Merhabalar Herkese💋

Daha önce hiç aşk üçgenimsi tadında iki kişi arasında kaldınız mı?
Merhabalar Herkese💋

Daha önce hiç aşk üçgenimsi tadında iki kişi arasında kaldınız mı?
Hayır ben hayatımda hiç iki kişi arasında kalmadım ve kalmam. çünkü benim için aşk bir kişiliktir zaten. yani aynı anda iki kişiyi sevemem ayda aynı anda iki kişi beni sevemez belki de sevebilirler ama gerçekten aşklarından emin olamayacağım için kime duygum varsa onu seçerim ama zaten bir kişiyi duygum olur yani diğer kişiyi muhtemelen sadece arkadaş olarak görürdüm.
2 kışı arasında kaldım dıyenlerın çoğunun durumu şu.
1 kışıden hoşlanıyorsun ama güvenmıyorsun ama onu sevıyorsun ya o senı sevmıyor ya da senı cınsellık ıçın kullanacak.
Dığerınden hoşlanmıyorsun sadece güvenılır ve ıyı oldugunu düşünüyorsun dıgerınden ışık gelmezse ona dönüyorsun ama sevdıgın o degıl.
Işte benım anlam veremedıgım nokta bır ınsan ıyı dıye nasıl duygusu olmayan bırıne şans verılır. Sonra neden ılışkıler başarısız. Çünkü temelde aslında ılışkı yoktu.
@Fevzi34 çok teşekkür ederım
@Fevzi34 çok teşekkur ederım degerlı yorumn ıçı. Aynı şekılde degerlı kışıler degerlılerı bulur.
teşekkür ederım eıg seçtıgınız ıçın
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bu benlik bi ruh hali değil. Sevdiğim erkeğe tabiri caizse uzaya fırlatılan uzay mekiği gibi gönülden bi yerleşirim gerisi benim gönlümde benim nezdimde boş.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Böyle bir durum yaşamamak için birisiyle konuşurken başka birisiyle flört etmem
Teşekkür ederim 😊
Cevap
29Cevap
Evet olmuştu. Düşünmeye gerek yok aslında. İlkini gerçekten sevsen kafanı başkası karıştırmazdı diye düşünüyorum ben her zaman
Evet kaldım ikinciyi seçtim daha sonra şöyle dedim kendi kendime demekki birinci seçenek yeteri kadar yetmiyormuş
Gençlik dönemlerinde kalmıştım evet yaptığım tercihin nedenli yanlış olduğunu aylar sonra öğrendim
Oldu tabi, aynı anda iki kisi benden hoşlanıyordu, ikisi arasında kalmıştım 🙂😄
Hangisini tercih ettin?😂
Yaşı büyük olanı seçtim. Ama bu sürede oda soğudu benden 😄 kimseyi alamadim anliyacagin 😅
Eskiden oldu böyle bir durum. İki kişi arasında kalıyorsan daima ikinci kişiyi seçersin, üçüncü bir seçenek yoksa. Keyifli geceler..
Aşk konusunda iki değil, daha fazla kişiyi aynı anda beğenince kararsızlık had safhada kalıyor. Birini seçmekte çok zorlanıyorum. Destek alacak tek bir kimsem de yok. Kararsızlıktan kurtaramıyorum.
Yok sevgilim olmadı hiç af edersin ama kardeşim değilim iki kişi arasında kalayım bir tane olur yüzüğü takarım evime getiririm. 2. Kişiye yer yok
Hayır. Buna çok inanmıyorum aynı zamanda, her zaman his bir tarafta çok yoğundur. Değilse ve karşılaştırma yapılabiliyorsa çıkarlar devreye girmiştir.
Hayır belirsizliği sevmiyorum güvensizliği de sevmiyorum kimsenin arasında da kalmam
Benim için önemli olan güven
Günümüzde çoğu kadın dört beş erkeği aynı anda idare ettiği için aşk üçgenleri artık dörtgen beşgen oldu çağımızda o nedenle en iyisi yalnızlıktır.
alışverişte bile iki ürün arasında çok nadir kalıyorum öyle söyliyim
üç kişi arasında kaldım sonra hep beraber sandwich yemeye gittik
Ben birisini seviyorum açılamıyorum, birisi beni seviyor karşılık yok. Teklif eden kıza gelen talep çok o da karşılık vermiyordu. Böyle bir paradoks oluşturduk.
Hayır çünkü ben hayatımda iki kişiyi idare etmem.
Aşk ve mantık arasında kalmıştım. Her zamanki gibi yanlış tercih yaptım sonuç hüsrandı. 😂🤓
Hayır kalmadım her zaman net şekilde kimi istediğimi bilen oldum
Hani şöyle Stefan Salvatore Damon Salvatore gibi kişiler olsa düşünürüm 😏
şu an 500bin kişi arasında kaldım. O yüzden ilişki yaşayamıyorum
Hızlı zamanlarımda öyle kötü hatalar yaptığım oldu. Fakat şimdi baktığımda sadece gülüyorum.
Hayır ama çok isterdim
İki şehvetin arasında kalmak
Yok ya hiç iki kişi arasında kalmadım ya sevdim ya sildim
Hayır, kalmadım. Birini istiyorsam başkasını gözüm görmüyor.
İki kişi arasında kalırsam ikisini de istemem
Kalmayan var mı acaba muhakkak bir çoğumuz kalmıştır
Eger iki kişi arasinda kaldiysan hiçbirini seçme çünki ikisinide sevmiyorsun demektir başka açıklaması yokkk
fiziksel anlamda mı :)
Nasıl cevaplamak istersen:d
karşılıklı gerçek sevginin aşkın olduğu yerde 3ncü kişi olmaz..
Hayr gönül işlerinde kararım nettir
Hayır kalmadım.
Hayır tabi ki en az 100 kişi arasında kalırım
Hayır bana göre değil öyle şeyler
Kaldım kibar olanı seçtim iyi yapmşm
Yok o piti piti yaparak seçiyorum ben
Kısa bir dönem kaldım
Evet maalesef
kaldım
Hayır
Kalmadım
kaldım evet
Çok oldu
Kalmadım çünkü ikisinide bırakmadım
sevgili konusunda değil de başka konuda evet :D
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hayır. Kalmam da, çünkü kimseyi yedek tutmam.
Hiiçç kalmadım
Yok ya 😅
Hiç yaşamadım
Hayır
Hayır kalmadım
Hayır
ben şahsen kalmadım hiç
Kalmadım
Kaldım
Kalmadım.
Kalmadım Kalmam
Eyşanlar ölmez