Arkadaşlar çok acil bilgisi olan yazabilir mi lütfen. Şirketin bana zimmetlediği bilgisayarı çaldırdım. Şirkete bildireceğim ama korkuyorum. Yaptırımları ne olur?
Ama bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değil kaç gündür bunu düşünüyorum zimmeti teslim için sürekli soruyorlar ne zaman getireceksin diye ne yapsam bilemedim
Saklamakla iyi yapmamışın bu suç teşkil eder. Bilerek mi yaptın bilneyerek mi diye sormazlar. Şimdi gidip konuşup ya parasını ödeyeceksin ya da insaflarına sığınacaksın. Uzadıkca işler çıkmaza girer.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şirkete bildirebilirsiniz genellikle şirketlerin bilgisayarında izleme programı olabiliyor daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz
Peki yoksa bana yaptırımları ne olur? Bilginiz var ise paylaşır mısınız
Şöyle bir durum var o size zimmetli olduğundan dolayı ücreti maaşınız dan ay ay kesilim sağlar
Ücretini maaşından keserler, taksitle kesmelerini isteyebilirsin.
İş yerinden çıkışımı vermişlerdi ama
O zaman işler kötü. Dava bile açabilirler.
Ama bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değil kaç gündür bunu düşünüyorum zimmeti teslim için sürekli soruyorlar ne zaman getireceksin diye ne yapsam bilemedim
Saklamakla iyi yapmamışın bu suç teşkil eder. Bilerek mi yaptın bilneyerek mi diye sormazlar. Şimdi gidip konuşup ya parasını ödeyeceksin ya da insaflarına sığınacaksın. Uzadıkca işler çıkmaza girer.
Allah bilir ne kadardır hepsini bi anda ödeme imkanım asla yok öğrenciyim. Artık söyleyip bir çözüm arayacağım. Teşekkür ederim..