Evli bi adamin kapatmasi olmak istemiyorum? Adam korkuyormu? Istemiyor mu?

Karisi da ayni yerde baska kattalar. Aynı ortamda çalışıyoruz. Adam bana ilgiliydi. Her türlü işle ilgili benimle irtibata geçiyordu. Adama imalı üstü kapalı disaedqa bulusalim dedim önce tabi dedi aynı gün sordum yok tsk ederim dedi. Adama 2 3 gün uzak durdum. Ciddi oldum yazmadim aramadim. Adam haftanın belli günü başka yerde çalışıyor ona rağmen sabah çıktı geldi. Bana mesaj atti işle ilgili. Yani benle irtibata geçti. Olaydan sonra karşı karşıya geldik Adam bana öyle bir baktı ki goguslerime bakti. Giderkrn benimle bayramlaştı bekledi ben yanina gitmedim. Adam madem bulunmayacak neden böyle şeyler yapıyor kendime karşı sıcak hissettim onu. Bulusmak istememesi istemediğinden mi korkutugundan mi? Çünkü adam ben teklif ettikten sonra bikac gu sonra bana mesaj atti ve yzuyuze geldiğimizde goguslerime bakti. Sicak davrandi. Baska birine yazması gerekirken bana yazıyor işleri icin. Uzak duruyorum ondan bisey hisettim adam ben uzak durdukça bana daha yakinlasiyor gibi. Sizce ne olur?

Güncellemeler
+1 yıl
Göğsüme baktıktan sonra beni odasına götürdü ama karisi vardı karısının olduğunu unuttumu acaba
Evli bi adamin kapatmasi olmak istemiyorum? Adam korkuyormu? Istemiyor mu?