Ben köyde yaşıyorum. Babam ben küçükken yurtdışına çalışmaya gitti geri gelmedi. Annem de babaannemlere bırakıp kendi ailesine döndü.
iyi kötü büyüdüm, çoğunlukla babanem baktı o vefat edincede amcamla yengem baktı. Şimdi yaşım 23. burada lise olmadığı için okumadım. Açıköğretimden tamamladım ama bir mesleğim yok.
benim bu döngüyü kırmamın tek yolu evlenip büyükşehre gitmek. Çünkü burada zincir marketlerin bir tanesi hariç hiçbişiy yok. Herhangi bi eğitim veya iş imkanı yok. Bana bi talip çıktı. Aşırı çirkin veya dövüp sövecek biri olmamasına dikkat ettim tamam dedim.
yazın düğün olacak diye konuştuk. Ama bu adam beni delirtiyor. Köy şartlarını anlayamıyor. Ben markette çalışıyordum, müdürün kızı işe girmek istediği için çıkartıldım yerime o girdi.
ama borçlarım var bazı şeyleri kız tarafı alıcak dediler. Taksitle alındı. yengemede para veriyordum çünkü burada yiyip içiyorum. Şimdi keyfim kaçık. Adam sürekli diyor ki sabret. Daha iyisini bulursun. Her şeyi hemen halletmen gerekmiyor. Allah büyüktür.
neşesiz olmama takılmış, telefonu sevgiyle açmıyormuşum. Ya ben bi kaç gün sonra ne yicem taksitleri nasıl ödücem… adam da diyor ki her şey güzel olacak sabırlı ol.
evlenmek istemiyorum ama evlenmezsem napıcam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer