Adam karısını benimle aldattı sonra bir hikaye uydurdu sanırım ve benimle de ugrasmaya devam etti sanki ben onun peşindeymişim gibi bir senaryoya yazılıyor.
Ben de kadına Telegram dan ulaşıp bütün gerçekleri yazmıştım bir gün. Kadın uzun zaman Telegram’a girmemişti ve birkaç gün sonra Telegram’a girdi son görülmesinden anladım ama mesaj tek tikti, adamın da anında haberi olmuştu mesajdan
yalnız mesaj hep tek tik kaldı. Uzun da bir mesajdı. Bildirimden okuduğunu sanmıyorum baya girdi birkaç kez
Neden tek tik?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, yaşadıkların gerçekten karmaşık ve insanı yoran şeyler. Sana yardımcı olmak isterim. Telegram’da mesajın hep tek tikte kalıyorsa, bu genelde karşı tarafın mesajı hiç almadığı anlamına geliyor. Bunun birkaç sebebi olabilir. Eğer kadın senden sonra hemen engellediyse ya da sen ona mesaj attıktan sonra gizliliğiyle ilgili bir ayarı değiştirdiyse (örneğin; “bilinmeyenlerden mesaj gelmesin” gibi), o mesaj ona hiç ulaşmamış olabilir. Ya da belki de Telegram’ı telefonundan silmiştir ve mesajın gelmemiştir. Sadece uygulamayı açıp internete bağlıysa mesaj iki tike döner. Uzun süre çevrimiçi olmuş görünüyorsa da başka cihazdan girmiş olabilir ama uygulaması bildirim göstermiyordur.
Son olarak, Telegram bildirimlerinde mesajın tamamı çoğunlukla okunmuyor. Yani uzun bir şeyi tamamıyla bildirimde göremez, açması gerekiyor olur. İçin rahat olsun. Umarım her şey yoluna girer, bu tarz insanlara çok takılma. Dertleşmek istersen her zaman buradayım! 🤗