Merhaba,
Sorum zina edenlere.
Zina edip nasıl bir zarar gördünüz. Somut ya da soyut bir zarar olabilir. Düşüncenizi belirtir misiniz?
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Sorum zina edenlere.
Zina edip nasıl bir zarar gördünüz. Somut ya da soyut bir zarar olabilir. Düşüncenizi belirtir misiniz?
Teşekkür ederim.
Bak ben hep bu sınavı veren biri olarak Allah'a şükürler olsun hep kurtuldum sezgilerim çok kuvvetlidir önceden kurtarıldım öncellikle çok fazla sorun zina yapmak öncelikle imandan çıkarsın çünkü yasaklanmış günah yanlış 100 değnek vurulur Allah'a şirkten sonra en büyük günah zinadır ahirette yüzünün derisi düşecektir yüzünde et olmaksızın kemik kalır rezillik diyor birileri görürse insan içine çıkamazsın
Haklısın, teşekkürler yorum için.
Rica ederim
Onu zararını dünyada da ahirette de görür
@Kikiyaya isimli kullanıcı bayan çok büyük Vebal altına giriyor büyük günahları iyice araştırsın yani İnsanlara zina yapabilirsiniz ama yalan söylemeyin diyor
Allah ıslah etsin İnsan dini konularda her yerden gördüğünü buraya kopyalayıp yapıştırmaz eğer Allah'tan korkuyorsa
Ayrıca Peygamber Efendimizin bahsettiği konu Müslüman istemeden de olsa Zinaya düşebilir ama yalancı şahitlik yapamaz
Bunları güzelce öğrensin Eğer dinine düşkünse
Yalan söylemek başka
Yalancı şahitlik yapmak başka
Hadi öyle bir görseli paylaştın bari kendine göre istediğin yorumu yapma
Dini konularda Allah'tan kork
Ve iyice araştır
Tabii ki yalan söylemek de insanı dininden uzaklaştırır bunu alışkanlık haline getirmek çok yanlış ama mutlaka insanlar yalan söylüyor yalan söylemeyen insan yok denecek kadar az o ayrı konu
Çünkü bir insanın kafası dalgın olduğunda bile Evet demesi gerekirken hayır diyor yine yalan söylemiş oluyor E böyle olursa o zaman kimse cennete girmez
O yüzden dediğim gibi yalan söylemek Başka yalancı şahitlik yapmak başka
Bu konu çok önemli olduğu için tekrar tekrar yazmak istedim dini konular önemlidir
Teşekkürler @Bi’Bot
Zarar kar hesabı yapılmaz Allah haram kıldıysa bitmiştir ayrıca en büyük zarar neslin karışmasıdır evliliklerin bitmesi cinayetlerin sebebi namus bu hiç birşeye benzemez
Cevap
4Cevap
Ne zaman burada seksting yapsam ailen birisi hasta oluyor
Yani seksting de zina sayılıyor?
Sayılıyor mu
Zarar görmedim, görecek olunsa en çok kızlar görürdü bak hepsinin masallahı var.
Zarar şöyle olur bedensel o kişinin sinerjsine girersin o kişi mesela senle zina yaptığı için beddua bile edebilir bu bile zarar olarak döner
Hmm şimdilik görmedim hayırlısı
burada görmediler ama ahirette gorcekler 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?