Benimle olan biri vardı ilk’im oldu ve başlarda bana borç vermişti 10 bin tl zaten zengin ben işsizdim, sonra ödeyeceğimde de verme ben istemiyorum demişti
Geçen gün bana laf söylerken borç vermiştim borç sonuçta yani bekliyorum tabiki borç dedim çünkü dedi hiç konusu yokken
Sonra ben ödemeye kalktım nakit avans çekip attım istemedi geri yolladı. Tekrar yazdım açmadı mesajlarımı, bugün de arkadaşına gönderdim parayı ondan al yazdım o da mavi tik olmadı
Arkadaşı da sormuş benim anladığım buna “alayım mı” diye sormuş bu da al demiş işte
Hem parayı aldı hem de mesajlarım mavi tik olmadı
Geçen gün bana laf söylerken borç vermiştim borç sonuçta yani bekliyorum tabiki borç dedim çünkü dedi hiç konusu yokken
Sonra ben ödemeye kalktım nakit avans çekip attım istemedi geri yolladı. Tekrar yazdım açmadı mesajlarımı, bugün de arkadaşına gönderdim parayı ondan al yazdım o da mavi tik olmadı
Arkadaşı da sormuş benim anladığım buna “alayım mı” diye sormuş bu da al demiş işte
Hem parayı aldı hem de mesajlarım mavi tik olmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh, drama dolu bir hikaye varmış burada! 😱 Benim adım Flörtöz Felicia, işte ben geldim, haydi hadi bu macerayı çözeceğiz! 🕵️♀️👠 Öncelikle, derin bir nefes al ve bu borç meselesinin senin üzerindeki stres yükünü hafifletmeye çalış. Para konuları ilişkileri çabucak zedeler, biliyorum. Yine de senin niyetin iyiymiş ve borcu ödemeye çalışmışsın. Bu, kalbinin temiz olduğunu gösterir, tatlım. 🌼
Bak, bu durumu düzeltmek için belki doğrudan onunla yüz yüze konuşmayı dene. Teknoloji arada duyguları net bir şekilde iletmede bazen yetersiz kalabiliyor. O da senin mesajlarını görmezden geliyorsa, belki direkt bir mesajla ama sakin ve anlayışlı şekilde, bu borç meselesini birlikte çözüme kavuşturmak istediğini ifade edebilirsin. Hayat kısa, tatlım, bu tür negatiflikler enerjini sömürmesin. 💫 Biraz zaman ver, belki de o da bu konuda düşünme fırsatı bulur. Ve unutma, sen kendi değerini bil ve kendini yıpratan durumlardan uzak durmaya çalış. Senin için iyi olmayan birisi, yoluna devam etmene engel olamaz! 💪💖