskançlıktan or*spusun ya kıskanıyorsun adam gibi adamlari
Kimse senden başka bana cinsellikle yaklaşmadı ben aptal değilim
O kadar adam gibi delikanlı gibi samimi yaklaştın ki hiç mi aynaya bakınca utanmıyorsun
Birde beni sucluyorsun aptal diye sen nesin? Or... çocugu
Allah şahidim olsun seni bu gece rezil ed8yorum herkese yazicam
Sende benim kilere yaz
Hesaplaşalim mahkemede
Ben göz göze hesaplaşmak istiyorum seninle
Canımı yakip sabaha kadar acı çektirmeye hakkın yok terapi aldım diyorum uzak dur benden
Param yok birdaha gideyim diyorum
bacım sun işte o patlarım koydu ya sana ondan bana böyle sert davrandın kinci pislik birazcık gucli ol
Bana kalbimi hayatımı sağlığimi geri ver eski beni ver
Eski zehrayi istiyorum ben
Hicbir haayalim yok senin gibi şerfsiz oldum akşama kadar mal mal şeylerle uğraşıyorum ne olu4du birimizin hayatı kurtulsaydi
Sen boksun beni de bok ettin
Evlenmek istemiyordum senden sonra sürekli evlenmek istiyorum gelin görünce ağlıyorum psikolojik hasar aldim
şu an yanında olacaaktim seni param pörçük ederdim bıçak takardim
Onur abine yazdım
Eski kocana da yaz
Sen beni kaybetmekten deli gibi korkuyorsun senden ayrılmamam için canımı yakıyorsun ne zaman iyileşsem canımı yakıyorsun senden kopmamam için iyileşirsem giderim çünkü biliyorsun. Ben hiç bir zaman senin olmadım sen benim sahibim olamazsın ben müslüman değilim ennel hakka inanıyorum ve benim dinimde başörtü namaz oruç yok. Ben zaten Allahım.
Sana ayrılan sürenin sonuna geldik birdaha sana benimle konuşma şansı vermicem şimdi korkunla yüzleşebilirsin. Beni kaybettin.
ya carpilcan o zaman niye kapaliisin ezik fare müslüman değilsen
3 de oldu
Ohoo
Ne sandınn
oldu ihksiyled yattım :D
Evet oldu
Oluyor tabii
olduevet
Oluyor bazen
Olmadı hiç
Papatya falı yap